*מסן
L Looking4CoolName New member 6/6/07 #175 עד עכשיו הפצצת והצפת אותי במסנג'ר... ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif |מגיש לך כוס מים קרים|
L Looking4CoolName New member 6/6/07 #178 זוכרת את התקופה, דניאלה, שהכינוי שלך היה דנקי!?!?!??! והאסוציאציה הראשונה של כולם הייתה... חמור. ^^ |מת|.
זוכרת את התקופה, דניאלה, שהכינוי שלך היה דנקי!?!?!??! והאסוציאציה הראשונה של כולם הייתה... חמור. ^^ |מת|.
ד דנונה לייט New member 6/6/07 #180 ../images/Emo7.gif אתה באמת מת!!!!! אחותך עכשיו בגבס! אבי, אני לא אוהב אותך יותר!!!
L Looking4CoolName New member 6/6/07 #182 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יש לך פעולה, לכי כבר! ../images/Emo3.gif לא אהיה פה כשתחזרי! לכי כבר.
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יש לך פעולה, לכי כבר! ../images/Emo3.gif לא אהיה פה כשתחזרי! לכי כבר.
ד דנונה לייט New member 6/6/07 #219 הלכתי!!!! וחזרתי.. אתם יודעים שגיליתי שחולצה של הנוער העובד נורא הולמת אותי? (אבי, בכללי, שונאת אותך, ושוקלת להכניס את המשפט הזה לחתימה שלי)
הלכתי!!!! וחזרתי.. אתם יודעים שגיליתי שחולצה של הנוער העובד נורא הולמת אותי? (אבי, בכללי, שונאת אותך, ושוקלת להכניס את המשפט הזה לחתימה שלי)
L Looking4CoolName New member 6/6/07 #177 הנה ציטוט מהשיחה שלנו במסנג'ר: מ. מכוערת אומר/ת: קראת את ההודעה שלי? ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: כע מ. מכוערת אומר/ת: נו? ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: הגבתי מ. מכוערת אומר/ת: (אני עוד 7-10 דקות זזה) מ. מכוערת אומר/ת: קראתי מ. מכוערת אומר/ת: וגגמאני אוהבת אותך הרבה ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: ^^
הנה ציטוט מהשיחה שלנו במסנג'ר: מ. מכוערת אומר/ת: קראת את ההודעה שלי? ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: כע מ. מכוערת אומר/ת: נו? ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: הגבתי מ. מכוערת אומר/ת: (אני עוד 7-10 דקות זזה) מ. מכוערת אומר/ת: קראתי מ. מכוערת אומר/ת: וגגמאני אוהבת אותך הרבה ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: ^^
ד דנונה לייט New member 6/6/07 #179 המשך הציטוט יא מוציא דברים מהקשרם: - ﭢ Looking4CoolName ﭢ אומר/ת: ^^ מ. מכוערת אומר/ת: הייתי צינית
L Looking4CoolName New member 6/6/07 #181 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif נו, העפתי את השורה הזאת לעזאזל! ../images/Emo3.gif את אוהבת אותי.
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif נו, העפתי את השורה הזאת לעזאזל! ../images/Emo3.gif את אוהבת אותי.
M mjlk New member 6/6/07 #191 לאבי בלבד ../images/Emo11.gif (וגם לחטטנים שביניכם ../images/Emo123.gif) עכשיו אני מבינה איך אתה מגיע ל-828 בחודש... רק תסתכל כמה שחור בולט יש לך בשרשור הזה - זה כבר איזה 50 הודעות. מוהאהאה *קוטרית*
לאבי בלבד ../images/Emo11.gif (וגם לחטטנים שביניכם ../images/Emo123.gif) עכשיו אני מבינה איך אתה מגיע ל-828 בחודש... רק תסתכל כמה שחור בולט יש לך בשרשור הזה - זה כבר איזה 50 הודעות. מוהאהאה *קוטרית*