חברתי

yuvi217

New member
שולי רנד [מהאושפיזין]

הוא חבר ילדות של דוד שלי מהתיכון או משהו :S הוא היה חילוני וחזר בתשובה
ואני רצינית לגמרי!

SuperGirl711

New member
מה כל כך מלהיב בזה? שולי רנד

הוא קרוב משפחה שלי
(משהו כמו דוד בדרגה שלישית או שניה.)

yuvi217

New member
ווי ../images/Emo13.gif

סתם נחמד לי שיש לי קשר למישהו מפורסם.. תנו לי להתלהב

InBaR 85

New member
קליל....

אבל ממש משעמם
כל החברים שלי לא צמו,וראו טלוויזיה,הדליקו אור,שיחקו במחשב,כמו יום חופשי רגיל! רק אני נתקעתי בבית וקראתי הארי פוטר שוב ושוב ושוב

../images/Emo207.gif שאלה..

באיזה תקופה כתוב הספר? ז"א על איזה תקופה הוא מדבר איזה שנים (2000 לא נכון?) ומשהו קצת מוזר.. למה בטירה מחזיקים סירי לילה? יש להם שירותים שם

1991-1997.

בלי להיכנס לכל החישובים, אבל זה מוכח מהספרים. הארי נולד ב-1989, אבל העלילה של הספרים היא 1991-1997. 1991 - אבן החכמים. 1997 - *הספר השביעי*
מעניין באמת למה יש להם סירי לילה.

מחזיקים סירי לילה?

נראה לי שזה היה רק בחדר הנחיצות כשדמבי נכנס אליו כשהוא היה צריך לשירותים

the ror

New member
עד כמה שידוע לי רון קיבל עונש

פעם מסנייפ לנקות את סירי הלילה במרפאה(כך גם רון ידע באחד מהמיקרים שלופין היה "חולה" שהוא לא היה במרפאה). אני חושב שזה רק במרפאה באמת בגלל הקטע שיש חולים וכאלה ויש מיקרים שהחולה לא יכול לקום לשירותים, והעניין שמוזכר עם דמבלדור זה כנראה היה פשוט חלק מהמבחר שחדר הנחיצות הציע.

תאחלו לי שנקעתי ת'רגל!!!

לא,אני לא מזוכיסטית או חובבת פציעות או משהו.... זה פשוט שהאלטרנטיבה היא שבר.....
יומאושר לכולם!

Burning Witch

New member
היה מזה מצחיק היום בבצפר!

באו 3 אנשים מאוסטרליה ומניו זילנד. (ההוא מניו זילנד היה חתיך חבל על הזמן נראה קופי רופרט מה שמו שמשחק את רון וויזלי). והם דיפרו איתנו רק אנגלית והיה ממש מצחיק
והלך לי חרא במבחן בלשון היום
.. הוא היה ממש קשה עם טקסט מאוד מאוד מאוד משעמם וחופר.. מי אמר שכיתה ח' יותר קשה מט'?!?!? קוראים אותנו בט'!!!! יום טוב

למעלה