חברתי

השומן לא הופך לשריר

השומן נעלם, ואם ההרזיה היא באמצעות פעילות כושר גופני אז את מקום השומן שנעלם יכול לתפוס שריר.
 
לא נכון!! ../images/Emo12.gif

צילמתי את התמונה כדי שהצלקת תופיע בדיוק בצד שמאל של התמונה, והיא שם! בטח השכבות בפוטושופ מסתירות אותה, אבל היא לא הייתה העיקר שבתמונה - לכן לא הבלטתי אותה.
 
טיול שנתי?הא!אני בזה לטיול שנתי!

ב"ה גם זאת דרך לא להתבאס שלא יצאתי לטיול שווה עם כל החברות שלי.. בקיצור! הרווחתי! עד יום ראשון אני פה! וביום ראשון אני חוזרת ללימודים <בו הו>. ואתמול אפילו הלכתי לידיד שלי עם עוד 2 אנשים סרוטים במיוחד! ולאחת מהם הייתה מצלמה. אבל אותי היא לא צלמה <כי ביקשתי> <דני,דברי איתי> וחזרתי בסביבות 1 וחצי, איזה חמודי אח שלי! הוא לקח אותנו הביתה!! ד"א, הסרט "פשוט מואהבת" זה לא סרט קיטשי!!! <רצינו לראות סרט קיטשי> איזה סרט מעפןןןןןןןןןןןןןן! היה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףף!
 
האמת שרציתי לשרשר לפה הודעה לגיחה

שיש לי מחר על הבוקר, אבל נו, נשרשר אלייך
אזזזזזזזז: מ ח ר ז ה ק ו ר ה !!!! יאיי!!!
*מאושרת* יואו איך אני הולכת להחזיר לבנים על כל ההתעללויות בעזרת משחה אחת קטנה שנקראת- משחת השיניים
גררר שיעברו כבר 12 שעות!!! הולך להיות כיף!! עד יום חמישי/ שישי אנ'לא פה, אזזזזזז.... תאחלו לי שיהיה כיף, וזהו!!!
 

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifתמצית של ספרי הארי פוטר

[אני לא יודעת מאיפה זה חברה שלי מצאה את זה על המחשב שלה. אם זה של מישהו מכאן שיודיע והוא יקבל את כל הקרדיטים^^] (אותי זה הרג.) ובכן, קטנטני, הרי לך סיפור מותח ומרגש. אני מקווה שתצליח להירדם אחרי שתשמע אותו. היה היה תינוק פעוט בשם הארי פוטר, אשר קוסם רשע רצה ל... הממ... רצה לבקש ממנו בנימוס שלא יפריע לו להשתלט על העולם. ובכן, הוריו האוהבים של התינוק, לילי וג'יימס, אשר שמעו על תוכניתו של הקוסם הרשע, מיהרו ל... הממ... לצאת לנופש מקסים בבקתה הנקראת גודריק הולו, וסיפרו בסוד לחברם הטוב סיריוס איפה הם מתחבאים,כי הם פחדו שמא... הממ... שמא יבואו עוד תיירים לגודריק הולו ויעשו להם רעש. אבל אז הם החליטו לספר גם לחברם הטוב פיטר. פיטר החבר הטוב שבעצם היה... הממ... היה רכלן גדול, הלך לקוסם הרשע וסיפר לו איפה לילי וג'יימס מתחבאים. בא הקוסם הרשע בלילה, ו... הממ... נתן לג'יימס מכה קטנה בראש, אז ג'יימס... היה מבולבל... ויצא לגינה. ואז הקוסם הלך ללילי, ולילי ביקשה ממנו מאוד שלא... הממ... שלא יעיר את הארי הקטן כי הוא ישן. אז הקוסם הרשע... הממ... נתן ללילי כרטיס להצגה יפה. וכשהוא נשאר לבדו עם התינוק... בתור בייביסיטר כמובן... הקוסם הרשע... נתן להארי מוצץ... בצבע ירוק... והארי ירק את המוצץ בחזרה על הקוסם... והקוסם נעלב והלך ויותר לא חזר! ואחרי זה הארי הלך לבית-ספר ולמד כל מיני דברים, אבל לא קרה לו שום דבר מעניין באמת, ואתה כבר ממילא נרדמת מרוב מתח, אז עכשיו אמא הולכת לשחוט חתולים ולעשות סמים קשים במועדון.
 

