חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifצעיף קיבלתי מתנה

אח שלי [The Phonix] הזמין לי מאיזה אתר ליומולדת
והחולצה- האפורה מצאתי בזארה, והפסים תופרת עשתה לי

המשחק "המאפיה" שאליהו1919../images/Emo126.gif

פתח לא ממש פעיל, וזו כבר פעם שניה. בואו נסגור ת'עסק, טוב?

../images/Emo32.gifתחרויות בכנס עולמות 2007

"נולד לפילק" – תחרות הפילקים של כנס עולמות ‏2007 הנהלת "עולמות 2007" שמחה להודיע על פתיחת התחרות "נולד לפילק" – תחרות פילקים שבה לא רק כותבים שירים אלא גם מבצעים אותם! בדומה לתחרויות פילקים משנים קודמות, גם ב"נולד לפילק" מוזמנים החובבים לשלוח פילקים מקוריים פרי ידיהם ומחשבתם. שלא כמו בעבר, השנה המתמודדים גם יבצעו אותם בהופעה חיה על הבמה! לפרטים נוספים, תקנון ופרסום הפילקים אתם מוזמנים לבקר באתר הכנס: http://www.olamot.org _________________________________________________________
תחרות סיפורים בכנס עולמות 2007 לכל אוהבי המלה הכתובה, לקוסמים ההופכים אותיות למלים, מלים למשפטים ומשפטים לעלילות – כנס "עולמות 2007" מזמין אתכם להשתתף בתחרות הסיפורים השנתית, שכבר הפכה למסורת. תחרות הסיפורים השנה תעסוק בנושא "מעבר לאדם" – כל מה שחורג מהאנושי, כפי שמוכר לנו המושג כעת: חייזרים, אלים, שדים, פיות, רובוטים, סייבורגים, בני אדם שאינם כולאים את עצמם במגבלות גופם ונפשם, וכך הלאה. לפרטים נוספים, תקנון ופרסום הסיפורים אתם מוזמנים לבקר באתר הכנס: http://www.olamot.org

Jemma7

New member
שאלון פורים../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

התחפשת? למה? מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? כמה אוזני המן אכלת עד כבר? איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? מהי הדמות האהובה עלייך? אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? אהבת את השאלון? ואותי אתה אוהב? אתה חושב שאני חופרת? סליחה על ההתעללות
. אני צומי בזמן האחרון

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif:)

התחפשת? כן ^^ למה? לדגל ישראל D: מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? פקמן
כמה אוזני המן אכלת עד כבר? 4 . איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? שוקולד..היחיד שטעים D: או בעצם, ממולא צנוניות גרוסות XD מהי הדמות האהובה עלייך? ג'יני :] אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? למה שבא לה
מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעל!!!1111111 הרבה רעל..המון..כמה שיותר. היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? כן, אם הייתה לי תחפושת של זה DD: אהבת את השאלון? שאלונים זה תמיד [טוב, כמעט תמיד] טוב, זה גם ^^ ואותי אתה אוהב? לא מכירה אותך, אבל כן D: אתה חושב שאני חופרת? לא [:

Koki Girl1

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

התחפשת? כן למה?חתולה מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו?אממ דחליל היו יותר מגניבות אני פשוט לא זוכרת כמה אוזני המן אכלת עד כבר? לא הרבה אני לא ממש אוהבת איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? XD לא יודעת מהי הדמות האהובה עלייך?לופין!
אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? הדמות? לזאב
מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? ג'וקים תולעים נחש ועוד דברים נחמדים כאלה היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? חחחחחחח לא אבל זה בהחלט מגניב אהבת את השאלון? אמ כן הוא נחמד ואותי אתה אוהב?בטח אתה חושב שאני חופרת?לא

Gummy Bears

New member
|חמור|

התחפשת? כמובן! הכיצד יתכן פורים ללא תחפושת?D: למה? לדיסני.
מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? זוג שהתחפשו לשרק ופיונה.
כמה אוזני המן אכלת עד כבר? אה, אחת.
איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? במילוי משחת שיניים. מהי הדמות האהובה עלייך? הארי, הרמיוני, רון ודמבלדור. המקוריות חוגגת. אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? שאלה טובה. לא יודעת. קודם שיהיה פורים לנוצרים ואז נדבר. (הלאווין זה לא פורים!) מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? אוזני המן, מנטוס, שוקולד, רעל עכברים, שיקוי פולימיצי של לונה, שיקויים מפלצתיים כאלה שמצמיחים עוד ידיים וכ'ו. אישה חביבה כל כך לא הייתי מעלה על דעתי להרעיל. |זדוני| היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? למה לא.D: אחרי איך שנראתי בפורים הזה ומה שעשיתי בו, אני כבר לא מתביישת משום תחפושת.
אהבת את השאלון? חביב.:) ואותי אתה אוהב? יהיה דוחה מצידי לאמר שאין לי שום רגשות אהבה/שנאה כלפיך?
אתה חושב שאני חופרת? דווקא לא. סליחה על ההתעללות. אני צומי בזמן האחרון. קורה לטובים ביותר.D:

איי גאס^^../images/Emo126.gif

התחפשת? יאפ למה? לנזירה שלא נזהרה מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? שבן התחפש לזונה. זה היה קוטל. כמה אוזני המן אכלת עד כבר? 0 איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? בצבע ירוק מהי הדמות האהובה עלייך? בה"פ? ברור שרון אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? לבלונדינית מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעל עכברים היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? חח ברור! הכי מגניב אהבת את השאלון? אולי ואותי אתה אוהב? לא אתה חושב שאני חופרת? אהא

Jemma7

New member
אני../images/Emo98.gif

התחפשת? כמובן. למה? היפית עם חברה. יצא מגניב. מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? הסימפסונים. הם אשכרה הביאו ספה!XD כמה אוזני המן אכלת עד כבר? 3 איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? במילוי אבוקדו עם עגבניות מיובשות. היא בטח תאהב את זה
מהי הדמות האהובה עלייך? רון. אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? תמרור. חולצה צהובה, מכנסיים ירוקים וראש אדום כבר יש
. מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעל. היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? בחיים לא. אהבת את השאלון? אולי. ואותי אתה אוהב? אם-אין-אני-לי-מי-לי
אתה חושב שאני חופרת?כן. סליחה על ההתעללות. אני צומי בזמן האחרון

ZoHaRoT

New member
אני.

התחפשת? כן למה? פיה מהי התחפושת הכי מגניבה שראית עד עכשיו? מישהי שהתחפשה למקרונים בתוך סיר, יצא ממש יפה! כמה אוזני המן אכלת עד כבר? לא ספרתי :] איזה אוזן המן היית נותן ללונה לאבגוד? עם שוקולד לבן :] מהי הדמות האהובה עלייך? ביל וויזלי אם זה היה אפשרי- למה היית רוצה שהיא תתחפש? לרוקיסט מה היית שם במשלוח מנות לאמברידג'? רעל בצורת אוזן אמברידג' היית מעז ללכת ברחוב כשאתה מחופש לצפרדע שוקולד? אממ... אם התחפושת הייתה ממש מגניבה אז כן. אהבת את השאלון? נחמד ואותי אתה אוהב? לא ממש מכירה :] אתה חושב שאני חופרת? אולי קצת... סליחה על ההתעללות. אני צומי בזמן האחרון. סלחתי

למעלה