חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

m i a o o

New member
היצירה השמינית

יצירה אקספרסיוניסטית (הבעתית) בנושא מוזיקה. גודל: 50 ס"מ על 35 ס"מ. טכניקה: אקריליק.

m i a o o

New member
היצירה התשיעית

בהשראת מרסל דושאן, ינקו וזרם הדאדאיזם על קרטון ביצוע. חומרים: חוטים, קרמיקה, פנדה, גואש, נצנצים, שקית פצ-פץ, פטרוזיליה, נייק טואלט, חוט ברזל, בריסטול כסוף, עלים סגולים יבשים מבושמים, קלקר ועוד.

m i a o o

New member
עוד פרט מהיצירה

הדבר הזה שצבוע בחצי כחול וחצי ורוד זה פסל חול של גבר ואישה (קיבלתי אותו במוזיאון ינקו דאדא)

m i a o o

New member
פרט שלישי מהיצירה

עץ שאת עליו מרכיבים עלי פטרוזיליה.

מה יא

New member
וואו, הכל מדהים!../images/Emo96.gif

את ממש מוכשרת! בהצלחה במכירה

OhpR

New member
וואו!!!

איזה כישרון!!! נצלי את זה!!! (טוב, נו.. את כבר מנצלת, אבל לא משנה..)

Dana Argamen

New member
|רקאצלחברהשליבמחשבזהיכוללקרות|

הצ'אט לא עובד לי
עד שהצלחתי להיכנס עליו היום לפני קצת זמן כל המחשב נתקע
*בוכההההההה* קיצר אני לא הולכת להיכנס עליו יותר עד שאני אחזור הביתה .. כדי ששני המחשבים האיטיים של חברתי לא יקרסו
לילה טוב לכולם

בדיחה !

וולדמורט מכוון את שרביטו על רון ועל הארי. וולדמורט: טיפשים, איך סידרתי אתכם, אני כל-כך גאון ש... רון: "גאון" חה, הצחקת אותי, אתה כולך עלוב. וולדמורט: מר וויזלי היקר, לו טיפשות היתה מחלה כואבת, אתה כל החיים שלך היית בגבס. רון: אתה כל-כך טיפש, שלו היה קיים אוניה של טיפשים, היו בוודאי ממנים אותך לקפטן. וולדמורט: רון אתה כה טיפש, שטיפש נחשב גאון לעומתך. רון: אתה כה טיפש, שעצם זה שאני קורא לך טיפש, זאת מחמאה עצומה בשבילך. וולדמורט: לו טיפשות היתה כסף הייתה גר ברחובות ולא בביוב הזה שאתה ומשפחתך קוראים בית. רון: לו טיפשות היתה אור, אתה כל החיים היית בחושך... רגע, אתה כבר בחושך לא? (חיוך מתגרה) הארי: "סתמו שניכם !" וולדמורט ורון פנו להביט בהארי המומים. הארי: לא טיפשות היתה מחלה סופנית, שניכם הייתם מתים עוד ביום שנולדתם. התעצבן, הסתובב ועזב את המקום

למעלה