חברתי

Dana Argamen

New member
^מסכימה - (עם זה שאם יעשו

המשך הוא בטח לא יהיה טוב כמו הקודמים) .. אבל יש מצב שיהיה סוף *שמתי קישור למשהו שכתבו למטה .. יכול להיות אבל אני אישית חושבת שלא
* וזה לא שלא אהבתי את הסוף, האמת הסוף היה די טוב ! אבל הוא העציב אותי ואיכזב אותי כי לא יודעת חשבתי שיהיה סוף קיצי כזה כמו שהראשון נגמר כשהם חשבו שהם לא יעשו יותר סרטים, הייתי בטוחה שגם את הסרט הזה הם יגמרו ככה - מתברר שלא

OhpR

New member
למה אנשים חושבים שלא יהיה המשך???

ברור שיהיה, הם חשבו בהתחלה לעשות טרילוגיה, אבל אח"כ החליטו לעשות המשך.... אני מתה כבר ליראות את הסרט...

The T Shirt

New member
הסוף היה מעולה

החלק היחידי שבאמת ממש אהבתי זה הסוף. (הכוונה ממש ממש לסוף, אחרי שהוא דוקר את ה.. לא רוצה לספיילר, אבל הבנת) בכל מקרה, אני חושב שאם הם יוציאו סרט המשך הוא יהיה מאכזב, אבל יש בסוף מצב פתיחה לסרט חדש (Aqua Da Vida) הם כנראה השאירו לעצמם את האפשרות להמשיך לסרט נוסף בעתיד.

OhpR

New member
חחח.. לא ראיתי את הסרט אבל,

זה נישמע כאילו הוא דוקר את הלב של דיווי ג'ונס...
אמת הוא הדבר??? (נא לא לענות.. אני לאע רוצה לדעת...
)

Dana Argamen

New member
יש תקווה ../images/Emo13.gif

יכול להיות שיהיה המשך
טוב האמת לא כלכך תקווה :| כי אני לא בטוחה שזה יהיה כלכך טוב שיהיה סרט המשך, בדרך כלל הם הורסים .. אבל .. הנה ציטוט שהיה כתוב באיזה אתר: עוד לפני שהסרט השלישי עלה, ולאור ההצלחה של השניים הראשונים, בדיסני כבר חושבים קדימה - אחרי שכוכב הטרילוגיה, ג‘וני דפ, הודיע כבר מזמן שמבחינתו הוא מוכן לעשות עוד טרילוגיה בתור ג‘ק ספארו, החלו מנהלי דיסני לדבר השבוע עם התסריטאים, בניסיון לפתח רעיונות טובים לסרט הרביעי. כמה מהם אפילו הרחיקו לכת באומרם כי ”זה יהיה כמו אינדיאנה ג‘ונס 4 - זה ייקרה רק אם כולם יהיה מרוצים וזה יכול לקחת המון זמן…“. קישור - פה :]

Gummy Bears

New member
מתישהו, בעתיד הלא-מאוד-רחוק,

יגיע יום שבו באמת נוכל להגיד "מחר!
" ולא לשקר.

black robe

New member
עוד 55 ימים../images/Emo11.gif../images/Emo63.gif

מחר
אני מגניבה. עשיתי לעצמי מין לוח ספירת ימים עד ה21 ביולי

מה יא

New member
מחר../images/Emo11.gif../images/Emo96.gif

וואי אבל איפה שרשור המחר הגדול? הוא בטאגליינס?

Gummy Bears

New member
|תפוח אדמה על האש|

אני שוב נוסעת לטיול. כןכן. היו שלום, שאו ברכה ונפגש בשמחות (או ביום שלישי הזה, מה שיבוא קודם). אוֹרווּאַר!D:

Gummy Bears

New member
אכן יהיה.

וגם אם לא, זה אחד הטיולים הקצרצרים ביקום, נשרוד איכשהו. ויאי, מֶרסי.D:

למעלה