חברתי ../images/Emo28.gif
חזרתם מחו"ל ויש לכם חוויות מרתקות? הלחץ בלימודים מתיש אתכם? נמאס לכם מהחגים? אם יש לכם מה להגיד, והוא לא קשור לספר, הגעתם למקום הנכון! השרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר, עומד לשירותכם 24/7, במשך שלושת הימים הקרובים. אתם מוזמנים להעלות בו את כל הגיגיכם, סיפוריכם, חוויותיכם ושאלותיכם, שאינם קשורים לנושא הפורום באופן ישיר. כמובן, בגלל קיומו של השרשור הזה, אין צורך לנצל"ש שום שרשור אחר (בדגש על
אנשים) למטרות הנ"ל, ואף לא לפתוח הודעות חדשות. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, אנו שמחים להודיעכם שהשרשור הזה קופץ! לכן אין חשש שהודעותיכם ישארו הרחק למטה. לא מצאתם אותו בעמוד הראשון? נסו בשני, והקפיצו אותו חזרה. תודה, והמשך גלישה מהנה! וגמר חתימה טובה וצום קל לכל הצמים
[ורק הערה, כי אני חייבת: אם אומרים לכם ללכת לראות את "הדליה השחורה", תדעו שהוא עשוי מדהים מבחינה קולנועית, פילם נואר במיטבו, אבל לכו רק אם אתם יודעים שאתם יכולים לעמוד בסרטים מותחים. ואני מדברת על מותחים ברמה אכזרית, וגם די מזעזעים, לא על סרטי אימה או משהו בסגנון.... כי אני עומדת יופי במותחנים וסרטי אימה, אבל זה באמת פסיכי לחלוטין. אז ראו הוזהרתם
.]
חזרתם מחו"ל ויש לכם חוויות מרתקות? הלחץ בלימודים מתיש אתכם? נמאס לכם מהחגים? אם יש לכם מה להגיד, והוא לא קשור לספר, הגעתם למקום הנכון! השרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר, עומד לשירותכם 24/7, במשך שלושת הימים הקרובים. אתם מוזמנים להעלות בו את כל הגיגיכם, סיפוריכם, חוויותיכם ושאלותיכם, שאינם קשורים לנושא הפורום באופן ישיר. כמובן, בגלל קיומו של השרשור הזה, אין צורך לנצל"ש שום שרשור אחר (בדגש על