חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

ישמור השם, השגתי עכשיו דיסק שלא מצאתי הארץ, של אמן שממש אהבתי פעם, והוא פשוט השתפר עם השנים, ואני אקבל ליומולדת את הגרסה של הUK
כן, זהו שרשור האופטופיק של הפורום, כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום [""הכנתי מרק סופהדרך ואני מאושרת" או "יום העצמאו תהיה בסט!"] יש לשרשר לכאן. הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש תשורשרנה או תימחקנה על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן האבסולוטי והמוחלט. אזכורים: 1. אין לנצל"ש הודעות ענייניות [או בכלל] בפורום, זה כולל שרשורי מזל טוב, שרשורי הצטרפות וכן הלאה. 2. אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים. 3. זה לא פורום הסרט, הודעות על הסרט אנא העבירו לפורום הסרט או לחילופין - לשרשור החברתי או לשרשור הנצל"שים. שבת שלום.

שלום, חדש!

מאז ומתמיד לא נראה לי טוב ההארי פוטר הזה, אצל דודים שלי היה הספר הראשון. התחלתי לקרוא והשתעממתי. לפני כחודש קיבלתי גם את הספר הראשון והכריחו אותי לקרוא אותו. מה יכולתי לעשות? קראתי וקראתי, לקחתי לבית ספר, קראתי, חזרתי, קראתי וסיימתי. ככה במשך זמן של כשעתיים. זה היה לא רע. לא רע בכלל. ואז קראתי שוב ושוב, ואני מחכה לעוד ספר כעת. אני מקווה לעמוד בקצב הגדילה של סדרת הספרים... בקיצור, אני רועי בן 11.

Guid

New member
ברוך הבא!!

אני עידן, בן 19. אז אתה עכשיו בספר השני?

כיקרון כן...

אבל אני מחכה לו בקוצר רוח, אני רוצה לראות מה קורה עם דאדלי, סנייפ ומאלפוי

Jemma7

New member
רציני?../images/Emo3.gif

האמת היא שעדיף לך לקרוא את כל הספרים ורק אז להצטרף לפורום, כדיי שלא ייהרס לך.

אל דאגה, אני דווקא עושה זיגזג ( הסבר ).

אני קורא ספר ואז מוריד את הסרט אם יש זה טוב, את\ה ( בן או בת? ) יודע\ת... בקיצור, אני לא אתעצבן אם אני ידע ( קצת, אבל קצת... ) מה קורה
.

uw213

New member
הספרים רק משתבחים

גם אני לא מאוד אוהב את הראשון, הוא חביב ולא יותר. רוב הסיכויים שהמספרים הבאים תהנה יותר (פחות משעממים, פחות ילדותיים, והרבה יותר מותחים ומרתקים!)

ZoHaRoT

New member
ברוך הבא! :]

אני זוהר בת 13. וכמו שכבר אמרו כדאי לך מאוד לקרוא קודם את ששת הספרים.

אנה92

New member
וולקאם!

ואי בא לי לשכנע את בת דודה שלי שהיא בת 11 לקרוא את הספרים אבל זה בלתי אפשרי היא טוענת ש"הסרטים יותר טובים" זה כ"כ מעצבן אותי

Gummy Bears

New member
ברוך הבא.D:

אני נאמא, 13, נעים מאוד.^^ בכל מקרה, אם אתה רוצה להתעדכן מהר בשאר הספרים בלי להחשף לספוילר כל הודעה שניה, תמיד אפשר לפנות לספרייה הציבורית הקרובה לביתך, לשלם לה 25 שקלים שלמים עבור מנוי עד קץ ימיך ולקחת ממנה כמה ספרים שיבוא לך. זה מה שאני עושה, שימושי ביותר (למרות שהספרייה הספציפית הזו מכילה רק ארבעה ספרי הארי פוטר, ומתוכם רק אחד באנגלית. אני לא יודעת איך הספרניות ישנות בלילה ביודען זאת!) וכמו שאמרו מעליי - הספרים רק משתבחים עם השנים, ככה שאם אהבת את הראשון, תאהב נורא את השני, תאהב נוראנורא את השלישי, על הרביעי תמות, בחמישי תקום לתחייה כדי למות שוב, ובשישי תקבל עוד מטאפורה מרטיטת לבב שפירושה שהספר הזה פי מליארד יותר טוב מהראשון, שהוא כיפי רק בקריאה הראשונית. אחרי שקראת את הבאים ותחזור לראשון, הכל ייראה לך נורא ידוע ושטחי. והמלצה אישית: אל! תראה! סרטים! לפני! שאתה! קורא! את! הספרים! כי! הסרטים! רק! יהרסו! לך!

