חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אין כמו בוקר צח ורענן שכזה (קמתי מאוחר היום! 7:30!! תודו שהתפרעתי) כדי לפתוח שרשור חברתי חדש ונחמד. זה הזמן לפקוח את העיניים (גם אלה שבשיעור. ואלה שבשביתה - זה בסדר, תמשיכו לישון, אנחנו נתנקם בכם אח"כ), להתמתח ולהתחיל לספר לנו על כל אירועי ה-
שלכם מהימים האחרונים. אנו מבקשות שכל ההודעות על חוויות מהיומיום, ציוני מבחנים, תספורות חדשות, סרטים שאהבתם, ספרים שקראתם (והם לא ה"פ), או כל דבר אופטופיקי אחר העולם על דעתכם, ישורשרו לשרשור הזה, ולא ינוצל"שו לשרשורים קיימים ו/או יפתחו כהודעות חדשות. אף יותר חשוב מכך - לא ינוצל"שו לשרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי - תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אנו מזכירות שכל הודעה הכוללת ספוילר לספר השביעי יש לסמן באייקון
בכותרת. הודעות שלא יסומנו - ימחקו. כמובן ששרשור זה קופץ, וניתן להקפיצו במידת הצורך
. שיהיה לנו יום נפלא

AnNa ChAn

New member
תאוריה [רק תאוריה!]

חשבתיעל זה טובטוב , והגעתי למסקנה שיכול להיות שרגולוס עדיין חי,רק משתמש בשיקוי פוליצימי !! הוא יכול להיות הרבה דמויות,אבל אני חושבת שזה היה יותר מתאים לסלגי.למה? כי סלגי ברח,או רגולוס, ופחד שיחשפו או יגלו שהוא לוקח שיקוי פוליצימי. רגולוס כמובן יכול להתחזות לדמויות אחרות. מה דעתכם?

ToryMaster

New member
סלאגהורן הוא רגולוס?

אני חושבת שניתנה סיבה מספיק ברורה למה סלאגהורן ברח, ושכדי להתחזות למישהו אחר, צריך גם להרחיק את האדם האמיתי מהסביבה וגם ללמוד אותו ואת ההיסטוריה שלו, זה מבצע הנדסי אדיר ועוד במשך מי יודע כמה שנים.

AnNa ChAn

New member
כי יש מספיק ספאם? *מבט-מסכן*

אז זה היה אמור להיות בשרשור השאלות?

אולי הוא לא היה בטוח

איכן לשרשר. בכל אופן, אני מסכים איתכם. נצלש"ים או הודעה חדשה, מתאימים הרבה יותר מהחברתי.

Mr Sinister

New member
אם זה נכון

איך רגולוס הצליח להביא להארי את הזיכרון של סלהגורן? הרי הוא הוציא את הזכרון ישר מהראש שלו.

Guid

New member
זה די הגיוני ביחס לכל התיאוריות

ששמעתי עד היום... ^^ כי אם ברטי קראוץ` הבן הצליח להתחזות למודי, עם כל מה שכרוך בלהיות מודי, אז אין סיבה שרגולוס (שהיה אוכל מוות) לא יצליח להתחזות לסלגהורן. ואם כבר אז אני בספק אם הוא היה משאיר את סלגהורן האמיתי בחיים...

The Immortal Me

New member
איכס יניב../images/Emo70.gif (אזהרה, הודעה ארוכה)

אתמול הגשתי את הבוקרפורט שלי וראיתי את יניב מגיש גם כי הוא יושב די לידי, ועל הכריכה מה ראיתי? תמונה של הארי מחבק את פאדפוט (תמונה די מפורסמת האמת)! אז אני כמובן קפצתי ואמרתי לו "זה... זה זה!!!" ואז הוא אמר "נכון..." (הוא יודע שאני אוהבת את סיריוס, הזכרתי את זה מדי פעם. הוא בערך האיש היחיד בכיתה שלי שמכיר את הארי אז...) ואז אני אמרתי "זה סיריוס!!" ואז הוא אמר "אוקי... עשיתי את העבודה על האסיר מאזקבאן, אז שמתי תמונה..." ואני כזה "ווי לייק סיריוס!! יש לי חולצה של סיריוס!!" ואז הוא אמר "פחחח יש לי פוסטר של סיריוס". לדעתי האישונים שלי גידלו אישונים. ואני כמובן צווחתי "מאיפה
" והוא ניסה להתחמק אבל הצקתי לו כל השיעור והוא אמר "מהפנינג". "הפנינג בקניון
" "כן, בקניון בבאר שבע." והנה האישונים נעלמו. אני גרה בראשון ובאר שבע זה קינדה רחוק. אבל עד לשם אסע במסע לסיריוס! שאלתי אותו איזה קניון ואז הוא אמר שהוא לא יודע איך קוראים לו ואז תבעתי אותו על עוגמת נפש ואז הוא אמר כדי לעודד אותי שכתוב על הפוסטר Harry Potter and The Prisoner of Azkaban ואז יש את הארי ואת סיריוס אחד ליד השני. ואז תהיתי אם מדובר בסיריוס שלי או בסיריוס פוסט אזקבאן ושאלתי אם היה לו שיער ארוך ארוך או עד הכתפיים ואז הוא אמר שהוא לא זוכר. ואז תבעתי עוד פעם שיש לו פוסטר קדוש בבית והוא לא משנן כל פרט ממנו. ואז הוא אמר שהפוסטר בארון, הוא לא תלוי ושאני אבדוק לך מחר. ואז שאלתי אם סיריוס נראה אומלל ואז הוא אמר שהוא לא יודע. ואז התייעצתי עם גורמים וגיליתי שיכול להיות שזה פוסטר מהסרט בכלל. ואז יניב חזר אליי ואמר שיש לו שיער עד הכתפיים והוא צעיר וזה פוסטר מצוייר. ואז אמרתי לו להביא לי אותו. ואז הוא אמר לא. ואז בעטתי בו. ואז הוא אמר שביומולדת שלך נדבר. ואז אמרתי לו שאני אמכור את נשמתי ואת גופי ואת כספי ואת פוסטריי האחרים והוא אמר שנדבר ביומולדת שלך. ולסיכום, אתם יכולים להזכיר לי עוד ארבע חודשים לבקש ממנו את הפוסטר? ארגג!! לא אמור להיות לו פוסטר של נקבה, לעזאזל?! אני אתן לו תמונה של דייוויד בתמורה, רק את סיריוס!! אוף. אנחנו שונאים את יניב.

אני מתגעגע לפורום? ואתם?

אני נכנס פעם/פעמיים ביום, כשפעם הפורום היה דף הבית שלי במשך כמעטשנה. הפורום... השתנה משום מה. וזה לא רק אני אומר. =] נשארו קצת אנשים מהדור הישן - אבל בכ"ז... אנשים השתנו, הפורום השתנה, הדיונים... אותם דיונים. =] אני לא אומר שהוא לא מדליק, פשוט... קשה לי להיות כאן בלי כל מה שהיה פה פעם.
כן, כמובן... אני אבוא לבקר מדי יום, אגיב על מה שאני רואה לנכון ש... הדיון לא נטחן שעות בפורום. שרשורים ארוכים אני אפילו לא טורח לקרוא, אבל את החברתי - זה השרשור הקבוע שלי. תמיד קורא את החברתי, זה מדליק. ^^
לאביוסומאץ', ו... תהנו! אבי[אל].

Guid

New member
מה היה פה פעם שהיית רוצה

שיהיה גם עכשיו? או במילים אחרות: מה חסר פה? זה אחד הפורומים היותר מעניינים שאני חבר בהם...

למעלה