חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

אנה92

New member
חעחע עונהההה

התחפשת? יסס למה? למכשפה =] מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? ואהה אממ היו מלאא זברה, בלרינה, הומואים XDD, כלה כמה אוזני המן אכלת עד כבר? טוב לא הרבה ניראה לי 4 חח איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? o_O מהי הדמות האהובה עלייך?בה"פ כאילו? אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? נחמד היה אם וולדי יתחפש לדמבי חח מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעל =] היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? בכיף אהבת את השאלון? כן ואותי אתה אוהב? *נמנעת מלענות על שאלה* אתה חושב שאני חופרת? לא

shahar615

New member
../images/Emo148.gif

התחפשת?בטח למה?חתולה במגפיים מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו?חבדניקים כמה אוזני המן אכלת עד כבר?1 וגם היא הייתה מפרג..
איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד?בצורת שנורקק פחוס עין, כמובן. מהי הדמות האהובה עלייך?סיריוס
אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש?לזומבי מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'?מראה, שתבין במה מדובר היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? לא היתי מספיקה, היו אוכלים לי את התחפושת מזמן אהבת את השאלון?חביב+ ואותי אתה אוהב?את נחמדת אתה חושב שאני חופרת?לא ממש

יובי14

New member
אני.. =]

התחפשת? כן למה? סתם שמתי חצאית וכובע תואמים מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? ספרים של בני גורן =] כמה אוזני המן אכלת עד כבר? כבר הפסקתי לספור.. איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? בטעם מלפפון חמוץ עם ניחוח של בננה מהי הדמות האהובה עלייך? ג'יני אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? טינקרבל.. מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעשן ואוזני המן משנה שעברה היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? כע אהבת את השאלון? כן ואותי אתה אוהב? לא מכירה.. אתה חושב שאני חופרת? כןן..

Winter Blue1

New member
עונה באיחור P:

התחפשת? בוודאי למה? סופר גירל- גיבורת על מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? ממ ראיתי שני אנשים שהתחפשו לבדואים. והביאו איתם עז! אבל היה גם מוגלי >< כמה אוזני המן אכלת עד כבר? לא הרבה... 10 ככה P: איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? עם שוקולד ^^ מהי הדמות האהובה עלייך? רון וסיריוס. בעצם גם פלאפי ונורבט. יש לי חיבה לחיות ^^ אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? את רון הייתי מחפשת לחיפושית, סתם כי זה יהיה מצחיק לראות אותו עם כנפיים וחצאית. מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? מה לא הייתי שמה שם?! O.ם היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? בטח! הכי טעים אהבת את השאלון? אהא ואותי אתה אוהב? אם הייתי מכירה אותך אני מניחה שהייתי אוהבת אותך אתה חושב שאני חופרת? לא

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo41.gif

התחפשת? ברור! למה? לביטלס, עם עוד 3 חברות. גם ללהקה וגם לחיפושיות עצמן מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? אמממממממממ.. שלי^^. סתם. אמממ נראה לי של ארתור וחבריוP: כמה אוזני המן אכלת עד כבר? 0
איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? עם שוקולד, שתטעם משהו נורמלי^^ מהי הדמות האהובה עלייך? רון!
אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? לפיה גוטית!XDD מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? טופי יבש היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? בפורים? למה לא אהבת את השאלון? כן ואותי אתה אוהב? לא מכירה
אתה חושב שאני חופרת? לא

עונה באיחור רציני ../images/Emo13.gif

התחפשת? ברור!!!! למה? פוקהונטס מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? אמממ השנה או בכללי? אממממ יאא לא יודעת אמממ השנה הייתה חבורה מיב' שהתחפשו לכוכבים נפטון וכאלה ולעוד כל מיני חומרים כמה אוזני המן אכלת עד כבר? המון!!!! איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? אממממממממ גבינה ואמממ חמוצים חחח לא יודעת נו.. מהי הדמות האהובה עלייך? הארי הרמיוני פרד וג'ורג' אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? אמממ אלי?? חחח מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? ג'וקים! ומוגלת פרונקלשטוקל לא מעורבבת!!! היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? יאפ אהבת את השאלון? חביב.. ואותי אתה אוהב? אמממ לא סגורה על זה אתה חושב שאני חופרת? קצת

