חברתי

OhpR

New member
המיבחן האחרון??

איזה כיף לך!!! לנו נישאר עוד 9!!!

באיזה כיתה את ?

בח' זה היה המבחן האחרון היו אמורים להיות לי עוד שני מיצבים אבל הם התבטלו בגלל השביתות (חחח איזה אושר !) בהצלחה בשאר המבחנים ......

OhpR

New member
חח.. תודה..../images/Emo13.gif

ואני בכיתה ט'... אבל זה עומס של סוף שנה, עשיתי כבר 13 מיבחנים, נישארו לי 9.. חח.. לא נורא, שורדים...

Gummy Bears

New member
לנו נשארו עוד...

הוי, רגע, אני צריכה לספור. שמונה. וזהו. הוי, זה בכלל לא נשמע כ"כ מבהיל!D:

The T Shirt

New member
אצלי הבגרות האחרונה ב-9/8/07

אתם מאמינים לזה? הבגרות של פיזיקה ב 9/8 - זה 3 שבועות אחרי חלוקת תעודות! והמתכונת ה-1/8 שזה גם לא משהו.. דפקו לי את כל הקיץ. איפה אני אלך לאילת איפה?!

Konq

New member
אני לא ניגש...

למה זה יוצא לי על המחנה קיץ (צופים) וסליחה על הביטוי אבל שמשרד החינוך ילך להזדיין כי פעמיים הם דחו את המבחן, והם כל כך חראות! לא מתחשבים באנשים שתורמים מעצמם למען אחרים. חצי מהתנועה עושה מחנה בתאריכים האלה >_> (סילחה הייתי חייב להוציא תעצבים
)

גם אני בכיתה ט', אבל נגמרו לי כבר המבחנים

אבל יש פאקינג בחנים לעשות, כל מורה רוצה לתקוע בוחן.

Gummy Bears

New member
יום היסטורי. ../images/Emo88.gif

אני יודעת שיש כבר הודעה שלי בחברתי הזה, אבל האירוע שאני עומדת לספר עליו ראוי, לדעתי, לדחוק לפינה כל הודעת חברתי שכתבתי שתכליתה "אמב, הופעה, לחץ |מתה|". כן כן, רבותי, זהו יום היסטורי. כי היום אני ניגנתי לראשונה על פסנתר טאם טאם טאםםםםם כנף!#!@$%%%!$@$$^@#$! רגע, אני לא חושבת שניסחתי זאת נכון: אני. פסנתר. כנף. לנגן. אני. הו, אני שמחה שהבהרתי את ממדי האירוע. אני רגילה לפסנתרי הקיר (הידועים גם כ"פסנתרים עומדים") של הקונסרבטוריון, אבל כנף!@$ (יש להוסיף
לפני ואחרי השם ולרייר [ליירר? לרייר? ליירר? לרייר?] על השם, אבל לא על הכנף עצמו, זה חילול קודש ואיכ). הוא היה חלומי פשוט! הלוואי שיכולתי לפתוח יותר את הכנף שלו, אבל אני באמת לא רוצה להרוס לקונסרבטוריון פסנתר (ועוד
כנף@!$@$
) עם הקלמזיות שלי, ואז כל הקונס' היה שומע אותי מנגנת, ואמאל'ה. הוא היה שחור, ומבריק (כלומר, אחרי שניקיתי אותו קצת, בחיית, איך אפשר לראות כנף מאובק ולא להרגיש את הלב נשבר?), והצליל שלו היה הצליל הכי מדויק וקסום שאי פעם שמעתי. היצירה שניגנתי עליו, שניגנתי בערך 80 פעם על כל פסנתר אפשרי, נשמעה כ"כ שונה, עם גוון אחר לגמרי. (והיה שם גם כיסא כנף מדהים. אני חושבת שזה הכיסא הראשון והאחרון שאי פעם אסגוד לו [הוא... כיסא
] והכיסא הראשון שניגנתי עליו שאשכרה [מילה משעשעת
] תאם לפסנתר.
הפסנתר שלי שחור והכיסא חום, ובקונס' יש כיסאות כסופים בלי קשר לשום דבר [פסנתר כסוף?], אז וואה). ועל כך יזכר חדר האנסמבל כמקום קדוש לאנושות, ויש להשתחוות לכל דבר בחדר הזה, החל מהפסנתרים וכלה בגרגירי האבק. ואני מרגישה נוראי מבחינה פיזית, וכל שנייה אני ממלמלת משהו כמו "אני צריכה אקמול דחוף" סלש "אני מרגישה רע" סלש "אני עומדת להקיא", אבל למי אכפת, ניגנתי על כנף~#@#, אז החיים יפים ואני מאושרת. ובזאת אני גואלת אתכם מיסורכם ומצטערת מעמקי ליבי הגואה מאושר על עוגמת הנפש שנגרמה בעקבות קריאת הודעה זו. וכן, אני יודעת, "שתהיי לי בריאה" (שלושה אנשים מצאו לנכון להגיד לי את זה היום, שלושה!) וזה. לילה טוב, חלומות נעימים, שינה ערבה וצלולה, אם יבוא גנב תרביצו לו.

noosh

New member
פסנתר כנף ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כשאני אהיה גדולה, יהיה לי בבית פסנתר, ורצוי כנף. אני אפילו אקדיש לו חדר.

למעלה