חברתי

לא אוהבת גשם!!!!../images/Emo46.gif

ב"ה חזרתי רטובה הביתה! והייתי צריכה לא להיות על העגלה כי היא הייתה רטובה ולא הגעתי לשום דבר! [חוץ מלמתג של האור בחדר
] והעגלה הייתה פיכסית כזתי עד עכשיו. לא אוהבת חורף! *מיבבת* חמי,לא מבינה איך אתה אוהב את זה.

אני מזה מסכימה איתך...

לוקח לי הרבה זמן לחזור מבית הספר הביתה. ושיצאתי מבית ספר ירד גשם ונרטבתי עד הברך והפסקתי להרגיש את האצבעות ברגליים כי מסתבר שאחד הכבישים שאני עוברת בהם הפך לנחל והצפיף לי את כל הנעליים אני שונאת גשם..... מעדיפה שלג יותר כיף (איש שלג, מלאך שלג, כדורי שלג......)

../images/Emo41.gifבאולינג ראשוני../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

חברתי לדוגמא!
אמממ הרגע חזרתי מהבאולינג. היה ענק, זאת הפעם הראשונה שלי בבאולינג ככה שברור שלי ניצחתי, אבל גם לא ממש הפסדתי. אני ועוד 4 חברות הלכנו ועשינו כיף חיים, ולמדתי שאנגלית זו השפה הכי שקסית בעולם.
מחר בתמצווה ואני מתה מהתרגשות, תוך 3 שניות הטעם המעולה של אמא שלי בחר לי בגדים פצצות, ואני מקווה שרו המוזמנים אם לא כולם יבואו:) תאחלו לי שאני לא אקבל פיק ברכיים כשאראה את אהוב ליבי שם. סי יוווו!

Eos14

New member
../images/Emo29.gif גמני הייתי בבאולינג...

ביום שישי עם חברים-יומולדת לי ולעוד שני ידידים... היה מגניב ברמות
ככה זה כשרוב החברים שלך הם בנים, ועוד בנים שלרובם, אני חייבת להודות, שחסר איזה בורגון אחד או שניים.. אבל הם מצחיקים...^^

אנגלית זאת השפה הכי שקסית?!

תלמדי עם המורה שלי ואז תגידי את זה... אני שונאת אנגלית!!!!!!! אני לא מבינה כלום!!!!!!!! תהני בבת מצווה ותתחדשי על הבגדים :]

ענבאך

New member
אנגלית היא לא סקסית כל כך,

כאילו, כשהייתי בארה"ב יכולתי לשבת שעות ולבהות באיך שאנשים מדברים, אבל בעיקרה היא נורא יבשה בעיני.

The T Shirt

New member
מגניב מזל טוף לך

גמני הייתי אתמול בבאולינג, אבל לא ממש שיחקתי.. סתם נפגשתי עם חברים והלכנו משם. אנגלית שפה הכי שקסית!

חח אני מתה על באולינג!../images/Emo60.gif

לפחות פעמיים במשחק אני רצה, זורקת, מרגישה שכיוונתי יותר מדי שמאלה/ימינה ושזה יעוף לצד אבל בסוף יוצא סטרייק *_* איך.??

נרטבתי כולי בגשם

ואבא התקשר לשאול אם אני צריכה טרמפ כשהייתי בכניסה של הרחוב. לא נורא, בקטנה, כולה גשם.

Gummy Bears

New member
|בבון סקוטי| D:

היום היה יום נהדר D: והיה המון גשם, ובדרך חזרה מהאימון-שיעור-הגדרה כלשהי הלכתי עם חברה שלי, והיו מלא אנשים שעשו לנו פרצופי "אוה, האם עיני אכן קולטות כעת צמד עלמות חן הולכות להן באיך-שאומרים-הצעירים 'סב-סבא' בגשם השוטף והמבולי ומפזמות לעצמן שירי תרבות הזמר העברי?" (טוב, אז זה לא היה שתינו, זו הייתי רק אני, החברה שלי הייתה עסוקה בלהסתתר מתחת למטריה שלה עם 600 השכבות שלה ולהגיד "פסיכית". אבל היא שרה איתי. לעומת זאת, היא משום מה לא רקדה וקפצצה כמו הרמיוני אחרי שהודיעו לה שהיא קיבלה קסיט"מ (קוסם סטודנט יותר טוב מהמורים). וטוב, נו, זה גם לא בדיוק היה "מפזמות לעצמן". אבל... כן. הבנתם את הפואנטה). והייתי בקונסרבטוריון, והייתי בשני אימונים (!!!!), והיה מבחן בכימיה, שהיה נורא קל ("איך קוראים לתרכובת של חמצן ומגנזיום? א. יששכר, ב. יהושע, ג. מגנזיום חמצני, ד. יהושושבילי השמיני"). אה, ומחר 2007
. שנה טובה וזה, תשתדלו לא להשתכר/להרצח ע"י שפן סלעים תועה/להכנס לקטטות או משהו, כי, אמ, כי ככה אמרתי!

מה יא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

למעלה