חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

בוקר שבת הפציע (לפני איזה 8 שעות, אבל למה להיות קטנוניים), השמש זורחת (בינתיים) ויש לנו זמן לנוח, להרגע ולהשתלט על פורום הארי פוטר - הספר. כדי למנוע מכם את הסעיף האחרון (כי דיקטטורה זה הכי, אחי), נוצר השרשור הנחמד הזה (וזה שיבוא אחריו, אני חוזה את העתיד), שהוא לא אחר מאשר השרשור החברתי. שרשור זה נועד לכל הודעות ה-
שלכם, החל מסקירות הבילויים המרתקות של ימי שישי בערב, וכלה בהעלאת זכרונות מפלטפוס. כל שעולה על רוחכם, אך אינו קשור לנושא הפורום, אמור להיות משורשר לכאן. כלומר:
אין לפתוח הודעות
חדשות
לא מנצל"שים דיונים קיימים
לא מנצל"שים את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. זהו. שיהיה סופשבוע נפלא, ושבת שלום לכולנו

כמה עולה בול לאיסטנבול?../images/Emo8.gif יש לי את

זה בדי,וי,די. זוכרת את, "חנן, חנן,פססססססס ( כשתומר שרון, כיבה עליו סיגריה ) איההה איההה.
זה קטע קורע.

אקרי

New member
אני מכירה אותו...!

הוא היה באולפנה שלנו ועשה לנו שיחה על זה שהוא חזר בתשובה.. הו ממש בנאדם ממש חמוד!..הוא הראה לנו קטעים קורעים מהחתונה שלו...חחחחח

noosh

New member
לא לא, זה:

בול למרוקו זה שקל וחצי ובולך לטיבט זה חמש ועשרים (תן גם אתה!
) בול לקפריסין עולה כמעט חצי מבול ליפן או לסין חבילה לקהיר עד קילו מאתיים תעלה לא פחות משבע-מאות ??? (אף פעם לא הבנתי מה הם אומרים פה) אבל אם תעדיף לשלוח שתיים, תקבל הנחה ובול לברזיל! כן, פה זה הדואר, לא טעית! פה זה הדואר, לא טעית! פה זה הדוארררר ,לא טעיתתתתת.......

הנה הגירסה המלאה והבלתי

ניתנת לעירור לשיר הדואר, כי אני מעתיק משמיעה מה- די,וי,די שלהם. ( כלומר שלי, אני שילמתי, אבל שלהם, כי הם מופיעים בו.
) בול לקפריסין זה שקל וחצי, ובול לטיבט זה חמש ועשרים, בול למרוקו עולה כמעט חצי, מבול ליפן או לסין. חבילה לברזיל לקילו מאתיים, תעלה לא פחות משבע מאות מיל. אבל עם תעדיף לשלוח שניים, תקבל הנחה ובול לקהיר. כן, פה זה הדואר, לא טעית פה זה הדואר, לא טעית. זהו זה הכל.
( נועה נא לא לערער על המילים, כפי שכתבתי למעלה, אלה מילות השיר באחריות )

noosh

New member
ידעתי! ידעתי שזה מיל!

אבל לא הבנתי מה זה אומר :| ותהיתי אם אני אבלבל בין ברזיל לקהיר. לא נורא.

כשעוד היה לי וידאו

הסתובבה פה קלטת של ילדים סרוגים, עם כל הקטעים האלה, והרכבת והשמוכטות והקשרים, ועיניה כמו שקדים ושפתיה כמו פיסטוק
אפילו ניסו הזגג!!! אין אין איכות

זה בדיוק מה שיש לי, רק בגירסת DVD

ששם ניתן לבחור לצפות בכל קטע בניפרד, ויש גם קומנטרי. שזה בעצם, הסבר השחקנים ( במקרה זה, גריניק ואלתרמן ), מסבירים על המערכונים, תוך כדי צפיה במערכונים.

