זה בהחלט נשמע ככה ("שרשור חגיגי: פוסטרים שתוכלו להדפיס ולשים במקלטים שלכם כדי שיהיה לכם במה לבהות כשהעולם נחרב לו!", "שרשור חברתי.
היום ישבתי לי במקלט וקראתי הודעות בפורום, מה אתם עשיתם? - יו! גם אני ישבתי במקלט וקראתי הודעות בפורום! - יו! גם אני! - יו!" [הכל ברוח טובה, יא?][אני מתנצלת בשמי ובשם מקלדתי החביבה על שגיאות הדקדוק החמורות בהודעה הזו. נראה אתכם עושים עבודה באנגלית על נשרים ועגבניות רצחניות במשך חצי יום][לילה טוב])
הבית הירוק יכול להיות גם הבית שלכם.... שם אפשר להתייעץ, לשתף, לקשקש, לקטר, לקרוא, לכתוב, לדבר, לצחוק, לבכות ועוד... כל זאת עם משתתפים אחרים ועם פסיכולוגים, מחכים לכם....אנשי הבית הירוק http://www6.snunit.k12.il/green/talk.html
אני אליה בת 15, מחפשת כותבי פאנפיקים/סיפורים שצריכים בטא. הייתי בתפוז לפני המון זמן ועזרתי בכמה סיפורים וממש נהניתי מזה. אז אם במקרה מישהו צריך בטא, פנו אליי
זכותו של כל אדם לעשות כטוב בעייניו. סלב או לא, הוא קודם בן-אדם, וחבל שאנשים לפעמים שוכחים את זה. הצבא לא מתאים לכל אחד, אני יודע בוודאות. בכל אופן זה הכל, כי זה באמת לא מעניין אותי.
בבקשה לשרשר להבא. אני אומרת שאנשים צריכים לעשות שיעורי בית לפני שהם מתחילים חרמים מיותרים על אנשים, הוא אמר כמה פעמים בכמה ראיונות שיש לו בעיה רפואית שמונעת ממנו לשרת בצה"ל. העצומה המטופשת הזו גובלת בהוצאת דיבה.