חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

איזה כיף שאנשים שולחים מסרים
(לא ציני בכלל, אני רצינית). אז שבועות חלף-עבר לו (חוץ מכל אלה שלומדים ויש להם אסרו חג. בחיי שזו המצאה של מורים ממורמרים). אני מקווה שכולכם הספקתם לשבוע מהאוכל נפלא (
!! איזה אייקון מושלם), ונהניתם בחופש. במיוחד בשבילכם מגיע השרשור החברתי (הלא הוא שרשור
עם שם אחר, כי אנחנו מאגניבים), בו תוכלו לחלוק את רשמיכם, חוויותיכם, תסכוליכם (כי לפרמט מחשב זה לא כיף בכלל. ועכשיו הפונט כאן מציק לי), למסור הודעות אחד לשני ולשתף את כולנו בכל מה שבא לכם להגיד ולא קשור לנושא הפורום. ולכן, אנו מבקשות - לא לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש דיונים קיימים (ובפרט לא את
אנשים) בשביל הודעות בסגנון זה. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. היה ובכל זאת הודעתכם נגעה לספר השביעי - במידה והיא מכילה ספוילר, יש לסמן בכותרת את האייקון
. במידה והיא מכילה תאוריה, יש להוסיף
לכותרת. שימו
- הודעות שלא יסומנו, יימחקו. כמובן שאפשר להקפיץ שרשור זה
, ובמידה והוא לא קופץ, תמיד אפשר לשלוח מסר לאחת מאיתנו, שנפתח אחד חדש. בבקשה, הודיעו לנו, לא תמיד אנחנו זוכרות או נזכרות. עד כאן, המשך ערב נהדר

תמונת מפגש פורום, שמצאתי במחשב!!! ../images/Emo3.gif

הסברים בתוך התמונה עצמה. ^^

The T Shirt

New member
XD מגניב אבל למה אין פרצופים? ../images/Emo2.gif

ולמה לא הוספת את הניקים, אני לא מכיר שם אפחד לפי שם, חוץ ממך ומדניאלה, כמובן.

m i a o o

New member
סרטון על הפרק הראשון בספר החמישי

נעשה בSIMS זה יוצא מצחיק ביחד עם הדברים שיש להם על הראש הסרטון

The T Shirt

New member
ראיתי היום שודדי הקאריבים 3!!

הסרט הראשון היה גדול. הסרט השני היה חביב. הסרט השלישי היה די אכזבה. נתחיל בזה שהעלילה בקושי מתקדמת (והיא די מפגרת), וכשמגיעים לסוף והיא אשכרה מתקדמת, יש המון המון בגידות וטוויסטים כל הזמן (כיאה לשודדי יד) והכל כל כך מהר שזה כבר מעורפל ואתה לא הכי נהנה. הדמויות משתנות מאוד מהסרטים הקודמים, ואתה מגיע למצב שאתה רואה אותן ולא מבין איך הן הגיעו לאיפה שהן כרגע אחרי הסרט הראשון. הרסו לגמרי את הדמות של דיווי ג'ונס, לדעתי, וגם פגעו בשאר. יש מעט מאוד קטעים מצחיקים, וגם הם קצרצרים. אה, והוא ארוך מידי, לדעתי. לצד זה, אפשר להגיד שהסוף הולם ומתאים, שיש הרבה אירוניה שאפשר להעריך בחלק מהקטעים, ושיש אירועים שאתה לא מבין בהתחלה, אבל בסוף מסתברים כתוכנית שמסתדרת לעצמה. ג'ק ספראו (ג'וני דפ) אומנם לא טוב כמו בסרטים הקודמים, אבל הוא בהחלט נשאר המדות הטובה ביותר בסרט, כך שזו גם נקודה חיובית. ד"א, לכל מי שמעוניין לדעת, ב-3 הדקות האחרונות יש את הבסיס להתחלה לסרט חדש, כך שיש סיכוי שהם יוציאו סרט רביעי בשלב כלשהו (למרות שהבנתי שהתוכנית המקורית שלהם הייתה טרילוגיה.) ועד כמה שאני יכול לשער, יקראו לו Pirates of the Caribbians - Aqua da Vida (מעיין החיים)

The T Shirt

New member
"לעג מר"

למשל: אם בנאדם שחור ועיוור אומר שהוא שונא 'כושים' בלי שראה את עצמו מעולם, ובלי לדעת שהוא בעצמי שחור - זו אירוניה מצויינת. ובדוגמה יותר הארי-פוטר-ית: אם ורנון דארסלי, שתמיד אומר שהוא שונא קוסמים וכל דבר חריג, היה הופך יום אחד ליהיות קוסם - זו אירוניה.

OhpR

New member
גמאני רוצה ללכת

אבל אחרי מה שסיפרת, אני חייבת ליראות... ואתה צודק, הראשון היה טוב, השני פחות, והשלישי... עוד לא ראיתי.. וכן, בהתחלה הם רצו לעשות טרילוגיה אבל שינו את זה ויהיה סרט רביעי

Guid

New member
לטענתם לא יהיה המשך

אבל דיסני גם אמרו שהם נפרדו מפיקסאר ואז הם חזרו לעבוד ביחד, מה שאומר שהם לא הכי החלטיים. אז מי יודע...? בנתיים זו טרילוגיה. ותגיד- איך האפקטים בסרט? לא פחות מהסרטים האחרים?

למעלה