עכשיו אני יוסיף גם את הקטע

בהתחלה: אלתרמן ניגש לפקיד ושואל אותו, פה זה הדואר? הפקיד עונה- כן פה זה הדואר, לא טעית. אלתרמן שואל: מי אתה? תשובה: קוראים לי מאיר קאקספראס, אני פקיד זוטר, יש לי שן תוטבת ( לא זוכר איך כותבים את זה.
עמכם הסליחה ), ותפוס לי הצוואר. כאן יוצאים כמה ח'ברה מאחורי הדלפק הארוך מאחורה ושרים: קוראים לו מאיר קאקספראס, הוא פקיד זוטר, יש לו שן תוטבת ותפוס לו הצוואר. הוא ממשיך: כל יום אני חולם לשנות את העבר, להחליף מקצוע ולהיות, דוור. הם שרים: חולם להיות דוור במקום פקיד זוטר, פשוט לא מאושר, כי תפוס לו הצוואר, כי תפוס לי הצוואר. כאן יש כמה חילופי דברים בניהם, שבין היתר, אלתרמן מנסה לומר לפקיד את שמו ( יורם כהן ), אך הפקיד רומז לו לעשות זאת כמו שהוא עשה, בצורה מוזיקלית. אלתרמן מנסה לנגן באורגן של הפקיד, הפקיד אומר לו, שזה שלו, ושהוא יקבל כלי משלו. ידיים מחזיקות בגיטרה עולות מהדלפק הארוך. אלתרמן לוקח ת'גיטרה ואומר לידיים תודה, מיד מונף שלט, הלא דוור. ואז הפקיד עונה: הוא עושה איתך בדיחה משו, משו ( בכוונה השמתי את ה- ה', כי כך זה גם נישמע כשהוא אומר את זה ). הפקיד שואל שוב לשמו, ואלתרמן עונה בשירה: קוראים לי יורם כהן, אני גר בבית ממול לאישתי יש דלקת בבוהן ואתמול היא דרסה חתול, אז רציתי רק לשאול אותך אם אפשר לקנות פה בול. המקהלה מצטרפת: לקנות פה בול, לקנות פה בול, לקנות פה בול, צ'ה צ'ה, צ'ה. הפקיד כמובן מאד התלהב, ובקיצור אמר שהכל היה משו, משו. ואז שואל אותו הפקיד: במה אוכל לעזור לך? תשובה: רציתי לדעת כמה עולה בול לקפריסין? הפקיד: קפריסי? אחת,שתיים,שלוש ( באנגלית כמובן ), המקהלה: לקפריסין, לקפריסין, קפריסין, קפריסין,קפריסיןןןןןןןן. ( שוב הפקיד, משו,משו וכו'.. ) אז שוב שואל אותו הפקיד מה הוא רוצה, הוא עונה אותה תשובה, ושוב זה חוזר על עצמו עם המקהלה והכל. זה חוזר שוב ושוב מס' פעמים ( המילה קפריסין ), ואז שוב השאלה: במה אני יכול לעזור לאדוני? תשובה: רציתי רק לדעת.. אני לא יכול עם הקפריסין ( פה אלתרמן קצת מחקה את המקהלה ), הפקיד מציע שילחש לו באוזן. אבל זה לא עוזר, המקהלה חוזרת אחריו בלחש. הפקיד מסביר שהם רק צוחקים איתו, ומבקש ממנו להסביר בקול רם, אלתרמן אומר שהוא יחזור מחר. הפקיד מתחנן שלא ילך, הם רק רוצים להיות חברים איתו, ולשחק. ואז הוא שואל שוב מה הוא רוצה, לדעת כמה בול לקפריסין? המקהלה מתחילה שוב, אך הפקיד עוצר אותם ונוזף בהם, וכאן מתחיל השיר שכבר צרפתי, לפני מס' ימים. מצטער על המגילה, מקווה שתהנו.

"קוראים לי מאיר שפץ

ואני פקיד זוטר-יש לי שן תותבת ותפוס לי הצואר -{חוזרים אחריו}-כל יום אני חולם לשנות את העבר,להחליף מקצוע ולהיות-דוור! "חולם להיות דוור,במקום פקיד זוטר,פשוט לא מאושר כי תפוס לו הצוואר--כי תפוס לי הצוואררררררררררררר"

למעלה