חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

ביקשו כ"כ יפה, שאני לא ארתם למשימה?
טוב. זהו השרשור החברתי של הפורום, ועכשיו כשהאוזניים שלי לא סתומות יותר, אינ יכולה לבשר זאת בגאון ואף לשמוע את הרעש של המקלדת. סתם אנקדוטה לא קשורה. בכל מקרה, שרשור
זה מיועד לכל הדברים שרציתם לספר לנו, אך לא קשורים לנושא הפורום. זה כולל הכל - כל עוד הוא לא פלילי. כי אז סתם לא נעים וכאלה, משטרה, בלאגנים... אניוואי. כל חוויותיכם מבית הספר, שביתות, ציונים, סרטים, מוזיקה, הופעות של טורי איימוס!!!!!!!!!!!!111אחדאחד, הצהרות אהבה וכד', אתם מוזמנים לשרשר לכאן. זה אומר ש: א. לא פותחים הודעה חדשה על נושא שהוא אוף, עוף או אפילו הוף. למרות שאין כזה דבר. ב. לא מנצל"שים דיונים קיימים להודעות שכאלה. ג. לא מנצל"שים את שרשורי
אנשים - אנחנו ממש לא אוהבות כשעושים את זה, אתם תקבלו פרצוף כועס מאיתנו. וזה לא נעים, זה עושה הרגשה עצובה כזאת. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, ישנם גם חוקי סימון הודעות: 1. כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי (מידע רשמי שרולינג אישרה), יש לסמן בכותרת באייקון
. 2. כל הודעה המכילה תאוריה לספר השביעי, יש לסמן בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו! ופה אנחנו לא מרחמות, אז חבל. זהו, לדעתי. שיהיה המשך לילה נפלא לכולנו!

DearPrudence

New member
לא היה לי יום חופש../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

באתי לבית ספר וכמעט לא למדתי. בזבוז של שעות שינה

Gummy Bears

New member
מכירה ימים כאלה,

שמסתכמים בד"כ בבהייה בקיר, משחקי ארץ-עיר בלתי נגמרים, שמיעת מוזיקת איכות והרבהרבה ציור.

DearPrudence

New member
לגמרי../images/Emo41.gif

רק בלי הקטע של הציור *חוסר כישרון*
אצלנו זה בעיקר בהייה באוויר ומשחקי קלפים למיניהםP:

PaDF00t

New member
גם לי היה כזה

באתי לביצפר רק בגלל שעתיים תנ"ך, הגעתי מסתבר שאין אף אחד בכיתה.. רתחתי. ואז אחרי שהמים סיימו לבעבע (התאדו להם בחלל) הלכתי לכיתת אמנות, קשקשתי איזה ציור גרפי וחזרתי הביתה עם עבודה נוספת לתיק עבודות... :/

ברייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מי מופיע ב24 במצדה עד הזריחה, מי? תעשו יעבור מהר, אני רוצה ברי!

Gummy Bears

New member
בהצלחה!D:

את בכיתה ח'? כי אם כן, עשיתי את המיצ"ב באנגלית אתמול, ואני חייבת להודות שזה היה אחד המיצ"בים הקלים ביותר בתולדות האנושות, באמת. יש לך אנסין שרוב תכולתו היא: "Linda had a great time", ואז שאלה מסובכת ביותר: Linda is... a. Happy b. Sad c. Proud d. A "Tipex" member called Suisa
ובעיקרון, באמת, זה קל נורא. יש כמה אנסינים (אחד על יועצת, אחד על לינדה, ואני חושבת שהיה עוד אחד ששכחתי), יש קטע של שמיעה מקלטת ("Good morning! I'm proud!" ואז שאלה על "תאר במילה אחת את תחושות המנהלת הדוברת בקלטת"), ושני קטעי כתיבה חופשית (על חבר/ה שלך ועל החוויה הגדולה ביותר שאירעה לך בבית ספרך). באמת, זה נורא קל. אין סיבה שלא תצליחי. ובכל זאת - בהצלחה!D:

~נזכר במיצ"בים שלי~

נראה בולשיט יחסית לבגרות בהיסטוריה/ספרות/ביולוגיה [מחק את המיותר] שמתקרבת!#$

למעלה