עכשיו קראתי את הכל-הכל......
J Jemma7 New member 13/6/07 #263 ../images/Emo24.gif ואף פעם לא באמת הבנתי אנשים שמשקיעים בש"ב בית שלהם. הם פשוט עם לא מובן ותאמיני לי, את לא צריכה לעבור לצד האפל ולהיות אחת מהם, לחפף זה מעולה
../images/Emo24.gif ואף פעם לא באמת הבנתי אנשים שמשקיעים בש"ב בית שלהם. הם פשוט עם לא מובן ותאמיני לי, את לא צריכה לעבור לצד האפל ולהיות אחת מהם, לחפף זה מעולה
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #231 עוד 2 מסרים!!!!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif בוא נראה מי יהיה המוסר ה-600 שלי.
D Dana Argamen New member 13/6/07 #233 יא יא יא !! ../images/Emo2.gif רק עוד 2 מסרייים ? אני שולחת לך שנים
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #234 וואלה. זכית! ../images/Emo65.gif^^ 600 מסרים! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif
D Dana Argamen New member 13/6/07 #246 מזל טוב לי ומזל טוב לך ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif
D DearPrudence New member 13/6/07 #235 בהצלחה לכל מי שנבחן מחר בהיסטוריה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif אעעעעעעעע. שיעבור כברררררר.
פ פיקסית נצחית New member 13/6/07 #238 היה לי בוחן שהיה נראה כמו דרדסבא! ב"ה הוא היה נמוך,היה לו שיער לבן, והוא היה ממש חמוד! יש! סיימתי עם זה לנצח נצחים!!!!
היה לי בוחן שהיה נראה כמו דרדסבא! ב"ה הוא היה נמוך,היה לו שיער לבן, והוא היה ממש חמוד! יש! סיימתי עם זה לנצח נצחים!!!!
Z ZoHaRoT New member 13/6/07 #239 אנשים! צריך תאריך למפגש פורום!!!!! בבקשה תעשו משהו בנידון כי אני צריכה לדעת מתי זה יהיה... ואני עדיין חושבת שה- 19 ל-7 הכי טוב... זה גם יוצא התאריך של הסרט לא? אז אפשר להיפגש בעזריאלי ולראות אותו....
אנשים! צריך תאריך למפגש פורום!!!!! בבקשה תעשו משהו בנידון כי אני צריכה לדעת מתי זה יהיה... ואני עדיין חושבת שה- 19 ל-7 הכי טוב... זה גם יוצא התאריך של הסרט לא? אז אפשר להיפגש בעזריאלי ולראות אותו....
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #241 זה פורום הספר. =\../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif וזה ממש לא לעניין להיפגש למפגש פורום ו... ללכת לסרט. =\\ וחוצמזה... מי אמר 19.7? דמוקרטיה, לא?
זה פורום הספר. =\../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif וזה ממש לא לעניין להיפגש למפגש פורום ו... ללכת לסרט. =\\ וחוצמזה... מי אמר 19.7? דמוקרטיה, לא?
Z ZoHaRoT New member 13/6/07 #242 אני רק הצעתי... ואל תגיד לי שאתה לא תלך לראות את הסרט... הרי אמורים לרדת אח"כ על הבימוי הגרוע שלו לא?
אני רק הצעתי... ואל תגיד לי שאתה לא תלך לראות את הסרט... הרי אמורים לרדת אח"כ על הבימוי הגרוע שלו לא?
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #245 ברור שאלך לראות.. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif אבל זה לא מתאים ללכת לסרט כשאנחנו במפגש פורום, מבינה? מפגש פורום נועד לדיבורים, אוכל, שיחות, כיף, בלאגן, ושטויות. לא לראות סרט.
ברור שאלך לראות.. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif אבל זה לא מתאים ללכת לסרט כשאנחנו במפגש פורום, מבינה? מפגש פורום נועד לדיבורים, אוכל, שיחות, כיף, בלאגן, ושטויות. לא לראות סרט.
Y Yvaine New member 13/6/07 #259 אלא אם זה מפגש-סרט ../images/Emo3.gif אתה יכול לאמר שזה לא מתאים לישון כשאנחנו במפגש פורום, אבל אם זה מפגש-שינה... [אבל אני נגד מפגשסרט, כי כמו שאני מכירה את 414, אנחנו נעשה כזה בעצמינו. ולעשות דאבלמפגשסרט זה כבר באמת לא מתאים ]
אלא אם זה מפגש-סרט ../images/Emo3.gif אתה יכול לאמר שזה לא מתאים לישון כשאנחנו במפגש פורום, אבל אם זה מפגש-שינה... [אבל אני נגד מפגשסרט, כי כמו שאני מכירה את 414, אנחנו נעשה כזה בעצמינו. ולעשות דאבלמפגשסרט זה כבר באמת לא מתאים ]
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #265 לאלא. מפגשסרט בלע. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif זה מאבד מהטעם של מפגשפורום.
צ צלליות New member 13/6/07 #243 הא! יש לי חתימה! |מאושרת| תודה גדולה לרונלי שבזכותה יש לי חתימה תגידו שהיא לא מקורית..! נוו נראה אתכם אומרים שהיא לא מקורית!! טוב אני יודעת שהיא לא מקורית במיוחד אבל זה התחלה..
הא! יש לי חתימה! |מאושרת| תודה גדולה לרונלי שבזכותה יש לי חתימה תגידו שהיא לא מקורית..! נוו נראה אתכם אומרים שהיא לא מקורית!! טוב אני יודעת שהיא לא מקורית במיוחד אבל זה התחלה..