עונה

התחפשת? לאופנת רחוב יפנית למה? כי....זה מגניב.... מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? לא זוכרת כמה אוזני המן אכלת עד כבר? 3 איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? אוזן אמן עם....כרוב! מהי הדמות האהובה עלייך? סיריוס בלק אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? לחשפן! מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? הרבה הרבה הרבה רעל! היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? לא אהבת את השאלון? =\ ואותי אתה אוהב? מאוד =) אתה חושב שאני חופרת? לא....

the ror

New member
עונה...

התחפשת?לא...אפילו לא היה לי אזרחי לרדת מהמדים למסיבת פורים... למה?אז בעצם התחפשתי לחייל עם תיסבוך בדיגום המדים שלו... מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו?חבר שלי התחפש למארג מסימפסון...הזוי...וידידה לפיטר פן. כמה אוזני המן אכלת עד כבר?יותר מדי... איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד?הכי מעוכה... מהי הדמות האהובה עלייך?ג'יני אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש?למולי-נהפוך הוא...חח מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'?את מה שנשאר בתחתית הכיור כשהוא נסתם בזמן התורנויות שטיפת כלים במטבח... היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד?כן... אהבת את השאלון?מאוד... ואותי אתה אוהב?ברור...
אתה חושב שאני חופרת?ממש לא... והיי, גם את גדולה ממני...

Koki Girl1

New member
תיכנסו זה נורא!!!!!

בטח ראיתם היום בחדשות שביפן אני חושבת רוצחים דולפינים! בצורה נוראית!! אז בבקשה תיכנסו -> http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כתבו מכתב לראש הממשלה שם תחתמו (רק שם ומייל ) חייבים לעצור את זה!
ובת דודה שלי שלחה לי מצגת יותר גרועה! שרוצחים כלבי ים בלי סיבה!!!!!!!!! סתם!! וזה בכלל נורא הם כאלה חמודים!!!!!! ומסכנים !! ורוצחים אותם! סתם!!! חייבים לעשות משהו!!!!!! מישהו יכול לשים אתר שאני יכולה לשים פה את המצגת ולשים פה? אתם חייבים לראות ולשלוח לאנשים בכל העולם|! חייבים לעשות משהו!! זה פשוטטטטטטט נורא!

Bakura

New member
עם כל הכבוד,

גם בישראל רוצחים כל יום כמה אלפי בעלי חיים חפים מפשע. שלא תחשבי שפרה שוחטים בצורה יותר הומנית מדולפין, ושטלה הוא פחות מסכן מגור כלב ים.

Koki Girl1

New member
בסדר נכון .. אבל

הים רוצחים בצורה יותר נוראית ובלי שום סיבה! אם תגידו לי איך אני יכולה לשים פה את המצגת של כלבי הים תיראו בעצמכם

ToryMaster

New member
מעדיפה שלא תשימי

שרשורי זב"ח הופכים לדברים די מכוערים בדרך כלל, אפשר למנוע את זה מראש, ומיש שירצה תעבירי לו במסר?

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאמג, אני אוהבת אותך!!11

יש לי פרץ חיבה לזב"חניקים שאומרים את הדברים הנכונים במקומות הנכונים. זה חסך לי לכתוב את זה במקומך
.

Koki Girl1

New member
חח בעקרון זאת פעם ראשונה שאני

שומעת דבר נורא כזה! תמיד אהבתי חיות אבל אף פעם לא התעסקתי בז"ח.. אבל אחרי שראיתי את המצגת על כלבי הים ובחדשות על הדולפינים הזדעזתי

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהו, זה פאנארט ממש יפה. OOO:

אבל עדיין, אני אמשיך לומר שסנייפ יותר מתאים להרמיוני או ללילי, אפילו שזה לא סלאש וקשה לי לתמוך בהט [נראהלישזההט].
.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ...

אני לוקחת את הלב הזה בחזרה, וגם את הסנארי. את לא מקבלת ממני סנארי יותר בחיים TT___TT!!!!!!1111

למעלה