שוברי הקופות של 2007

השנה, 2007 הקופות הולכים באמת להיות לוהטות משוברי הקופות שהולכים להגיע הקיץ לקולנוע ! אז תכינו את הכרטיסים ואת הכסף כי אני הולך לספר לכם קצת מה צפוי לכם בקטע שנקרא לו - קיץ חם בקולנוע - 2007 השאלה הגדולה היא, כעת, שכולם מתחרים על ליבו וארנקו של הצופה - מי ינצח? את התקצירים ואת השאלון המצורף תוכלו למצוא בקומונת "הנביא היומי" http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=21985&msgid=19735913

The T Shirt

New member
שאלה קשה

(אתה לא תכעס עלי אם אני אענה פה, נכון?) שודדי הקאריבים זו טרילוגיה מדימה הארי פוטר זה הנשמה ספיידרמן זה מגניב ביותר ושרק זה סתם מעפן

מסכים איתך רק בעניין שודדי הקארביים.

הארי פוטר הסרט- מעפן ביותר, הוא קצת חביב כשלא מנסים להשוות אותו לספר. כי אין קשר בניהם לדעתי. ספיידרמן - אכן נחמד, למרות שאני יותר חובב סרטי סופרמן, למרות שהאחרון בסופרמן היה סרט די עלוב. (אני מתכוון "לסופרמן חוזר כמובן) שרק - כל סרט יותר יפה מקודמו, ולדעתי אחד הדברים הכי טובים שיצא מעולם המצויירים לפחות מאז טימון ופומבה, ב"מלך האריות." שמעתי שהסרט השלישי עומד להיות אף יפה יותר, וכרגע אני מתכוון ללכת אליו כשיצא.

הנה מה שאני חושב

מבחינת סרט, ואני לא משוחד - הארי פוטר הוא הסרט הטוב ביותר. כמובן הוא מועדף עליי מבין הארבעה, אבל פרט לכך שם אתה רואה סיפור, עלילה מעבר לאפקטים. שראק כבודו מונח במקומו אבל חוץ מכמה קטעים מבדרים אין בו שום דבר. שודדי הקאריביים הוא רק היסחפות של ההפקה שלהם בגלל שהסרט הראשון שלהם הצליח. הם בכלל לא תיכננו לעשות את השני והשלישי ויצא להם במזל שהשני שלהם שבר קופות ועקף מלא סרטים טובים ומוצלחים בדרך לקולנוע. האיום הכי גדול מבחינתי הוא ספיידרמן, אף פעם לא אהבתי אותו ומבחינת סרטי קומיקס רק אקסמן עושה לי את זה אבל יש לו כמות מטורפת של מעריצים. והוא הולך לתת פייט טוב השנה. אם זו שאלה של מי יקח את זה בגדול השנה. זה או ספיידרמן או הארי פוטר. השאר לא נחשבים.

מה!?../images/Emo12.gif ש-ו-ם מעפן !!שרק זה ליגה../images/Emo47.gif

השני היה קורעעע מצחוק
הם פשוט גאוניים , מי שזה לא יהיה ..

אנה92

New member
ניראה זה יהיה לא הכי צפוי

כי כל הסרטים האלה מאוד הצליחו בפעם הקודמת אז נחייה וניראה..

LiRs Lullaby

New member
אה..אם אפשר להיות קטנונית..זה לא לפורום הסרט?

אניוויי, אני חושבת שהארי פוטר ינצח. הסרט יוצא כמה ימים לפני שהספר יוצא ולכן זה מעורר היסטריה גדולה יותר כי זה סוג של "חודש הארי פוטר"... ויש לספר קהל מעריצים גדול במיוחד שיישרך גם לבתי הקולנוע - מבוגרים וילדים, בנות ובנים, בזמן שהסרטים האחרים מדברים רק לחלקים מסויימים באוכלוסייה. אם זה בעיקר ילדים ונוער(שרק), או בעיקר בנים(ספיידרמן) או בעיקר חוכמולוגים(שודדי הקאריביים)
אני אישית, חשבתי ששרק היה מצחיק עד גיחוך, שוה"ק היה סתמי, ואת ספיידרמן פשוט לא ראיתי כי זה לא נראה לי מעניין בכלל... כאילו, איש העכביש, וואה?! יש לי חברה שאוהבת אותו מאוד ואפילו התחפשה אליו... דווקא התלבושת השחורה שיש בסרט החדש נראית לי יותר מעניינת ושקסית מהסרט עצמו. אה, והארי פוטר מעניין בעיקר בגלל הקסמים והמבנים והנופים והתלבושות, פחות בגלל השחקנים או העלילה(כי אני כבר מכירה אותה..) שנוטים לחרב.

כנראה שזה מתאים יותר לפורום הסרט

אבל אני מעדיף לרשום פה הודעה ושהיא תימחק ושאני אצטרך לענות לשאלות כאלה, מאשר לרשום שם.

למעלה