חברתי

the ror

New member
גם אני מאודג אהבתי אותו...כבר כמה

פעמים אני שם אותו כי אני אוהב את הפס קול שלו כמוזיקת רקע...

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifראיתי בקולנוע והורדתי

סרט מדהים באמת תלכו לראות

אני לא מאמינה שאהבת אותו../images/Emo204.gif

לא ידעתי שאתה בעד סרטים קיטשיים..
הוא נחמד, לא יותר.

הסרט הנ"ל גם לא ממש לגילך.

לא אומר זאת כדי להעליב חלילה. גם ספק עם האחיין שלי כאן, שהוא בן 14, היה מוצא משהו מעניין בסרט.

מזתומרת לא לגילי?../images/Emo204.gif

אני פשוט לא אוהבת כ"כ אותו. תגידו, אפשר פעם אחת להביע דיעה בלי שמישהו ישייך אותה לגיל?

תקשיבי דנוש...

אם תרצי או לא, יש דברים ובניהם גם סרטים מסוימיים, שיותר קל להבין כשגדולים יותר. אתן לך דוגמה שקשורה אלי. בתור ילד, נורא אהבתי את הסרט "גריז." אם ג'ון טרבולטה והחתיכה האוסטרלית הזאת, אולביה מה שמה. אבל לא הבנתי ממש את העלילה. רק בגיל יותר מאוחר, אולי כעשר שנים יותר מאוחר. הבנתי סופסוף. כנ"ל לגבי- השוטר מבוורלי הילס 1, מת לחיות. והנה דוגמה לסרט שלא סבלתי אז, והיום אני די מחבב אותו. הוא אפילו משעשע בעייני היום. "מופע הקולנוע של רוקי." בעבר חשבתי שזה סרט דבילי ומפגר, כי לא הבנתי ממנו כלום. היום אני גם לא כל כך מבין אותו, אך השקפתי לגביו השתנה. ( טוב סתם בצחוק, אני מבין אותו די טוב דווקא ) בקיצור, אם בעוד כמה שנים, תחשבי על אותו סרט, אותו הדבר בדיוק. סימן שהבנת אותו יפה מאד.

noosh

New member
../images/Emo31.gif!!!

סתם י אני חובבת סרטי מחול מושבעת, והסרט הזה לא ראוי להגדרה "סרט מחול"

כמה סרטים שיגיעו בקרוב לקולנוע.

מיסטר בין בחופשה ! ראיתי בקרוב של זה, וזה הולך להיות קורע בטירוף לדעתי. כל מי שאהב את הסידרה "מיסטר בין." הולך להנות מאד. מי שלא סבל אותו אז, גם לא יסבול אותו הפעם. בכל אופן את ה"חופשה" שלו הוא מבלה בצרפת. כבר נישמע מעניין. ותראו איך הוא מגיב לאוכל הצרפתי. ( בעייני האוכל הדוחה ביותר באירופה ) אדי מרפי מוציא סרט קומדיה שנראה ממש מצחיק. כרגיל, אדי מרפי משחק שם את רוב הדמויות. שמו של הסרט פרח מזכרוני כרגע. אבל ידוע לי שאדי מרפי זכה בגלובוס הזהב על תפקידו בסרט. היו עוד סרטים ששכחתי לרגע, אבל כולם מצויינים. בקיצור עומדים להגיע המון סרטים טובים לקולנוע. כבר עכשיו יש שם די הרבה סרטים טובים לדעתי.

חיחיחיח../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

איך אתה מסקר אפילו את הפרסומות.. יעקב תרגיע.. נראה לי שהתלהבת יותר מדי מהקולנוע. נו, המקום הזה שאנשים הולכים אליו כדי לראות סרטים. ואכן הפרומו של אדי מרפי נראה מבטיח.

מהקולנוע דווקא לא.

