חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
כן אבל הם מצטטים אותו אומר את זה

יש גם את הקטע בספר שהוא אשכרה אומר את זה

אם כבר,

אז באיזה הקשר זה נאמר? כי זה לא ממש משפט הגיוני. הוא אומר שהכי קשה זה לסלוח למישהו שצדק. וזה אומר שמי שצדק צריך לבקש סליחה (כדי שתסלח לו כמובן), ולמה שמישהו שצדק יבקש סליחה?

לא..

לדוגמה רבת עם מישהו על משהו. התברר שהוא צדק. יהיה לך קשה לסלוח לו על זה יותר מאשר אם הוא טעה ואתה צדקת.

The T Shirt

New member
גמני

מה שמועתק אצלי, זה: PANDORAS BOX מישהו יכול לנחש מה המשמעות של זה? הכוונה ל-Pandora's Box, תיבת פנדורה. זה קוד מגניב ב-Age Of Mythology (ולא.. אני לא צ'יטר. פשוט כיף להשתעשע עם הקוד ולהנחית על האויבים 17 מטאורים ורעידות אדמה)

שומו

New member
שאלון בפורום כדורגל../images/Emo122.gif.

שם: גיל: עיר: קבוצת כדורגל אהובה בארץ: קבוצת כדורגל אהובה בחו"ל: שחקן אהוב בארץ: שחקן אהוב בחו"ל: הנבחרת שלנו תעפיל ליורו 2008- כן\לא הנבחרת הצעירה תסיים בארבע הראשונות-כן\לא אילו קבוצות יתמודדו על האליפות בעונת 2007-2008 לדעתכם:

Dana Argamen

New member
אהמ..

אין כלום
כיאלו יש תמונה שהעתקתי מ"התמונות שלי" אבל היא לא מופיעה שלוחצים הדבק

A Radcliffe

New member
*מרגישה טיפשה*../images/Emo129.gif

ג'י, כמה זמן לא הייתי פה
הא
אין! הייתי בטוחה שיש לי פה משהו קול
כי אני נוהגת להעתיק דברים קולים[NOT]

NetaOnline

New member
חח שלי

unfaithful
של ריאנה חברה שלי אמרה לי שהיא מזייפת בלייב אז חיפשתי הופעות חיות שלה ביוטוב
שכחתי מזה זה היה ממש מזמן...

אהמ

מ. מכוערת אומר/ת: אמא !!!! מ. מכוערת אומר/ת: אמא הצילו!!! מ. מכוערת אומר/ת: אמאמאמאמאמאמאמאמא מ. מכוערת אומר/ת: שנה! מ. מכוערת אומר/ת: שנה שלמה! The Girl Who Lived אומר/ת: נכון מ. מכוערת אומר/ת: חייבים לעשות קאמבק! The Girl Who Lived אומר/ת: אהא! The Girl Who Lived אומר/ת: אולי ניפגש מתישהו? P:

חרבביש

New member
צ'אטצ'אטצ'אט!!! בואו!!! ../images/Emo103.gif

|סמיילישקופץלמלעהואזלמטהואזלמעלהשובועלהמצחשלוכתוב"חברתי"|

m i a o o

New member
מכירת ציורים למען עיקור וסירוס חתולי רחוב

אני מאכילה ברחוב קבוצה של 25 חתולים (בערך), כשחלק מהנקבות כבר בהריון מתקדם ויש הרבה גורים. הם מתרבים בקצב לא נורמלי, וכבר כמעט אין לנו תקציב להאכיל אותם. לכן, חייבים לעקר ולסרס. הבעיה שזה עולה המון, גם אם עושים הנחות. אני מנסה למכור את הציורים שעשיתי לבגרות באמנות תמורת מחירים סבירים (פרטים לגבי המחירים במסרים). מי שרוצה לקנות ולעזור במימון עיקור וסירוס חתולי רחוב, בבקשה שיפנה אליי במסרים. הציור הראשון שאני מפרסמת כאן הוא של החתול שלי, סימבה, בזמן משחק. גודל הציור: מטר על 70 ס"מ נעשה באקריליק. משך הזמן שהשקעתי היה כמה חודשים.

m i a o o

New member
אגב, הפלאש קצת הרס, אני מבטיחה שהציור נראה

הרבה יותר במציאות.

m i a o o

New member
שכחתי את הפרטים. זה צור של ביסלי,

חתולה מטורפת גודל הציור: 70 ס"מ על 70 ס"מ נעשה בעפרונות שונים, כמו B8, B6, B5, B3, ו-HB

למעלה