../images/Emo108.gifתמצית של ספרי הארי פוטר
[אני לא יודעת מאיפה זה חברה שלי מצאה את זה על המחשב שלה. אם זה של מישהו מכאן שיודיע והוא יקבל את כל הקרדיטים^^] (אותי זה הרג.) ובכן, קטנטני, הרי לך סיפור מותח ומרגש. אני מקווה שתצליח להירדם אחרי שתשמע אותו. היה היה תינוק פעוט בשם הארי פוטר, אשר קוסם רשע רצה ל... הממ... רצה לבקש ממנו בנימוס שלא יפריע לו להשתלט על העולם. ובכן, הוריו האוהבים של התינוק, לילי וג'יימס, אשר שמעו על תוכניתו של הקוסם הרשע, מיהרו ל... הממ... לצאת לנופש מקסים בבקתה הנקראת גודריק הולו, וסיפרו בסוד לחברם הטוב סיריוס איפה הם מתחבאים,כי הם פחדו שמא... הממ... שמא יבואו עוד תיירים לגודריק הולו ויעשו להם רעש. אבל אז הם החליטו לספר גם לחברם הטוב פיטר. פיטר החבר הטוב שבעצם היה... הממ... היה רכלן גדול, הלך לקוסם הרשע וסיפר לו איפה לילי וג'יימס מתחבאים. בא הקוסם הרשע בלילה, ו... הממ... נתן לג'יימס מכה קטנה בראש, אז ג'יימס... היה מבולבל... ויצא לגינה. ואז הקוסם הלך ללילי, ולילי ביקשה ממנו מאוד שלא... הממ... שלא יעיר את הארי הקטן כי הוא ישן. אז הקוסם הרשע... הממ... נתן ללילי כרטיס להצגה יפה. וכשהוא נשאר לבדו עם התינוק... בתור בייביסיטר כמובן... הקוסם הרשע... נתן להארי מוצץ... בצבע ירוק... והארי ירק את המוצץ בחזרה על הקוסם... והקוסם נעלב והלך ויותר לא חזר! ואחרי זה הארי הלך לבית-ספר ולמד כל מיני דברים, אבל לא קרה לו שום דבר מעניין באמת, ואתה כבר ממילא נרדמת מרוב מתח, אז עכשיו אמא הולכת לשחוט חתולים ולעשות סמים קשים במועדון.