חברתי

L a b a m b a

New member
../images/Emo32.giflonelygirl15

כולכם כבר שמעתם עליה, ואם לא - הנה ההזדמנות ! lonelygirl15 כאן ומחכה רק לכם ... אם בא לכם להזכר , בין אם לא ראיתם את הקליפ החדש שהיא פירסמה (אתמול,דרך אגב) או אתם רוצים לדעת על מה כל המהומה . אתם יותר ממוזמנים לבקר את הבלוג הישראלי הרישמי הראשון שלה . וכעת עודכן בבלוג מדריך הפרקים המלא - שמכיל את כל הסרטונים שהיא עשתה עד כה - כולל הסרטונים עצמם , תקצירים , תמונות ועוד כמה דברים טובים .שווה בדיקה ! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=lg15

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

השעה 6:56, השמיים מעוננים (סתם, לא טרחתי לבדוק, החלון עוד סגור), יום חיל הים בפתח (נו מה אני אעשה, רוני ידידיה מנגן לי כאן שירי חיל הים), ועוד שרשור חברתי נפתח לו. שרשור זה נועד לאגד לתוכו את כל הודעות ה-
שלכם, באשר הן. כל דבר שיש לכם להגיד, גשם-רעמים-בי"ס-תפוז-עצוב וכו' - שרשרו לכאן. לא פותחים הודעות חדשות בשביל
, ולא משרשרים להודעות קיימות, ולא מנצל"שים
אנשים!! (אהמ אהמ
). כל הודעה שלא תשורשר נכון, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. וכמובן, אל תהססו להקפיץ את השרשור הזה. ועכשיו בדיקות דם
. שיהיה תחילת-סופ"ש נפלא וגשום!

the ror

New member
החלמה מלאה/מהירה...

ואלה הודעות חברתי ושאלות שלך הן כמו ביצת הפתעה...לך תדע מה תמצא בפנים...

הייתי אתמול בירושלים

הייתי ביום פתוח בבית הספר למדעים ואומנויות התאהבתי בביה"ס הזה אני כל כך רוצה ללמוד שם ומזג האוויר בירושלים...
יש לי מחר את בחינת הקבלה הראשונה*נלחצת* טוב שלא חפרתי קצת...

the ror

New member
ואלה, גם אני הייתי אתמול בי-ם...

ושלשום, ולפני שלשום....חחחח בהצלחה...

אצלי דווקא היה יום תותחנים

משום מה, כנראה בגלל כל השועית שאכלתי אתמול שהשפעתה עדיין נותנת את אותותיה. ( אהמ,אהמ ) ואני שונא מחטים בפרט ובדיקות דם בכלל. ( או שמה זה אמור להיות להפך
)

זה באמת אמור להיות ההפך.

"מחטים" = הקבוצה הכוללת. "בדיקות דם" = הפרט. בשביל לעשות בדיקת דם חייבים מחטים, ולכן בתוך קבוצת "בדיקות דם" אין כזה דבר "מחטים בפרט" כי בדיקות דם = מחטים. הכל זה מחטים. לעומת זאת, בתוך קבוצת המחטים יש בדיקות דם, אבל יש גם כלי תפירה, קיסמי שיניים, ועפרונות מחודדים בצורה קנאית. מש"ל.

למי שמעוניין קצת לקשקש...

מה דעתכם על צ'אט בעוד בערך כ - 10 דקות? מי שמעוניין שירשום את עצמו, אני הבוא לראות בעוד עשר דקות מי נרשם, ואז נכנס, במידה ויש לפחות 4-5 רשומים. אז הרשמו נא, תודה !

InBaR 85

New member
נמנמנמ...

מזמן לא הייתי פה,המבחנים האלו הורגים אותי!ואם זה לא מספיק אז המחשב שלי שוב התקלקל(אין כל החודש זה ככה) אז אני שוב על המחשב של אבא שלי ואני שוב אצטרך ללכת עוד חמש דקות כי אבא שלי בדרך להעיף אותי אז להתראות עד הפעם הבאה שאני אוכל להכנס
אוף ולאודי, אין מסנג'ר ואין צ'אט ואני כלום!
תדבר איתי,איכשהו

mjlk

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא הגדלתם את ההועדה על הספר השביעי!!! XDDDDDDDDDD>>>>

yuvi217

New member
גם אני ראיתי ../images/Emo6.gif

לפחות ככה אנשים יקלטו! בתקווה גדולה מאוד שזה יעזור, ויפסיקו להירצח פה ילדים תמימים שלא ראו את ההודעה

למעלה