חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

Dana Argamen

New member
אם ממש משעמם לכם ובא לכם לעשות משהו

למען המדינה ;] קליק קליק קליק !
חחחחחח אתם צרכים ללחוץ על "click me" וזה מוסיף לנו נקודות
עכשיו ישראל מקום 2 ! ועוד אין לנו הרבה תושבים .. ובכל זאת עקפנו את ארה"ב
*שהם בערך .. כפול 50 מאיתנו ?* אז עם משעמם לכם .. תעשו משהו למען המדינה .. חהחהחה

Dana Argamen

New member
חחחחחח כל הכבווד ../images/Emo6.gif

היום בבצפר נכנסו לזה בחדר מחשבים והקלקתי 3000 בערך ..

Mr Sinister

New member
אהה! הזמנתי את השביעי!!!1

במקרה הייתי בקניון[דברים לצבא, בלע], ושכנעתי את אמא שלי שאני צריך לקנות את הספר עכשיו, כי אח"כ לא יהיה לי עותק, משימה לא קלה בכלל!

יש 2 אמה ווטסון בעולם

כולנו מכירים את אמה ווטסון והנה אמה שכולנו אוהבים ומכירים ->

והנה האמה השנייה?

מה קורה פה??? מי זו מי??? אני אסביר הכל אבל לפני הכל הנה קליפ מוסיקה של האמה השניה -כאן ! מודאגים? יש שני אמות בעולם? לא ממש, זוהי זמרת לטינית בשם מלודי שנורא אבל נורא דומה לה. הנה גלריה קטנה - פה !!!

אין שרשור מתאים לדבר כזה.

אני חושב שצריך לעשות שרשור אוף טופיק - לדברים שבכלל לא קשורים לה.פ שרשור חברתי - לשרשור של דברים שכן קשורים לה.פ אבל לא מתאים להם להיות לבד. שרשור שונות - דברים כמו סרטים, שחקנים, פרסומות לנביא היומי, ולהוקוס מוקוס. ה-2 שרשורים שיש לא מספיקים ולא מספקים אותי.

ToryMaster

New member
שיתחילו לספק ../images/Emo140.gif

המנהלות אינן שרשרניות במקצוען, זה מה שיש כרגע, אם זה ישתנה אני מבטיחה לעדכן, אבל עד אז - בבקשה, הודעו תעל הסרט או לנצל"שים או לחברתי.

The T Shirt

New member
היום היה לי שיעור נהיגה ראשון! ../images/Emo6.gif

אהה.. לא יכול לחכות עד הרישיון. לנהוג זה כיף.

חח, ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif!

ואני בכלל לא חושב בינתיים על רישיון ולימודי-נהיגה.
בלע.

למה אני ערה עכשיו?למה?

ב"ה התעורתי ב6:20..לא הצלחתי לקום.. אז... קמתי. התארגנתי. לא היה לי כח לזוז. אני רוצה לישון ועוד כמה דקות יש לי הסעה. אוף! אני שונאת את השעות האלה!

black robe

New member
הזמנתי את הספר!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo63.gif

עלה 140 ש"ח (במקום 200 ש"ח!!) אהההה הזמנתי את הספררררר
(תגידו מזל טוב
) החלטתי שאני אקרא אותו באנגלית בכל זאת! אני-לא-יכולה-להתאפק-ל-21-7-2007!!! אבל תגידו... ה21 יוצא ביום שבת, איך נקבל את הספר?

ZoHaRoT

New member
מזל טוב!

ולא מקבלים את הספר באותו יום..... איפה שאני הזמנתי היה כתוב שגג עשרה ימים אחרי יציאת הספר....

למעלה