חברתי

../images/Emo6.gif

אפלטוני זה... קשר חברותי, ללא רגשות כלפיו. לך ולידיד שלך יש קשר 'אפלטוני'. לך ולחבר שלך יהיה קשר '|שםאחרלקשרהזה|', שזה קשר עם רגשות... אהבה... תשוקה. מבינה?

The T Shirt

New member
זה בכוונה

תקרא שוב את השאלה, הייתה לך שם טעות. אבי בן 12, אלי גדול מאבי בשנתיים, ואני קטן מאלי בחמש שנים. בן כמה אבי.

יש טעות

באוקטבה אין 8 תווים. קודם כל אם את מתייחסת רק לתווים הבסיסיים של סולם אז התשובה היא 7 (הצליל הראשון והצליל השמיני הם אותו תו). אם את סופרת חצאי טונים (מקובל במוסיקה המערבית) אז יש 12. ובעצם יש אינסוף.

ואי,

זה נחמד, אני אוהב דברים כאלה:) אני בעד עוד אחד:) [ועצה- לעצור את הזמן כשמסיימים את השאלון].

The T Shirt

New member
זה קצת בעייתי

האתר בנוי בכוונה בצורה שתקל על העלאת הדפים כדי ליצור רצפיות בהחלפת השאלות. השתמשתי בכוונה בשיטה שתאפשר העלאה של השאלה הבאה בפחות מקילובייט אחד, אבל החיסרון הוא שאני לא יכול לעצור את השעון. אני אשקול להעלות על המנוע הזה חידונים נוספים בעתיד, אולי איזה חידון הארי פוטר חביב כשיהיה לי זמן.

נצל"ש, מה זה lurve?

שוב קראתי בפיק, אבל מורפיקס לא מפרש, ואין לי בבילון. פליז פרשו

The T Shirt

New member
אני לא מכיר מילה כזאת

בדקתי גם באוקספורד, והמילה לא מופיעה שם. זו גם לא מילה מיוחדת לעולם של הארי פוטר, כי הייתי יודע אם כן. כנראה שיש טעות הקלדה במילה, הוא שהיא בסלנג. יכול ליהיות שהכוונה היא ל'אהובי' או 'אהובתי' (מלשון Luv) תביאי משפט מלא ואני אוכל לעזור יותר.

gurke

New member
אם אני לא טועה!

אז כשהארי מזמין את לונה למסיבה בספר השישי פיבס צצ וצועק "הארי לווררבססס לוניי" (באנגלית כמובן) אז אני מניח שהפירוש הוא אוהב, פשוט עקום ופיבסי

../images/Emo45.gif

אבל זו מילה באנגלית, אחרי הכל. ומורפיקס או בבילון לא מתרגמים את זה. זה לא מילה מהאוצר מילים של רולינג.

The T Shirt

New member
סלנג וצורת התבטאות..

זו לא מילה. זה פשוט עיוות של מילה, או מילה במבטא מובהק. כמו שאמרתי, כנראה מהמילה Luv (גם היא בסלנג) שמציינת 'אהבה', 'אהובי', 'אהובתי' ושאר השמות מהשורש.

LiRs Lullaby

New member
נו, זה כמו שאנשים אומרים בצחוק

"I loooooooove someone" אם תנסה לומר את זה ולמרוח את המילה, יצא לך משהו שנשמע כמו לארב.

חיפשתי בכל מקום!!!

חיפשתי את המילה במורפיקס ובבילון ושניהם לא תרגמו את המילה., אם זו הייתה מילה בה"פ, הייתי יודעת. לתומר המשפט: ‘Proclamation of Lurve’ [קראתי את זה באיזה פיק.] ואין סיכוי שטעו בכתיבה, כי כתבו את המילה הזאת לפחות 4 פעמים.

LiRs Lullaby

New member
הנה לינק שיעזור לך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=98601648

למעלה