חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

והנה שבתי עם החברתי, שלא תגידו שאני מזניחה אתכם או משהו. הגשם מכה בחלונות, כולם עוטים צעיפים וכפפות (צריך להזהר, אני עוד אאמין שיהיה פה חורף מתישהו השנה), ושרשור חברתי חדש נפתח לו, עם בוא הקור. לכל החדשים, הותיקים, הסמויים והמציפנים - זהו שרשור ה-
של הפורום, ומטרתו היא להוות מקום לכל הודעות האוף / עוף / OFF שלכם, מכל צורה, סגנון, גזע, מין וצבע (חוץ מהודעות פליליות, הצפות, תכנים פורנוגרפיים וכד'. שלא תאשימו אותנו אח"כ בפלורליזם או משהו
). אנא, השתמשו בשרשור זה לפני שאתם מוסיפים הודעה חדשה ומנצל"שים הודעות קיימות על המבחן בהיסטוריה / שפעת של אמא / מעיל מהמם שקניתם אתמול. זכרו: אין לנצל"ש את שרשורי
אנשים! וכמובן, השרשור הזה קופץ, אתם מוזמנים להקפיץ אותו כאוות נפשכם
. כמו כן, נזכיר את סימון הספוילרים באייקון
. הודעות שלא יסומנו, יימחקו. לפרטים נוספים, יש לעיין בתקנון הפורום. ואיך אפשר בלי: כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. המשך שבוע סגרירי וקריר לכולנו!

../images/Emo186.gif

... ולא היה לי מטריה, וחזרתי הביתה בגשם. צחקתי כל הדרך על המכונית, שמשפריצות מים על המדרכה... ועליי - מנסה להתחמק מהם. =] היה כייף.
ונחמד לראות גשם שוב, מחרמן בטירוף.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif~~~

מעניין נכון? לא הגזמתי קצת? להלה. רק כי לנועה היה 'חברתי' חמוד הפעם.
.

Piece Of Mind

New member
אבי.

עכשיו אולייייייייי אולי, אולי תשתוווווווווווווווווווווווק יותר חזקקק אולי אולי תשתוק אולי תשתוק...

אקרי

New member
אההההההההההההההה

הייתי בסמנריון עצום של בנ"ע..!!! מי שבבנ"ע ולא בא פספס!!!!

זו השנה הראשונה שאני לא סובלת קשות

מהחורף ^.^ גשםגשםגשם. ואין מצב לשלג בי-ם!! סתם קר ;|

ZoHaRoT

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gifגשם!!!!

אחחח.... 95 במתמטיקה ו+ 5 נקודות בונוס זה 100!!!! אה, כן, וגם 100 בנביא..

אעעע. גאון.

40 בהיסטוריה [אין לי שמצ איך עשיתי את זה!], 57 בלשון, 69 בתושב"ע [אבל זה גם ככה לא חשוב], ו81 במ"מ [במבחן הקודם הוצאתי 99!!!] אני מפתחת לקויות למידה

למעלה