חברתי

NetaOnline

New member
יהיה המשך..

אם הסרט יצליח ויהיה שובר קופות ענק בלה בלה בלה, כמו שתיכננו אז יהיה המשך.

פלאפאל

New member
התוכנית המקורית הייתה סרט אחד.

הם ראו כי טוב והחליטו ללכת על טרילוגייה. שמעתי איפשהו שדי סביר שיהיה עוד אחד, אבל נראה לי ששמעתי את זה במקום די לא שוס. ואם יהיה זה סתם יהרוס. חיח, חרוז. אישית, ממש אהבתי את הסרט הזה
הראשון היה נפלא, השני היה גרוע לגמרי, והשלישי היה טוב. מישהו יודע אם הגב של דפ באמת מכוסה בכל כך הרבה קעקועים? זה נראה לי לא הגיוני, אבל חברה שלי טוענת שזה אמיתי

זה נשמע הגיוני

כי הסוף של הראשון לא נותן שום פתח לעשות סרט שני ......... בהארי פוטר למשל שבראשון הוא לא הצליח להרוג את וולדרמורט זה היה בטוח שיהיה המשך כדי שהוא יהרוג אותו אבל בשודדי הקאריבים : גוני דפ חוזר לפנינה השחורה ואליזבת וויל ביחד ויש סוף טוב איך אפשר לעשות לזה המשך ?! (אני במיקרה לא ראיתי את השאר רק את הראשון )

Shiri from the block

Active member
ראיתי אותו היום הרגע חזרתי מהסרט וקודם כל אני אציין שאני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת לגבי הסוף, אותי הוא נורא נורא עיצבן ואיכזב../images/Emo4.gif שנית, איך הגעת לזה שהיו מעט מאוד קטעים מצחיקים?? הייתי עם קולנוע מפוצץ בסינימה סיטי וכולםםם צחקו בכל הקטעים שצחקתי, שזה היה רוב הסרט! דווקא בחלק הזה היה הצלחה גדולה.. רק הסוף הרס אותי טוטאלית. אבל באמת אם היה סרט רביעי אז הסוף היה נחשב אפילו מצויין לדעתי

רונילי92

New member
הלכת בכלל?../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

לעומת זאת אני צריכה להגיד "חזרת"

רונילי92

New member
שלום שלום שלום שלום שלום ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני בבית עד יום ראשוןןןןן!!!!
(יומיים לא הייתי פה וכבר יש איזה 1000000000 שרשורים חדשים! אני לא בעניינים
) תאחלו לי בהצלחה בהשתתפות בשרשורים
אני לא מצליחה לעמוד בקצב...

Guid

New member
המממ... אם אפשר לשאול-

למה מיום ראשון לא תהיי בבית? ^_^

רונילי92

New member
אע../images/Emo122.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

פעם אחת אני פה לכמה זמן ואז הפורום לא מתעדכן..???? אני מרעננת את העמוד כבר כמה שעות טובות ואין אף הודעת חדשה (כמעט....)

Gummy Bears

New member
או שתמצא מישהו פראייר שיעשה אותו למענך.

ללא תוכן. הוי, התחכום. יש פה תוכן, כשלמעשה אין פה פואנטה ממשית. וואה.

אוי,

את בתסמונת "רוצה-כל-הזמן-להיות-מעודכנת-הכי-הכי-בנוגע-לפורום", אל תדאגי - יעבור לך עם הזמן.

Guid

New member
לי זה לא עבר...

ואני כבר כמעט שנה (!!!) חבר פה... יש כאלה שזה נשאר להם... XDD /tapuzforum/images/emo3.gif

למי שרוצה חיזוק ביהדות !

מי שמסקרן אותו שאלות כמו: למה בנו לעולם? יש בורא לעולם, ואם כן תן הוכחות, האם יש חיים לאחר המוות? מה יקרה בביאת המשיח ובמלחמת גוג ומגוג, אם בכלל. מוזמנ/ת להיכנס לאתר שאצרף מיד ולבדוק. תכף אפרט על האתר קצת, אך קודם הלינק. http://www.shofar.net/site/index.asp פירוט קצר: האתר הנ"ל הוא האתר של אירגון שנקרא שופר. מטרת האירגון הוא להקריב אנשים שלא מכירים הרבה את היהדות ומעוניינים להכיר, או להכיר קצת יותר טוב ממה שהם מכירים. בראש הארגון עומד הרב, אמנון יצחק. ייתכן מאד שחלקכם שמע עליו. אבל אני לא בא לדבר על הדיבורים סביבו, כי אני לא בא לשכנע איש להכנס לאתרו, מי שרוצה ומעוניין, סבבה ! ומי שלא, גם סבבה ! למי שבכל זאת רוצה להכנס, אני ממליץ לעבור על קלטות הוידאו והאודיו. שוב, זה רק מי שרוצה, אני לא בא לשכנע איש ובטח שלא לכפות את דעתי. זה כמו שתומר נתן את דעתו על הסרט שודדי הקארייבים 3, ומי שרוצה ילך לראות ומי שלא, לא. אותו הדבר גם כאן. גם אין צורך מבחינתי להגיב, אני לא מחפש תגובות, רק רציתי להביא לידיעתכם את האתר הנ"ל, שלי עזר מאד בחיים. לפרטים ותגובות, אשמח לקבל במסרים, למי שיש. למי שבוחר להגיב לי כאן, שיגיב, רק קיים סיכויים שלא אענה לו או לה כאן, משום שאני לא רוצה שזה יתפח לדיון, תודה.

למעלה