חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

נגיד ויש לי תהיה מסויימת, שאינה קשורה לספר השישי. למשל - למה טרפנטין ופיקסטיב עושים כזה כאב ראש? ונניח שבא לי לשתף את כל חברי הפורום בתהייתי זו. מה אעשה? א. אפתח הודעה חדשה, כי זה נושא חשוב מאוד!! ב. אנצל"ש שרשור קיים ואדווח לכולם על מסקנותיי המופלאות. ג. אנצל"ש את שרשור
אנשים היומי, כי נו, למה לנצל"ש דיון קיים כשיש שרשור כה לא-יעיל באיזור? ד. אף תשובה אינה נכונה ה. כל התשובות נכונות תוהים איך לענות על השאלה? קראו את המשך ההודעה! השרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר הוא שרשור
, אליו אתם יכולים ומוזמנים לשרשר כל הודעה שלא עוסקת בספר עצמו. דיונים על ספרים, סרטים, חוויות מבית הספר, מרמורים, קיטורים, פרסומים לבלוגים, לקומונות וכד', ושאר זוטות שכאלו, שנורא בא לכם לשתף אותנו בהם, אבל לא מצאתם את המקום המתאים. אין לפתוח הודעות חדשות עם נושאי אוף, ואין לנצל"ש שרשורים קיימים, ובפרט לא את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי, יש לסמן בכותרת באייקון
. הודעה המכילה תאוריה, יש לסמן באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו, וחבל. כולכם מוזמנים לעיון בתקנון הפורום שלנו, אם יש עוד שאלות
שבוע פורה לכולנו

noosh

New member
כי הם חומרים רעילים ומסוכנים לבריאות?

זה לא אשמתי שאני צריכה טרפנטין בשביל צבעי שמן ופיקסטיב בשביל פחם
וזה לא אשמתי שאני מציירת בשמן ובפחם

Mr Sinister

New member
סיימתי יג'!!!1

ואפילו קיבלתי 100 בשתי הבחינות המעשיות[עלאק בחינות, לבנות משחק בשפת C ו"פרויקט" בSQL, ואז להסביר לבוחן מה עשיתי]. ועכשיו צבא. טוב, לא עכשיו, אלא יותר עוד 20[כן מאיה, 20, לא 19 ולא 19 וחצי] ימים. כמה לא נחמד.

אני חולה מאד.

ומחר אני צריך לנהל קרב צעקות נגד היועצת ועוד תלמיד. למה דווקא עכשיו אני צרוד?! =\\\

Guid

New member
תכתוב ספר-

`חיי כלוחם בבית ספר`... חחחח למה שתצעק על היועצת המסכנה?

m i a o o

New member
היום היתה בגרות באנגלית בע"פ וקיבלתי 94!!

אני בהלם. אין לי מושג איך לדבר באנגלית. כשיצאתי משם שכחתי איך לדבר בעברית.

black robe

New member
מחר מבחן מיצ"ב מדעים!../images/Emo63.gif

אני כבר חורשת ארבעה ימים ואני כלכך רוצה לגמור עם זה!! כימיה- ביולוגיה - פיזיקה - טכנולוגיה - גאוגרפיה!! (ונחשו מה? הכל במבחן אחד של שעתיים!)

mushig

New member
כנראה לא שמעת שהתבטלו המיצ"בים ושיש מחר שביתה

black robe

New member
לא...../images/Emo63.gif

השביתה זה של ארגון המורים לא הסתדרות, אבל איפה שאני לומדת רוב המורים הסתדרות כך שיש מיצ"ב

למעלה