חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

כנראה שכשפותחים את שרשור הנצל"שים, זה נותן יותר מרץ לפתוח גם שרשור חברתי... אני אנסה את זה מדי פעם, זה שובר שגרה שכזה. אהמ. בפתחו של יום חדש (או באמצעו. אם זה פתחו של היום שלכם, רצוי שלא תציינו את זה פה, כי זה לא יהיה לי כיף
), אין כמו להתעורר לכוס קפה ושרשור חברתי חדש שממתין רק לכם - לסיפור חייכם המופלא, לתלונותיכם על המורה הנוראי להיסטוריה או שיקויים, לתוצאות המבחנים האחרונים שלכם, לבילויי סוף השבוע (למרות שעוד לא סוף שבוע, אבל עוד מעט! בערך), או סתם, לפריקת מחשבותיכם שלא קשורות בדרך כלשהי לנושא הפורום. (בקיצור - זה שרשור
, use it wisely) אין לפתוח הודעות חדשות או לנצל"ש שרשורים קיימים, בפרט לא את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן - אנא סמנו באייקון
כל הודעה שמכילה ספוילר לספר השביעי (למרות שהודעות שקשורות לנושא הפורום לא אמורות להיות משורשרות לאוף, אבל הממ, בכל זאת). וכמובן - להקפיץ במידת הצורך
שיהיה לכולנו יום נעים והמשך שבוע נפלא!

וואו, ../images/Emo23.gif^^

אתמול חשבנו שיש שביתה אצלנו בבצפר, אז התקשרנו למנהלת, והיא אמרה שאין שביתה!!! אז קמתי ב7וחצי והגעתי לבצפר... מה מסתבר?! רק אני ועוד חבר הגענו... אז הלכנו הביתה.
^^ כשחזרתי הביתה... חברים שלנו התעוררו מאוחר, והלכו לבצפר!!
אבל בקושי היו תלמידים, אז הם לקחו את המבחנים שעשינו לפני שבוע, וחזרו הביתה. ועכשיו אני משכנע חבר להגיע לבר-נוער במוצ"ש. ו... יש לי את המארז של העונה הרביעית של 24!!!!1
טוב, נו... לא המארז האמיתי...
הורדתי את העונה וצרבתי על דיסקים. אבל בכ"ז מארז, באיכות DVD עם תרגום!
^^

בקשר לקפה...

אני בעד, שימי מים בקומקום, אני ושאר חברי הפורום מיד מגיעים.
ובקשר לתלונה על המורים, אין צורך, כי המורה שלי לשיקויים ( סנייפ ) הוא כבר היסטוריה.

ZoHaRoT

New member
:( היה חי היום אנסין באנגלית...

והלך לי גרוע! לא עניתי על הרבה שאלות ובכלל לא הבנתי כלום!
חיים קשים :{

רונילי92

New member
לא נורא יהיו עוד (לא ממש מעודד)..

היה לי מבחן שבוע שעבר.. 93
תם בטח כבר לא זוכרים אותי אני לא מגיבה הרבה.. אני בפנימיה.. שיהיה לכם לילה סוויט!! יש לי מבחן בהיסטוריה יום ראשון ואין לי מחברת.. וזה על כל החומר מתחילת שנה אז צילמתי מחברת
אני נראה לי הולכת לחרושששששש עכשיו!!!!!! ביי

ZoHaRoT

New member
תודה... מה שמעודד אותי שזה היה

המבחן האחרון של המחצית... או אמור היה להיות...

NinKap

New member
ראארררר!!! ../images/Emo23.gif

היום בבוקר הייתי בתל אביב!!!יאיי!!!סוףסוף קניתי כמה דברין מגניבים(ובזבזתי בדרך את כל ה750 ש"ח שהיה לי...אבל חפיף) אני כלכך שמחה!!! (סורי.הייתי חייבת להתלהב גם פה:p

NinKap

New member
אמרו על זה משהו?

רציני?הלואי!!!הלואי,הלואי,הלואי!!!*קופצת*

black robe

New member
מישהו מהפורום רואה את הסדרה../images/Emo63.gif

אול סיינטס? או בתרגום (הדפוק) לעברית: מלאכים בלבן? בערוץ 23? זה משודר ב9:30 בבוקר אבל יש שידור חוזר בערב בשעה 20:00. סדרה מדהימה!
ג'ארד

משהו מרגיז קצת !../images/Emo46.gif

גם לכם תפוז דוחף חלון קטן של פרסומת בכל פעם שאתם משיבים להודעה, או מדפדפים בפורומים והקומונות השונות כאן בתפוז? לפעמים בא לי לחנוק מישהו. ( נוויל אני כנראה אצלך בשישי, אז תתכונן
)

Maurey

New member
כן! מעצבן נורא! ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif

Fairywitch

New member
רא"ב!זה "ראבאק אני באקביק"../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תודה לפורום ה"פ לבוגרים- משם הרעיון

אני צריך עזרה דחוף../images/Emo53.gif

טוב קיבלנו עבודה להגשה בגאוגרפיה
.עשיתי את העבודה אבל אבא שלי החליט שהיא לא טובה מספיק ואני עבדתי ועניתי תשובות טובות
אבל אבא לי חושב שזה לא מספיק ורצה שאני העשה 6 דפים על 2 שאלות קטנות
והוא לא מוכן לשמוע את הצד שלי
מה כדי לי לעשות

the ror

New member
אמממ, לשפץ את העבודה?

מה בדיוק הצד שלך?להגיד לו שהעבודה כן טובה ושכן ענית תשובות טובות? נראה לי שאם הוא החליט שהיא לא טובה מספיק אז צד שכזה לא יהיה מה שישכנע אותו...ונראה שבצדק...אבל מה אני יודע...

Gummy Bears

New member
מכירים את סופי השבוע הנהדרים האלו

שבהם כל מה שאתה עושה זה לחרוש, לחרוש, עוד קצת לחרוש ולהתעצבן על זה שכל מה שאתה עושה מסתכם ב"לחרוש"?
ותכל'ס, גם אם אני אקבל 40 זה לא ישנה במיוחד, כי יש לי ממוצע 90 ו-94 במקצועות שאני לומדת אליהם, אז אני עדיין לא אכשל. העיקר שמלחיצים אותנו עד מוות ("עוד מליון שנה אתם בתיכון, שום מגמה נורמלית לא תקבל אתכם עם פחות מ-106 באנגלית, 304 במתמטיקה ו-98 במדעים, אז תחרשו מצאת החמה ועד צאת הנשמה").

אין לי זמן לחפש אוף

ב"ה אז מנהלותי היקרות-תאלצו לסלוח לי. יש לע כמה דקות לכתוב אז: אני לא יכולה להכנס בזמן הקרוב. אבי-תשלח לי את האיימייל שלך במסר.. אוהבת, ספיר

למעלה