חברתי ../images/Emo28.gif
ביקשו כ"כ יפה, שאני לא ארתם למשימה?
טוב. זהו השרשור החברתי של הפורום, ועכשיו כשהאוזניים שלי לא סתומות יותר, אינ יכולה לבשר זאת בגאון ואף לשמוע את הרעש של המקלדת. סתם אנקדוטה לא קשורה. בכל מקרה, שרשור
זה מיועד לכל הדברים שרציתם לספר לנו, אך לא קשורים לנושא הפורום. זה כולל הכל - כל עוד הוא לא פלילי. כי אז סתם לא נעים וכאלה, משטרה, בלאגנים... אניוואי. כל חוויותיכם מבית הספר, שביתות, ציונים, סרטים, מוזיקה, הופעות של טורי איימוס!!!!!!!!!!!!111אחדאחד, הצהרות אהבה וכד', אתם מוזמנים לשרשר לכאן. זה אומר ש: א. לא פותחים הודעה חדשה על נושא שהוא אוף, עוף או אפילו הוף. למרות שאין כזה דבר. ב. לא מנצל"שים דיונים קיימים להודעות שכאלה. ג. לא מנצל"שים את שרשורי
אנשים - אנחנו ממש לא אוהבות כשעושים את זה, אתם תקבלו פרצוף כועס מאיתנו. וזה לא נעים, זה עושה הרגשה עצובה כזאת. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, ישנם גם חוקי סימון הודעות: 1. כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי (מידע רשמי שרולינג אישרה), יש לסמן בכותרת באייקון
. 2. כל הודעה המכילה תאוריה לספר השביעי, יש לסמן בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו! ופה אנחנו לא מרחמות, אז חבל. זהו, לדעתי. שיהיה המשך לילה נפלא לכולנו!
ביקשו כ"כ יפה, שאני לא ארתם למשימה?