אחח.... איזה כיף לכם!!!!! אצלנו ירד ברד כמה דקות והפסיק...
ח חרבביש New member 27/12/06 #37 כןכןכןכןכן!!! הוא מתחיל לתפוס! יוואווווווווווווו איזה מגניביביביביביביביב! D:
פ פרד וויזלי המקורי New member 27/12/06 #38 שלג בירושלים !!! הרס לי את היום למען האמת. הייתי אמור להיות עכשיו בדרך לחתונה של חברים, אבל בגלל השלג, האטובוסים באזורי בוטלו להיום, וגם המוניות. ( גר בגילה )
שלג בירושלים !!! הרס לי את היום למען האמת. הייתי אמור להיות עכשיו בדרך לחתונה של חברים, אבל בגלל השלג, האטובוסים באזורי בוטלו להיום, וגם המוניות. ( גר בגילה )
G Gummy Bears New member 27/12/06 #43 ../images/Emo7.gif אצלנו היה מבול ואפילו קצת ברד, אבל אין שלג וגם לא ממש צפוי. לפחות יש הבל! DDDDDDDD:
../images/Emo7.gif אצלנו היה מבול ואפילו קצת ברד, אבל אין שלג וגם לא ממש צפוי. לפחות יש הבל! DDDDDDDD:
ח חרבביש New member 28/12/06 #44 XDD אצלינו שלג ממש. שיחקתי בחוץ. אבי היה שמח לראות את זה. אווווי הלוואי שיתפוס! *שמיים*
S sirius felton New member 28/12/06 #49 אני בארץ!!! אצל אנאבל (בת דודה חברה הכי טובה)- s i r i u s b l a c k !!
פ פיקסית נצחית New member 28/12/06 #54 הנני כאן! ב"ה התגעגעתם?? לא הייתי פה בערך שבוע חחחח! אז..הנני כאן,ואני אחזור להפציץ את הפורום כרגיל. ואבי, צייל אוט הגזמת!
הנני כאן! ב"ה התגעגעתם?? לא הייתי פה בערך שבוע חחחח! אז..הנני כאן,ואני אחזור להפציץ את הפורום כרגיל. ואבי, צייל אוט הגזמת!
L Looking4CoolName New member 28/12/06 #55 צייל אוט, בקשר למה? זה עוד כמה ימיםםםםםם!!!!!!!!!!1 ולא עשיתי כלום בקשר לזה. [אם לזה את מתכוונת...]