ענבר לא לשנוא נעה בבקשה. ואמרתי שהפנארט יפה ואני אפילו חובבת סנארי [ואני בתהליכי קריאה של פרומתאוס. זה סנארי.] אבל..אבל.. הוא מגניב עם לילי והרמיוני. אוי ואבוי, נראה לי שאני מחמירה את המצב. אני מצטערת. |מסתתרת מתחת לפיל|.
אבל הוא בחיים לא יגע בהרמיוני אפילו עם קרן לייזר, ולא נגע בלילי. D: ובואי לא נדון בזה, זה באמת מחמיר את המצב XD; ((ואני לא שונאת אותך, אבל זאת תגובה די פוגענית למי שהאוטיפי שלה זה סנארי XD ))
למרות שהנושא אולי יכול לעניין אך הוא גם יכול ליצור התלהמות של יצרים, ולכן מוטב לא לנהל אותו כאן. אני בטוח שקימיים בתפוז מספיק פורומים שעוסקים בויכוחים מהסוג הזה או אחרים. כמו שגם לא נעלה כאן דיון בנושא "חזרה בתשובה" למשל, שיכולה ליצור ויכוחים סוערים בין מי שדתי כאן לבין מי שלא. והויכוחים הסוערים שמידי פעם עולים בצ'אט בנושא זה או אחר מוכחים שקשה להמנע מהתלהמות סוערת.
פורום "האנטומיה של גריי" מזמין אתכם להצטרף אליו ולהתרגש מחזרת הסידרה לשידור בארץ, מגוון תמונות, סיכומי פרקים מפורטים, מידע על הסידרה ועל השחקנים ועוד. בואו להתמכר לחוויה של סדרת "בית-חולים" קצת שונה
../images/Emo32.gifצריכה עזרה בבקשה../images/Emo113.gif למי שלא יודע, ערוץ 22 החליט לבטל את שידור הסדרה היפים והאמיצים בלוח השידורים שלהם אחרי 13 שנים. ראיתי אנשים מהפורום פה שהגיבו על השירשור של ביטול הסדרה אז בבקשה אם תוכלו גם לחתום על העצומה נגד ביטול הסדרה אני אודה לכם מאוד, זה לוקח ממש כמה שניות ולא יותר, רק לחתום את שמכם (ולא חייב שם אמיתי, אפשר גם כינוי) זה יעזור מאוד, בבקשה ותודה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitionWatch.asp?subAppId=914