חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

ס א י

New member
../images/Emo115.gif;;[[[[[[. מרושעת.

|מפנה את הגב ומוציאה לשון|.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מי שמדברת על מרושעים!

התגובה שלך הייתה אולי התגובה הכי פוגענית שיכלתי לקבל! T_T!

ס א י

New member
../images/Emo115.gifלמה מה, את סנייפ? |בכי|

ענבר לא לשנוא נעה בבקשה. ואמרתי שהפנארט יפה ואני אפילו חובבת סנארי [ואני בתהליכי קריאה של פרומתאוס. זה סנארי.] אבל..אבל.. הוא מגניב עם לילי והרמיוני. אוי ואבוי, נראה לי שאני מחמירה את המצב. אני מצטערת. |מסתתרת מתחת לפיל|.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif סנייפ מגניב באופן כללי,

אבל הוא בחיים לא יגע בהרמיוני אפילו עם קרן לייזר, ולא נגע בלילי. D: ובואי לא נדון בזה, זה באמת מחמיר את המצב XD; ((ואני לא שונאת אותך, אבל זאת תגובה די פוגענית למי שהאוטיפי שלה זה סנארי XD ))

ס א י

New member
../images/Emo115.gifטובטוב. אם את אומרת שסנייפ

עם הארי אז הוא עם הארי. זה במילא הולך לי טוב כי ככה הארי לא יתקרב למאלפוי והידד, דראקו שלי.

noosh

New member
כי כמו שיעל אמרה -

שרשרי זב"ח הופכים לשרשורים מכוערים ולקרבות ניטשים שאין בהם מנצחים או מפסידים, רק התלהמות, כעסים ומריבות. זה לא המקום המתאים, גם אם זה השרשור החברתי.

שומו

New member
אז תבקשו שלא נתלהם, נכעס ונריב.

אני מבטיח להתנהג יפה
. ומה זה זב"ח

../images/Emo45.gif

למרות שהנושא אולי יכול לעניין אך הוא גם יכול ליצור התלהמות של יצרים, ולכן מוטב לא לנהל אותו כאן. אני בטוח שקימיים בתפוז מספיק פורומים שעוסקים בויכוחים מהסוג הזה או אחרים. כמו שגם לא נעלה כאן דיון בנושא "חזרה בתשובה" למשל, שיכולה ליצור ויכוחים סוערים בין מי שדתי כאן לבין מי שלא. והויכוחים הסוערים שמידי פעם עולים בצ'אט בנושא זה או אחר מוכחים שקשה להמנע מהתלהמות סוערת.

Koki Girl1

New member
ממ נכון אבל לא רציתי ליצור דיון רק

שמי שרוצה שיחתום
אבל בכל זאת אני מצטערת שמתי אותו פה צודקים זה לא המקום

ווינגז

New member
האנטומיה של גריי../images/Emo193.gif

פורום "האנטומיה של גריי" מזמין אתכם להצטרף אליו ולהתרגש מחזרת הסידרה לשידור בארץ, מגוון תמונות, סיכומי פרקים מפורטים, מידע על הסידרה ועל השחקנים ועוד. בואו להתמכר לחוויה של סדרת "בית-חולים" קצת שונה

Shiri from the block

Active member
../images/Emo32.gifצריכה עזרה בבקשה../images/Emo113.gif למי שלא יודע, ערוץ 22 החליט לבטל את שידור הסדרה היפים והאמיצים בלוח השידורים שלהם אחרי 13 שנים. ראיתי אנשים מהפורום פה שהגיבו על השירשור של ביטול הסדרה אז בבקשה אם תוכלו גם לחתום על העצומה נגד ביטול הסדרה אני אודה לכם מאוד, זה לוקח ממש כמה שניות ולא יותר, רק לחתום את שמכם (ולא חייב שם אמיתי, אפשר גם כינוי) זה יעזור מאוד, בבקשה ותודה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitionWatch.asp?subAppId=914

למעלה