חברתי ../images/Emo28.gif
כנראה שכשפותחים את שרשור הנצל"שים, זה נותן יותר מרץ לפתוח גם שרשור חברתי... אני אנסה את זה מדי פעם, זה שובר שגרה שכזה. אהמ. בפתחו של יום חדש (או באמצעו. אם זה פתחו של היום שלכם, רצוי שלא תציינו את זה פה, כי זה לא יהיה לי כיף
), אין כמו להתעורר לכוס קפה ושרשור חברתי חדש שממתין רק לכם - לסיפור חייכם המופלא, לתלונותיכם על המורה הנוראי להיסטוריה או שיקויים, לתוצאות המבחנים האחרונים שלכם, לבילויי סוף השבוע (למרות שעוד לא סוף שבוע, אבל עוד מעט! בערך), או סתם, לפריקת מחשבותיכם שלא קשורות בדרך כלשהי לנושא הפורום. (בקיצור - זה שרשור
, use it wisely) אין לפתוח הודעות חדשות או לנצל"ש שרשורים קיימים, בפרט לא את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן - אנא סמנו באייקון
כל הודעה שמכילה ספוילר לספר השביעי (למרות שהודעות שקשורות לנושא הפורום לא אמורות להיות משורשרות לאוף, אבל הממ, בכל זאת). וכמובן - להקפיץ במידת הצורך
שיהיה לכולנו יום נעים והמשך שבוע נפלא!
כנראה שכשפותחים את שרשור הנצל"שים, זה נותן יותר מרץ לפתוח גם שרשור חברתי... אני אנסה את זה מדי פעם, זה שובר שגרה שכזה. אהמ. בפתחו של יום חדש (או באמצעו. אם זה פתחו של היום שלכם, רצוי שלא תציינו את זה פה, כי זה לא יהיה לי כיף