מקום קטן דוחה ומגעיל, שמלא בפוקפורן וקולה, ששפוכים על הריצפה. ואז הנעליים שלך מתחילים להשמיע קול מעצבן, עם כל צעד. אני דווקא התלהבתי מהסרטים. סרט טוב תמיד מרגש אותי וגורם לי להתלהבות. גם מוזיקה פועלת באותה הדרך, ופיצה.
ועוד כמה דברים, שברשותכם אני אחסוך ממכם את הפירוט עליהם.

noosh

New member
הא, לא זו הכוונה שלי ב"מחול"

מחול זה לא רק בלט, כן? מחול זה ברייקדאנס ומודרני והיפ הופ וג'אז וכל דבר שהוא מחול
. פשוט הסרט הזה כל כך לא אמין מהבחינה הזאת (עזוב, אני אל מדברת על העלילה, אינ לא מתייחסת לעלילה בסרטים כאלה), וסרט שזה התחום שלו - אמור להיות אמין. אין שום קשר בין קטעי הריקוד המעטים שהם כן מציגים שם (וגם הם לא ברורים או אמינים בעליל, מה היא רוצה?) לבין ההופעה הסופית (שהיא יפה, אין ספק). מצטערת, אינ מחפשת אמינות בסרטים שאני רואה, ומכיוון שהסרט הזה כן פונה לקהל שאוהב מחול (או לפחות סגנון מסויים - היפ הופ), אני כן מצפה לאמינות כלשהי. וכדוגמא אתן את "ריקוד צמוד", שהוא אמנם גם לא מהפייבוריטים שלי, אבל הוא הרבה יותר טוב ועוסק גם הוא בהיפ הופ. (ורק אדגיש שאני קטנונית וביקורתית נורא).

אם לומר את האמת

אז בסרט, הייתי יותר בראש של הבחור. שהריקוד הוא יותר, מלספור צעדים וכו'... הריקוד האמיתי בא מפנים, ולא מתכנון של הריקוד מראש. אני הרבה יותר אוהב ריקודים, שאין צורך להשקיע בהם הרבה מחשבה. או שזה יוצא או שלא. ובתחום הפשוט הזה, במשפחתי אני נחשב לרקדן לא רע בכלל. אבל בחיים לא הייתי מוכן "ללמוד" לרקוד.

noosh

New member
הו, אז הראש של הבחור

היה מאוד לספור צעדים וכו'. זה בהחלט נראה זורם - וזה גם זורם, אבל הזרימה מגיעה מאיפשהו. לא רוקדים ככה בלי בסיס ובלי קצב, וזה לספור צעדים וללמוד ולחזור ולהתאמן, וזה טכניקה. זה אולי מצטייר נורא טבעי, וזה באמת יכול להיות מאוד טבעי, פשוט לא בלי למידה ועבודה קשה. אימפרוביזציה זה בהחלט יפה ומתאים, אבל גם בשביל זה צריך בסיס (קצת כמו ג'אז, נגיד - כביכול הם מאלתרים, אבל בשביל לאלתר ככה צריך ללמוד כל כך הרבה תאוריה ולדעת כל כך הרבה מקצבים ולדעת להקשיב לכלים שסביבך, שזה מגיע אחרי הרבה עבודה קשה ואימונים וטכניקה ותאוריה). אני משערת שאתה מדבר פשוט על לרקוד, לא בקטע של מחול ממש אלא פשוט לרקוד סתם. שזה, כמובן, כיף
. זה לא מה שהוא עושה בסרט, בכל מקרה, גם אם ככה מנסים לצייר לך את זה.

noosh

New member
מה אינ אעשה שהסרט הזה הפריע לי ../images/Emo10.gif

אני קטנונית.

ToryMaster

New member
מעולם לא ראיתי לרקוד עם כוכבים

אבל העונה הראשונה של נולד לרקוד בהחלט נתנה מגוון ממש רחב של רקדנים ממש טובים [אור כחלון, מעולה מעולה, בעיקר בהתחשב בזה שהוא לא עושה את זה הרבה זמן] ושל רקדנים "בסדר" [יגאל אלקיים שכאילו, באמת, היפהופ?]

למעלה