חברתי

ZoHaRoT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gummy Bears

New member
~מרביצה לה~

סתם, אני נגד אלימות (או כפי שנאמר: "לא לאלימות, כן לשלום ואחווה בין חברות פורום
!") ובכלל, זוהר חמודה
, למי שירביץ לה יהיה עסק איתי.

mjlk

New member
הוא נראה שטני

בגלל שתקעו לו את הזר ונראה שיש לו גבות כועסות. גבות כועסות+חיוך= שטני

Dana Argamen

New member
איזזזה כייף ../images/Emo13.gif

הבית ספר שלי הוא בעיקרון של אירגון המורים - כלומר, שארגון המורים שובתים - אנחנו שובתים, שהסתדרות המורים שבתו אנחנו למדנו .. אבל עדיין יש כמה מורות בבית הספר מהסתדרות המורים . בכל מקרה, עד להודעה חדשה ביטלו את כל המבחנים של המורות מארגון המורים - שזה בערך כ-ל המורות
אייייזזזזזזה כייייף, נחת מתקופת המבחנים העמוסה שהייתה אמורה להיות לנו ממש עכשיו ;] למי כאן יש מורות מהארגון ? ואם יש .. גם לכם התבטלו נכון ? אנלא סגורה על זה שזה בכל האזורים אבל נראה לי שכן

שאלה רצינית, ברצינות.../images/Emo11.gif

מדוע כבר לא מתכננים מפגשי פורום? כבר הרבה זמן לא היה. אני יודע שיש לכם מבחנים והכל, אבל יש גם חיים חוץ מלימודים. ועם אני בתור אדם עובד יכול מידי פעם למצוא לי גם זמן להנות, גם אתם יכולים. שבועות בפתח ולדעתי זאת הזדמנות נפלאה. למרות שאישת אני לא בטוח שאני אוכל בשבועות, בגלל חוסר תקציב. אבל זה לא אומר שאתם לא יכולים למצוא קצת זמן. במיוחד כשיש עכשיו המון חדשים כאן בפורום, זה הזדמנות נפלאה. בכל אופן זה רק דעתי, תעשו כרצונכם.

ToryMaster

New member
כי כולם מטילים אחריות על מישהו אחר

ברצינות, רוציפ מפגש? אין מניעה לארגן, אני יודעת שאני ונוש לא מארגנות שום דבר פשוט כי אין באפשרותנו להגיע [מסיבות שונות שישארו עימנו], אבל זה לא צריך לעצור הכל.

ZoHaRoT

New member
אם כבר עדיף בחופש לדעתי...

כי אז יהיה סיכוי כלשהו שאני אבוא...

למעלה