חברתי

ראיתי אתמול את עדות שבורה בקולנוע

סרט ענק, בסופו של יום זה גרסה אנושית יותר לחניבעל אבל עדין עובד בשבילי. הסוף היה קצת מרוח אבל אהבתי איך שהוא החזיר לו למרות הכל. חחחח .. סרט ענק . ציון - 5 כוכבים !

מה יא

New member
אני אענה פה בהרחבה../images/Emo96.gif

הארי פוטר - אני לא מתה על הסרטים אבל ברור שאני אלך לראות, כי כל המשפחה שלי בקטע.. ואח שלי בדיוק קרא את החמישי וזה. הגיוני שהוא ינצח ^^ ספיידרמן - שיעמום אחד גדול. וגם לא יודעת אם ראיתי את הקודמים. אולי ממש מזמן. לא ניראה לי שהוא ינצח כי בעיקר בנים רואים אותו. שודדי הקאריבים - זה סרט נורא חמוד, אני מתה על ג'וני דפ. אבל זה קצת משעמם אותי כל הקטעים של הקרבות. רוב הסיכויים שהוא ינצח, כי הוא מתאים לכל האוכולוסיה (חעחע). שרק 3 - אני ממש רוצה ללכת אליו, כי אני מתה על סרטים מצויירים ושרק 1+2 היו מעולים. למרות שלסרטי המשך יש נטייה לעצבן. אני חושבת שדווקא הרבה ילכו אליו, לא רק ילדים.

Dana Argamen

New member
אופס .. הגבתי שם ../images/Emo3.gif

שם: דנה . שם של הסרט שאני רוצה שינצח בקרב שוברי הקופות: שודדי הקארייבים 3 & הארי פוטר :] שם של הסרט שקרוב לוודאי ינצח בקרב שוברי הקופות: שודדי הקארייבים 3

Gummy Bears

New member
סרטים!../images/Emo169.gif. אוה, ה(!)בטטה.

אני כנראה היחידה שמכורה לסרטים כמו שרק, נכון? אז שרק צפוי להיות נהדר, אם הוא ידבוק במסורת של הקודמים לו. והארי פוטר - אוהו. אוהוהו. אוהוהוהוהו! אני כבר רואה את עצמי יוצאת מאולם הקולנוע, כמו אחרי הרביעי, מתיישבת עם החברה שלי על הספסלים שם, בוהות ברצפה, מסתכלות אחת אל השנייה ומתחילות לגדף ("לפלר היה אמור להיות שיער כסוף כמו של ויליה, ובכלל, היא לא נראתה כמו ויליה, ודמבי היה כ"כ צעקן, והארי נראה כמו קופיף קטן, והרמיוני סתם מייבבת - ממתי הרמיוני מייבבת? והעין של מודי נראת כמו עין פלסטיק של פורים...") את שודדי הקאריביים וספיידרמן אני לא אוהבת.
אף פעם לא מצאתי בזה משהו מעניין מספיק בשביל לשבת ולראות.

מאיפה ידוע? אעה. ../images/Emo3.gif

ארה"ב מותקפת בפצצה גרעינית, והסדרה מתמקדת בעיירה קטנה יריחו - בזמן שהמשטר מתערער, הקשרים עם העולם החיצון התנתקו, האוכל עומד להיגמר והחשמל... בספק. ^^ סדרה ממש מעולה ומותחת!~

noosh

New member
כן, אינ מקווה שאתה שואב את ההשראה

מהניהול שלנו פה

חח, כן.

~אוי,הייתיאומרמשהו,אבלאניחדשבענייןול'יודעאםמותר,אזנשאיראתהמיליםשליתלויותבאויר~ ונועה, כמובן!!
כוח השלוש של 160 היה לי לאור בזמן הריאיון. [חייב להפסיק לראות מלך האריות, זה מתחיל להשפיע... =\
]

למעלה