חברתי

noosh

New member
אני לא צופה בהם

כי אני נגד תרבות האמני-אינסטנט-אסמסים. אז לא ראיתי כוכב נולד ולא נולד לרקוד (ראיתי את האודישנים של כוכב נולד כי הם הצחיקו אותי ממש, אבל זה היה ב-VOD). בנולד לרקוד יש רמה גבוהה לפחות אצל חלק מהרקדנים, אינ יודעת את זה מחברות שלי (שהן רקדניות ומכירות את הרקדנים ולהקות והכל). מצד שני, אני לא באמת יכולה להגיד כשלא ראיתי (רק לציין שאני סומכת על חברות שלי בתחום הזה, בטח יותר ממני). בכל מקרה, אני נגד התכניות האלה באופן כללי.

האמת, הזכרת לי משהו.

כששידרו את העונה השניה אני חושב, או הראשונה של כוכב נולד. (אני די משוכנע שבשניה) הייתי שומע בקביעות אז, את תוכנית הרדיו של- דידי הררי. (אהבתי את הבדרנים שהיו מתארחים אצלו אז), והוא נתן ביקורת על התוכנית "כוכב נולד." הוא אמר שיש שם המון כישרון וזה יפה מאד. אבל יוזמי התוכנית וכל מי שעומד מאחורי עשיית התוכנית. נותנים לאותם אנשים תמימים, לחיות באשליות. כבר השם של התוכנית "כוכב נולד." מה זה כוכב נולד, הם עדיין לא כוכבים. הם עדיין מאד רחוקים מהמעמד הזה. זאת בס"כ, תחרות כישרונות. אז למה לנפח את זה יותר ממה שזה. הרי בגמר כשיבחרו את ה"כוכב הנולד," זה לא מבטיח לו כוכבות. הוא מאותו רגע של הזכיה, תתחיל אצלו העבודה האמיתית. עד עכשיו, הוא היה במשחק אסמסים. עכשיו עליו להרוויח בזעת אפו את לחמו. (עד כאן דברי דידי. לא הוספתי סימני שאלה בשאלות, כח אלו שאלות שהוא שאל ולא אני), וזה גם הוכח כנכון. במקרה בשתי התוכניות הראשונות, כל השלשיות שהגיעו לגמר, התפרסמו והצליחו. (פחות או יותר) בעונה השלישית, יהודה סעדו עשה הרבה רעש, אבל עדיין לא שמעתי ממנו כלום. דובר על דיסק שלו בסוכות, אבל אין לי מושג עם זה יצא בסוף. בעייני חבל כי אני חושב שהוא זמר לא רע בכלל. על שני האחרים שהגיעו איתו לגמר, אין טעם להרחיב את הדיבור בכלל. בעונה הרביעית, ג'קו, שנשמע בהתחלה כדבר החם הבא. התקרר מהר, אחרי הביקורות שחטף על פליטות הפה שלו בתקשורת. ושני שותפיו לגמר, גם שומרים על פרופיל נמוך. לסיכום, אני חושב שהרעיון מאחורי התוכניות האלו, אולי טוב, ונעשה מכוונה טובה. (כסף זה תמיד כוונה טובה
), אבל בתכלס, אלו סתם תכניות שנותנות אשליות לאלו שמשתתפים בה. ואת האשליות שלהם, אפילו אורי גלר כנראה לא יכול לנפץ.

אני רואה את שניהם..../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

נולד לרקוד יפה, אני ממש אוהבת חלק מהרקדנים. רוקדים עם כוכבים אני רואה כי אמא שלי עובדת עם ההפקה
והיא כל הזמן לוקחת אותי לאולפן, אז זה נחמד
לה לה לה

מדריך ויזאולי - פוטושופ! ../images/Emo23.gif^^

תראו תראו! ^^ [בעקבות צפיה מרותקת לסדרה החדשה: "מרחק נגיעה".] גאד, היא לא רוצה שישדכו לה את מוטי כץ.
סתומה.

שומו

New member
../images/Emo45.gifמרחק נגיעה../images/Emo99.gif.

עשה טובה, אבי, התחבר בבקשה ל-ICQ.

חח לא יכלתי לראות אתמול../images/Emo204.gif

תקציר מישהו? אני מתה על סדרות על חרדים, נו, לא פלא שאהבתי את "האושפיזין" ומעורב ירושלמי וכל זה. אניווי, סדרה שווה?

מתי אטלס היה בבצפר שלנו!!!!!!!!!!!1

מתי אטלס AKA אלי מרקו, מ... "לחיי האהבה"!!!
הייתה לנו הרצאה על סמים, במשך ארבע שעות. ובשעה האחרונה הוא עלה לבמה - הביא סיפור אישי, עשה אילתורים עם תלמידים בנוגע למצבי לחץ של סמים וזה... היה מדליק!! ומצחיק!!!
^^ הוא כ"כ דומה לדמות שהוא משחק בסדרה!! "אסלי. אסלי. אסלי."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני מדליק - אלי מרקו היה בבצפר שלי.
^^

Mrs Amber Bloom

New member
NICE!!../images/Emo41.gif

אלינו בא צחי גארד (פסח ממישהו לרוץ איתו, ועכשיו במרחק נגיעה) הוא היה נראה מה זה מסטולXD. וגם הוא בא אלינו כחלק מהתוכנית של הסמים.

Gummy Bears

New member
האם את הרגע אמרת

"מישהו לרוץ איתו"?
(לנו לא הייתה בכלל הרצאת סמים, ולא היה שום סלבריטי, אבל זה כבר פרטים שוליים).

ToryMaster

New member
המ

לנו עשו סדנא בכיתה ט', של יום שלם פטפטו איתנו, היה בחור שחקן אחד [אאל"ט היה בזינזאנה] שעשה כמה אלתורים עם שחקנים, ואז גילי ארגוב מופיע "אני, כבר חצי שנה אני נקי", ונשבעת לכם, בחיים שלי, גם לא בסרטים, לא ראיתי בן אדם שנראה כלכך לא נקי.

רציתי לצעוק מול כל הכיתות:

אלי, מה קורה בפרק האחרון של "לחיי האהבה"?!
אבל לא היה לי את האומץ, היו שם מלא תלמידים, מורים ומנהלת.

The Immortal Me

New member
היי, יש לי שאלה בקשר לפורום,

אממ, בזמן האחרון צברתי סטוק של פאנארטים ותהיתי אם אפשר לפתוח שרשור פה של פאנארטים...

למעלה