Sakai Shana

New member
מתמטיקה זה צ'כי.

Shana אומר/ת: אמירררר, אני מפחדת, מחר מבחן במתמטיקה. ;_; Shana אומר/ת: וזה בשעות 3-4 ואז בשעות 5-6 יש לי מתמטיקה, שוב. >< Shana אומר/ת: הטמטוווווווום. Shana אומר/ת: מילא 3-4 היה השיעור ו5-6 המבחן. אבל הטמטווווום!#WGF% Shana אומר/ת: כוסאמא של מי שהמציא את המקצוע הנתעב הזה. Shana אומר/ת: כי אני נוראאאאא אצטרך לדעת בחיים לפתור תבניות פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית, נוראאאאא. Shana אומר/ת: כי יבוא יום, rincewind אומר/ת: שניה טלא Shana אומר/ת: [קייקיי, אני בינתיים ממשיכה לזיין בשכל ותקרא כשתחזור X3] Shana אומר/ת: יבוא יום בו אני אלך ברחוב חשוך ואפל, Shana אומר/ת: ומישהו יבוא לי עם אקדח מאחורי הגב ויצמיד לי אותו לראש, Shana אומר/ת: "איך פותרים תבנית פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית???? אם את לא עונה נכון אני יורה!!!1111" Shana אומר/ת: ואז אני אודה למלכה אלבז המורה המעצבנת שלמדה אותי איך לפתור תבניות פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית. Shana אומר/ת: למרות שאת זה אני יודעת דווקא. >_> Shana אומר/ת: כשהייתי בכיתה ה' לא הבנתי משהו בשיעוריי בית במתמטיקה. [ואתה מבין, ה' זה עוד יסודי, אז את זה עוד איכשהו צריך לדעת!] Shana אומר/ת: שאלתי את אמא שלי. Shana אומר/ת: והיא הסתכלה עלי במין "WTF מה את רוצה ממני, אין לי מושג איך אני פותרת את החרא הזה", כנ"ל אבא שלי וכל בן אדם שבקשתי ממנו עזרה. Shana אומר/ת: אז איך לעזאזל אמא שלי הצליחה לחיות 45 שנה מבלי לדעת מה זה שבר-מחזורי-אינסופי-בלה-בלה-בלה-בלה-בלה!!!1!!!1111 איךךךךךך!!!!11 Shana אומר/ת: לא רק זה, Shana אומר/ת: כבר הספקתי לשכוח מה זה בכלל ואיך קוראים לזה או אנאערף Shana אומר/ת: איך לעזאזל היא הצליחה, אני כבר שנתיים וחצי לא זוכרת מה זה ואני מרגישה את הגוף שלי מתפורר!!!!11111 אבוי, יש לי התכווצויות בחזה וזה כל כך כואבבבבב, אני חייבבבבבבבבבת לדעת מה זה שברמחזוריבלהבלהבלהבלהבלה ומיד!!!!!1111111 Shana אומר/ת: ._. כוס אמא של המתמטיקה. Shana אומר/ת: שתתקלבעמודאמן.
 
נו, ו...?

צריך לשנוא ערבים על זה? צריך לשנוא אותו על זה!!
למרות שאני יותר טוב אלגברה, מאשר טריגונומטריה. =\
 

liorhikri1991

New member
לא בכלל לא...

צריך לשנוא רק אותו ואני די מחבב אלגברה אבל פונקציות אני לא סובל וגאומטריה ככה ככה לא משהו. עוד לא התחלנו ללמוד טריגונומטריה אבל שאני ידע מזה נספר לך מה דעתי
 
למעלה