חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

gurke

New member
תגידו, רק אני קראתי

"מכירת ציורים למען עיקור סריוס" XDXD אגב, יוזמה מבורכת

m i a o o

New member
הציור השלישי

ציור בסגנון הבעתי / אקספרסיבי ציור המבטא רוך ואהבה בין האם לגור. על חצי גיליון (70 ס"מ על 50 ס"מ) אקריליק

m i a o o

New member
היצירה הרביעית (זה לא ציור)

קולאז' של חתול מתמתח. הציור הזה מבטא את הרב-גוניות של החתול. לחתול יש עולם פנימי עשיר, הוא יצור רב מימדי בעל רגשות רבים, רצונות ומחשבות. כל מה שמחוץ לחתול (השחור-לבן ההדרגתי) מבטא את מה שהוא לא. הציור נעש ע"י עיתונים, מגזינים, ניירות, בדים, שקיות ועוד חומרים שונים.

m i a o o

New member
היצירה החמישית - השבת המעמד ממצרים

ערכתי את זה בפיינט שופ פרו. שילבתי בין תמונה של סימבה בתנוחה אצילית, קולר מצרי, רקע של בד כחול ומסגרת חתולית מצרית עם כתב חרטומים שמדבר על חתולים. גודל היצירה: מטר על 70 ס"מ היצירה הזו מאד איכותית ומתאימה לאלה שסוגדים לחתולים.

m i a o o

New member
היצירה השישית (מעכשיו והלאה - יצירות שלא

קשורות לחתולים. יצירה אקספרסיוניסטית (הבעתית) זו נעשתה בעקבות קנדינסקי, אמן שצייר בהשראת מוזיקה. טכניקה: צבעי פנדה. גודל: מטר על 70 ס"מ

m i a o o

New member
היצירה השביעית

יצירה פוסט-מודרניסטית (ציטוט) אני מצטטת את סלבדור דאלי. ביצירה אני אומרת שנמאס לי מהשעון שמופיע אצלו בהרבה יצירות ומסמל את הזמן שאוזל, ואני מטגנת את השעון ואומרת: "עכשיו הזמן של השעון אוזל!" טכניקה: אקריליק גודל: 70 ס"מ על 50 ס"מ (חצי גיליון)

m i a o o

New member
היצירה השמינית

יצירה אקספרסיוניסטית (הבעתית) בנושא מוזיקה. גודל: 50 ס"מ על 35 ס"מ. טכניקה: אקריליק.

למעלה