אני עובד, וזה יותר קשה ממבחנים ולימודים.
M mjlk New member 17/5/07 #124 "אפילו אם תגיד לי, זה לא כדאי אפילו אם תגיד לי, לא אין לי פנאי, אפילו אם תגיד לי, 'רד מיד מעליי' " *רמוסיריוס*
"אפילו אם תגיד לי, זה לא כדאי אפילו אם תגיד לי, לא אין לי פנאי, אפילו אם תגיד לי, 'רד מיד מעליי' " *רמוסיריוס*
N noosh New member 17/5/07 #126 לחזור הביתה ב-23:00 זה לא כיף ../images/Emo10.gif (אבל לפחות קניתי בגדים!! אז זה תירוץ טוב). וזהו, נראה לי שרצוי שאני אסדר פה ואלך לישון כי, אממ, אחרת אני באמת לא אצליח לקום מחר. רק רציתי להגיד שלחזור הביתה ב-23:00 זה לא כיף, למקרה ומישהו שקל לנסות.
לחזור הביתה ב-23:00 זה לא כיף ../images/Emo10.gif (אבל לפחות קניתי בגדים!! אז זה תירוץ טוב). וזהו, נראה לי שרצוי שאני אסדר פה ואלך לישון כי, אממ, אחרת אני באמת לא אצליח לקום מחר. רק רציתי להגיד שלחזור הביתה ב-23:00 זה לא כיף, למקרה ומישהו שקל לנסות.
N noosh New member 17/5/07 #130 אין בעד מה ../images/Emo13.gif (אני כ"כ צריכה לישון עכשיו. למה אני עוד פה. לישוןלישוןלישון.)
פ פיקסית נצחית New member 17/5/07 #135 ו............נגמר!! ב"ה יש כבר כמה תשובות נכונות,כולל אחת שהייתי סגורה על זה שנפלתי בה. אני ברקיע השביעי מינמום!
ו............נגמר!! ב"ה יש כבר כמה תשובות נכונות,כולל אחת שהייתי סגורה על זה שנפלתי בה. אני ברקיע השביעי מינמום!