חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

נמ, אינ באמת ממש עייפה כרגע, אז זה באמת יהיה קצר. שרשור ה-
של הפורום, אנא שרשרו לכאן כל הגיג שלא קשור לנושא הפורום, והוא לא פלילי או משהו כזה. בבקשה, אין לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש דיונים קיימים, בפרט לא את
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. ספוילרים לספר השביעי יש לסמן בכותרת באייקון
, תאוריות באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו. למידע נוסף אפשר לפנות לתקנון, אם השרשור מפסיק לקפוץ - אנא יידעו אותנו. סופ"ש נפלא

Gummy Bears

New member
תמיד רציתי להיות ראשונה בחברתי!D:

~הכנס כאן הודעה חסרת תכלית שכל הפואנטה ההו-כה-עמוקה שלה מסתכמת בהתלהבות מוגזמת~ לילה טוב ושבת שלום, אנשים טובים!D: (רואים? יש פואנטה אחרי הכל).

../images/Emo6.gif תצטרך להיות יותר מהיר פעם הבאה.

ומחר מתכונת באנגלית, חבוב!

Dana Argamen

New member
תמיש יש את אלה שתמיד רצו

להיות הראשונים בחברתי ..
חחחחח |מזלטוב|

Dana Argamen

New member
*תמיש=תמיד

*ההודעה נועדה ל: 1. תיקון שגיאות כדי שלא יחשבו שאני סנילית
2. הוספת הודעה לסטטיסטיקה שלי ;]*

Gummy Bears

New member
אבל כל הרעיון הוא

לכתוב הודעות מועילות, מפרות ומעניינות, ולא לרצות לכתוב כמה שיותר הודעות סתם כך, לא? (ותודה
)

Dana Argamen

New member
../images/Emo2.gif

נכון .. אהמ שכחתי
טוב ההודעה הייתה מעניינת, ניסיתי לתקן את שגיאת הכתיב שלי ;] חחחחח
טוב אז כדי שגם ההודעה הזאת לא תהיי חסרת טעם לגמרי וכדי שהיא תתאים לחברתי - התחלתי לשחק Minesweeper ברמה האמצעית, ו.. ו.. ניצחתי ב-20 שניות
חהחהחהחה .. *מתלהבת מעצמי
*

Gummy Bears

New member
אוקיי, אני חוזרת בי.

לשמוע את המילים "מועילות, מפרות ומעניינות" מפי אחת שההודעות האחרונות שלה מסתכמות ב"אמג, אני ראשונה בחברתי!", "
", "
", "ספרים נמרחים לשלטון!" ו"יש לי יומולדת עוד חודש וקצת ~התלהבות עצמית~" זה לא חכם במיוחד.

Dana Argamen

New member
חחחחח ../images/Emo3.gif

אם תשימי לב, הכותרות שלי מאוד מקוריות. לרוב ההודעות שלי מסתכמות ב- "חחחחחחחחח XD" "
" "
" :] אבל הנה ההודעה מלמעלה ממש ארוכה .. ומעניינת, כתבתי שם סיפור מרתק במיוחד

Jemma7

New member
גם ההודעות שלי../images/Emo2.gif

טוב נו, האנשים פה מצחיקים ומעוררי הסכמה, אני לא יכולה לשמור את ההודעות האלה לעצמי

Dana Argamen

New member
אההה - מטרותי הנסתרות להשתלט על

העולם ? שיייט איך ידעת ?
סתם מטרותי הנסתרות לעלות בסטטיסטיקה ? טוב נו - זה בגלל שפעם קודמת נכשלתי, יש לי טראומות לכל החיים
אבל למה מגעיל ? זה לא נועד לפגוע באף אחד

מה גם, שאין פה שום תחרות.

הציונים נקבעים רק לפי מספר ההודעות. זה לא שאם אני (בצורה היפותטית לחלוטין, כמובן) אנסה לשפר את הסטטיסטיקה שלי, זה יפגע בציון של מישהו אחר.

למעלה