חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

בוקר סגרירי וקריר הקיץ עלינו, הגשם מטפטף לו והשלוליות שוקקות חיים. זהו זמן מתאים להתרכבלות תחת הפוך, אחיזת ספל גדול מלא בקקאו חם, וצפיה בסרט אהוב ומוכר. מה חבל שלא כך המצב, אבל לפחות יש נקודת אור - שרשור חברתי נפתח לו! או משהו. בכל מקרה, כרגיל: הרי הסברים לכל חברי הפורום החדשים, הותיקים ואלו שמשום מה נהנים לקרוא עד הסוף. השרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר הוא בעצם שרשור
, המיועד לכל ההודעות הלא-קשורות-לנושא-הפורום שלכם. אז אם אתם רוצים לקשר לבלוג החדש שפתחתם, לספר לנו על תוצאות המבחנים האחרונים שלכם, להתמרמר על דברים שונים שקרו (חוץ מחורף על חורף אין להתמרמר!
) וכד' - זהו השרשור בשבילכם. אנו מבקשות לא לפתוח הודעות חדשות, לא לנצל"ש שרשורים קיימים ולא לנצל"ש את הודעות
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, נזכיר לכם שיש לסמן בכותרת בספוילר (
) אם תוכן ההודעה כולל ספוילר לספר השביעי. אל תהססו להקפיץ במקרה הצורך. שבוע נפלא וגשום לכולנו!

The T Shirt

New member
אין תגובות עדיין? ../images/Emo183.gif

השתחררתי מוקדם מפיזיקה, אז אני בבית מוקדם
אחרי שקמתי בשש וחצי לשעת אפס (בשביל שיעור פיזיקה)
בכל מקרה, צום קל למי שצם, ושנה (אזרחית) טובה!

ZoHaRoT

New member
עכשיו יש... ../images/Emo3.gif

אני בכלל לא הלכתי לביה"ס כי היום מסיימים ב- 12 אז ניצלתי את זה שביום שיש הייתי חולה... יש לי עבודה במדעים לסיים היום!!!! הצילו! יש שאלה שאני לא מבינה ונראה לי שגם אף אחד אחר בכיתה שלי לא מבין!! :(

גמאני סיימתי ב-12!!!../images/Emo204.gif

השיעור הכי שנוא עלינו + הכנה לאיזה מבחן אידיוטי נדחה!!! ככה שמבחן גם נדחה למחצית הבאה!!! ייישישיששישייששששש1!!!

NinKap

New member
מואחאחא

ואני סיימתי ב11 ובאתי לביצפר ב9!!!יאיי!!!

אמ

קמת לשעת אפס פיזיקה והשתחררת משיעור אחרון שהיה פיזיקה? כמה שעות פיזיקה יש לך ביום?

The T Shirt

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

שעת אפס: פיזיקה. שעות 1,2: אנגלית. שעות 3,4: פיזיקה (שוב) שעה 5: מחשבים (אבל לא נשארתי, כי פיזיקה שחררה מוקדם וזה..) שעה 8: ספורט - אל תשאלו אותי מה קשור פה ספורט.. זה הכל בגלל המור הנעל שקובעת לנו את המערכת ועושה מה בראש שלה... בכל מקרה אני מבריז לשעה הזאת כל שבוע (כמו 80% מהכיתה.) בתכל'ס סתם יום קל.

NinKap

New member
שהלהלהלהלהלה

שנה אזרחית טובה לכולם!!! בררררררררררררר,קר לי רייצח:( מתי כבר אביב?מתי?

חורף חרא.

ולא בגלל הגשם, אלא בגלל בנים... כלשהם. בר-נוער היה כייף. וסיימתי היום ב-12 גם, כי יש היום צום [גאד, אני רעבבבבבבבב!!!!!!1111111] והיום גם... ניסו [או ככה לפחות חשבתי] להתחיל איתי. אותו בנאדם, בפעם השניה. [השלישית, לטעמו של ניסן.] מבולבל. oO ושוב, הלכתי בגשם הביתה. זה כייף, אבל אח"כ אין לי בגדים ללבוש למחר.

ZoHaRoT

New member
אהההההההההההה!!!!!

דניאל מת! אני רואה עם אח שלי סטארגייט.... והיום ראינו איזה פרק בעונה השמינית.... ורצחו את דניאל!!!!!
אה, כן, אני בסדר עכשיו... תתעלמו

סיימתי צום מלא. =]

וואו, אתמול ב-1 בלילה אכלתי פיצה חמה, ונשרף לי כזה הלשון מהגבינה הרותחת!
וכל היום שרפה לי הלשון, ולא שתיתי מים.
הייתי בצום עד עכשיו, ועכשיו זללתי פיתה, 2 המבורגרים, צלחת אורז, ותפו"א בתנור. ואח"כ אנשים אומרים לי שאני לא מנסה להשמין...
אוקי, אני שחיף בהכחשה, טוב?!!?!?
^^

למעלה