תתפלאי עד כמה השיחות בני לבין יעל פורות. תתפלאי עד כמה אני שונא את התחרות הזאת. ותתפלאי עד כמה אני משקיע בלימודים, וכ"כ אין לי זמן לשטויות כמו סטטיסטיקות. וכמובן, תתפלאי להבחין שאני לא אמור בכלל לתת לך דין וחשבון על מה שאני כותב בחברתי, נכון? שיהיה לך כ"כ יום מקסים, חמודה, מתוקה, בובי ונשמה.
וכן, זה אייקון מזוייף. ולא, לא החזרת לי על ה-הודעה שכתבתי לך בחודש האחרון.
אני לא יודעת לגביך, אבל באופן כללי, מאז שפורסמו הסטטיסטיקות בפעם הראשונה כמות ההודעות חסרות הפואנטה בפורום הרקיעה שחקים. אפילו סיסו עושה את זה! ודרך אגב, רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן: אם סיסו יפתח 3 הודעות כתומות כל יום במשך חודש, ויעל תמחק את כולן, כמה הודעות יופיעו לו בסטטיסטיקות, אם בכלל?
אבל מספיק, לא לך לקבוע מה חסר פואנטה ומה מלא פואנטה, ולא לך לקבוע מה המניעים של כל אדם לכתיבת ההודעות, חד וחלק - הודעות נוספות בנושא הזה פשוט ימחקו, נמאס לי, יש לך מה להגיד, תגיד לי במסן או במסר, כנ"ל לגבי כל אחד אחר.
בודקים עם מופיעים מספרים ליד המילה, צ'אט. זה בתנאי שאת מנסה להכנס דרך הפורום ולא דרך הראשי, או יותר נכון, דרך צ'אט טי וי, ולא הצ'אט הרגיל. אבל עם נכנסת ואין איש, תוכלי להזמין אנשים לאצטרף אלייך לצ'אט דרך החברתי או הנצל"שים. מקווה שעזרתי.
באופן אישי, אני מאד אוהב צ'אט, אז את מוזמנת לשלוח לי גם מסר שאת שם, ואם אני על המחשב, סביר להניח שאני אגיע די מהר.
בקושי שלושה ימים ויש איזה מליון הודעות חדשות :-O סוג של מחמאה נראלי... ח"ח לכל הפורום
ראיתי אתמול שודדי הקאריביים. סרט מהמם! אהבתי אותו (טוב אבל אולי אני קצת משוחדת אהמג'וניאורלנדוקיירהאהמ
) האפקטים מדהימים.. הסוף היה לי קצת עצוב בגלל... טוב אלה שראו יבינו. הבדיחות קצת מיצו את עצמם מהסרטים הקודמים ולא היו שם לא גלגל ענק או מפלצת מימית אבל סצנות הקרב היו מדהימות והיה שם צוות שחקנים ממש טובים שקלעו לתפקיד. אני לא אמשיך כדי לא להרוס לאלה שלא ראו אבל שווה לראות (מומלץ ביספלנט, בכל זאת זה סרט 3שעות, ושם יש ת'כיסאות הכי נוחים)
אל תשכחו שבעוד חצי שנה יש לדניאלה בר-מצווה, וגם שלפני שבוע היא הייתה בת 8, ואנשים... פה נכנסת הדעה שלי: היא צודקת. במפגש האחרון שלי איתה - היא קצת... הייתה מעורערת בגיל שלה. חשוב לציין שאין לי ולדניאלה איידס. חשוב לציין שתמר מדהימה, וזו הדעה שלי ושל דניאלה במקביל. חשוב לציין שחשוב לציין. וכמובן שחשוב לציין שדניאלה מתמקדת בתמונות שלי מגיל 10, כדי לפנטז עליי כשעוד הייתי יוצא עם בנות. [ואני אומר - דניאלה... אל תשכחי שיש אוטובוס אחד בין כ"ס ליהוד, ככה שיומאחד אצוץ לך בבית, ואראה לך מהזה לפנטז עליי בלי רשותי.] ו.. זהו.
וכנסו לדניאלה למסנג'ר - היא חמודה, ויש לה רק 50 איש שם!