אני בחיים לא שמעתי נירוונה/ידעתי משהו על נירוונה והייתי בטוחה שהם חיים וקיימים ממש כמו הצ'ילי פפרס או משהו... ואז ראיתי קליפים שלהם באמ-טי-וי, ואז ראיתי כתבה בYNET על סליברטאים או משהו, והייתה את התמונה של הסולן של נירוונה ומתחתיה היה כתוב "קורט קוביין ז"ל" ואז הלכתי לפורום של נירוונה לשאול, ואנשים צחקו עליי
על זה שלא ידעתי שהוא מתתתת וחבל! הוא היה שר כל כך טובבב!!
כמה מפורסמים שמתו: אלביס פרסלי מלך הרוק'אנרול, מת גם הוא בגיל 42. ברוסלי מלך סרטי הקראטה מת גם הוא בערך באותו זמן, וזה היה במהלך צילומים לסרט. ערפאת, מנהיג הפלסטינים ואירגון הפת"ח, גם מת. מל גיבסון, עדיין חי, אבל לא להרבה זמן. אני וחברים מתכננים לרצוח אותו. ( סתם, חחח ) וולדמורט, צפוי למות בספר הבא של הארי פוטר.[ קריצה ] זהו לבנתיים, אם תרצי עוד מידע אשמח לעזור.
כדי הצילומים, ירו בו בכדורים אמיתיים במקום בסרק. ( מקרה שמאד תמוה וחשוד בעיניי ), ברוס לי מת ממשהו לא ברור עדיין, כשהוא בבית ידידה שלו ( שיש אומרים גם מאהבת, אישתו כמובן מכחישה ), אבל הוא ממש היה בסיום הצילומים לסרט "שאגת הדרקון" ( אני לא נעול על החלק הראשון של השם, אבל על השני כן ), ההפקה של הסרט הסתפקה במה שהספיק לצלם והוציאה את הסרט, כך בכל אופן אני זוכר את המקרה.