חברתי

כן, למדתי:)

אבל עדיין, שמות המלחינים לא עוזרים:p זה כמו שאני אגיד לך שאני ניגנתי מוצארט. יש לו קטעים קצרצרים ונחמדים ויש לו סימפוניות ענקיות ומפחידות, ויש קן קטעים קצרצרים כאלה בעיבוד קליל בחוברות למידה מתחילות. (אנחנו בחברתי, נכון?) אז אשמח לקבל שם של היצירה ואם זה מה שהוא כתב או עיבוד

OhpR

New member
כל מה שיש לי לומר זה-

בשתי מילים ובקיצור: כיף לך!!! גמאני ניגנתי פעם על אחד אבל אף פעם לא הופעתי עם אחד!! בטח היה מזה מלחיץ, הא? (יוו, איך שאני מבינה..)

gurke

New member
אכן, כיף לי ../images/Emo9.gif

בהתחלה מלחיץ, אבל ברגע שמנגנים תו אחד הלב והנשמה עם הצלילים

למורה לפסנטר שלי יש פסנטר כנף

זה כמו גן עדן (טוב אולי לא להגזים ) אבל ההבדל בין לנגן על פסנטר כנף ללנגן על פסנטר מזייף הוא כל כך גדול !

G e o r g i a

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo195.gifמי עוד מסכן ומתגייס לפני שהספר...

...השביעי יוצא?
(יומיים לפני)

the ror

New member
חחחח, התגייסתי כמעט 3 שנים לפני...חחחח

אבל כן, משתתף בצערך, להיות בסדיר זה בטח לא כמו להיות בטירונות... תתנחמי בזה שלפחות סביר להניח שתהיי מנותקת באותה תקופה ולא תשמעי ספויילרים וכאלה...

G e o r g i a

New member
לדעתכם כדאי לי לנסות לדחות

את הגיוס בחודשיים (לאמצע ספטמבר ככה) רק בגלל הספר? לא שה"רק" הזה הוא כל כך רק...

the ror

New member
לא...בהחלט לא...יש את החיים שלך ויש את הצפייה

לספר...החיים שלך יותר חשובים...אל תקחי החלטה שתשפיע על החיים שלך בעתיד בשביל שיהיה לך זמן לקרוא ספר... ממש לא חושב שזה שווה את זה(עם כל הכבוד לסדרת הארי פוטר)...

G e o r g i a

New member
אבל מה אם החיים שלי זה

הארי פוטר??? סתם. אבל זה חשוב לי. אני בהתלבטות ממש קשה. מצד אחד זה תאריך ממש מוקדם, אני לא אספיק לעשות דברים ואני לא אהיה בכלל מוכנה (נפשית) לגיוס. זה שאני לא אוכל לקרוא את הארי פוטר גם קצת מעצבן אותי, אבל.... אני מניחה שכשאני אהיה בתוך זה אני אחשוב על זה פחות (אני מתגייסת ביום חמישי, גיוס מש"קיות ת"ש, ואני ממש ממש ממש מקווה שלמחרת ישחררו אותנו. אם לא אז אני אהיה מוטרדת הרבה יותר). מצד שני... זה לא שאני באמת עומדת לבלות יותר מדי עד הגיוס, ואם אני אדחה לתאריך הבא של הקורס שלי (שזה ב-17.9) אני סתם אשתעמם איזה שישה שבועות בבית... ולסיכום, אמא שלי ואחי ממליצים להתייחס אל הגיוס הזה כגורל שלי (גם אם הם לא ממש מאמינים בזה בכל הזדמנות), וללכת עם מה שקבעו לי, גם אם זה לא נראה לי הכי מדהים. סליחה שאני חופרת... סתם ביטוי המחשבות שלי בכתב

the ror

New member
החלטה שלך, אני במקומך הייתי יותר שם לב

לטיעונים האחרים שאמרת...אבל שוב, זו החלטה שלך...

Jemma7

New member
אם לא שמתם לב../images/Emo3.gif

מכיוון שמחשבי יקר החליט לאבד את הצפון בשבוע האחרון נאלצתי להיעדר מהפורום. אז סתם התחשק לי להודיע שאני חיה ושהכל בסדר
ד"א, לחיות בלי מחשב זה קשה

למה יש כזה דבר בגרות בתנך?!

למה!??!?! למה?!?!?!?!? למההההההההההההההההההההההההה?!?!?! ל-מממממממממממממממ-ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה -מתה-

m i a o o

New member
למה את מזכירה לי שעוד לא התחלתי ללמוד?!../images/Emo5.gif

אוף, יש עוד 19 שעות לבגרות

גם אני לא התחלתי ללמוד XD

אנוכי מתכוונת להתחיל וללמוד בשעות הקרובות ויאמר אברבנאל: חסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חסה!!!

למעלה