אהאעאהאעאעהאעאעא!
ביום ראשון הזה, אני, אני בכבודי ובעצמי, הולכת לפגוש את
גילי בר הלל!!!!!!1111111סימןקריאהכוכביתסולמיתאחתשתייםשמונה ^^ הבצפר שלנו מארגן מן מפגש כזה שבו שואלים אותה שאלות. אני ועוד ילדה כבר תכננו שאני אביא מסור חשמלי ונוצה והיא תביא חבל וכיסא, נחטוף אותה ונסחוט ממנה פרטים שאין לה לגבי השביעי.
(כן, כן, אני יודעת שאין לה מושג). התביישתי בכיתה המעפנה שלי: כששאלו מי קרא את הארי פוטר, לא יותר מארבע (!!!!!!!!!!!!!) ידיים הורמו, שתיים מהן שלי ושל שותפתי לחטיפה, אבל אחד מהילדים ש"קראו" הודו שהם נשברו אחרי השלישי. שלישי!
וכמובן שכמה פקצות אמרו "ראיתי את הסרטים, אז לייק, היא תרגמה גם את הסרטים?", וזה עוד יותר טוב מאלה ששאלו "מי זאת?" וכשאמרו להם "מתרגמת הארי פוטר" הם אמרו דברים שלא אכתוב פה כי זה מבזה את ג'יי קיי, את גילי ואת הספר.
ואסור! לטמא! את! השם!
אה, ואתמול ישבתי שעה וניסיתי לחשוב איך לעזאזל אני משיגה 420 שקל כדי להכניס אותי ואת חברותי להופעה החלומית ביותר ביקום (הסימפונית חיפה מנגנת את כל Abbey Road! הסימפונית
, ירמי קפלן, הרכב כלי קשת
, Abbey Road
, כרטיסים לאמצע האולם - מה יכול להיות יותר טוב מזה?), והגעתי למסקנה שאלא אם אני אשדוד בנק, אני כנראה לא אהיה שם. והיום בבוקר חברתי היקרה הודיעה לי שהיא קיבלה שני כרטיסים ליומולדת, אז עכשיו צריכים לשדוד רק בנק קטן ("תנו לי 140 שקל! לא, אידיוט, לא צריך את כל הקופה, רק 140 בבקשה, עם השאר תקנה לך מפעל אוראו או משהו. תודה"). אפשר שנייה?
גילי! בר! הלל!!!!!1111111אחתאחתחמשמאותשישיםושתיים^^DDDDDDDDD: תודה. וצר לי על קריעת עור התוף שלכם, אין זו הייתה כוונתי. ושבת שלום.^^ וזהו.