חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

מה יא

New member
זה ממש מעצבן../images/Emo96.gif

זאת בעיה של הבית ספר אם לא תצליחי. לא אמורים להתכונן לזה.. חוץ מזה שהיה ממש ממש קל... הרוב הבנת הנקרא. רק את הכימיה לא ידעתי כי למדנו את זה שנה שעברה בכלל.

Gummy Bears

New member
ולנו יש מיצ"ב פנימי מזורגג!

שזה אומר כל הצדדים הרעים של מיצ"ב רגיל (חומר שמעולם לא נגעתי בו, למשל) רק שהציון נכנס לתעודה. כן כן. כבר התקוממו תלמידים ואמרו שזה לא חוקי או משהו, אבל זה המצב. אני כ"כ הולכת לקבל 30, להכשל במדעים בתעודה, לא להתקבל לשום מגמה בתיכון ולהיות מטומטמת לעד.

yulishit

New member
המיצ"ב לא רק בשבוע הבא?

ולא לא אמורים להתכונן אליו?

באמת לא אמורים להתכונן אליו

אבל יש בתי ספר שלא מספרים את זה לתלמידים שלהם... המיצ"ב בודק את הרמה של ביה"ס וביה"ס רוצה שהוא יקבל ציונים טובים, אז הוא מספר לתלמידים שלו שזה נכנס להם לתעודה...

black robe

New member
יש גם בשבוע הבא, אבל באנגלית...../images/Emo63.gif

ולא אמורים להתכונן, אבל כמובן שהמורים רוצים שנוציא תוצאות טובות, אז הם מכינים אותנו... וחלק אומרים שהציון יכנס בתעודה, למרות שלא נראלי, הם פשוט רוצים שנוציא ציונים טובים ובגלל זה הם אומרים ככה...

yulishit

New member
גם אם אומרים לנו שזה נכנס לתעודה....

בדרך כלל כדי שיצאו לנו ציונים טובים והמורות יצאו באור טוב הם עוברות לידנו ומתקנות לנו את הטעויות.....ואני אומרת מניסיון.....

Dana Argamen

New member
מחר, מחר, מחר ..

יש לי זריקה נגד טטאנוס
*בוכההה* כן כן אני יודעת שאני כבר יותר מידי גדולה כדי לפחד מזה :/ אבל זה מפחייייייייייייייד
מישהו עשה ת'זריקה לאחרונה ?

ToryMaster

New member
בואי נגיד ככה

זה פחות כואב מבדיקת דם, והרבה הרבה פחות כואב מעירוי וכל החרא שעושים במקרה של טטאנוס, דוואי? הכי חשוב זה להפעיל את השריר במהלך היום שאחרי הזריקה, לא המון, אבל סיבובים של הכתף וכאלה, כדי לפזר את החומר ולמנוע הצטברות מכאיבה.

מה שויקי אמרה+ נסיון אישי

ב"ה אני הייתי הילדה היחידה בכיתה שהזיזה כרגיל את היד, יום אחרי זה כל הכיתה הייתה נכה. ורק אני לא. [בד"כ המצב הפוך
]

Dana Argamen

New member
כייף לך ../images/Emo3.gif

ושאלה - זה קרה בזריקת טטאנוס הראשונה או השנייה ? אני עכשיו עושה ת'שנייה, וכולם אומרים שהראשונה כואבת יותר ושהשריירים לא זזים או משהו כזה ..

Dana Argamen

New member
../images/Emo2.gif

נראה לי שהדבר הכי כואב שעברתי בחיים הוא .. אהמ .. בדיקת דם ?
חחחח סתם .. אבל באמת לא עברתי דברים כואבים בחיים, אני מפונקת
אה לא בעצם שחושבים על שברתי את היד לפני שנה, אבל זה לא כלכך כאב :/ עזבו יש לי אובססיה למחטים וכאלה, אני יכולה לשבור את היד עשרים פעמים וליפול על הראש או משהו אבל יותר יפחיד אותי דברים כמו: בדיקות דם, חיסונים, פירסינג וכאלה

למעלה