חברתי

נשארו לי רק עוד שבעה ימים להנותמזה!

אני מחליף את השם שלי ביום שני הבא.
כמה פעמים כבר הסברתי את זה?
בת"ז קוראים לי 'אברהם אבי', ואמא אמרה שזה לא ממש קוּלי. לכן אנחנו הולכים ביום שני הבא, אחרי החג, בעז"ה למשרד הפנים. לשנות את השם, ולהוציא ת"ז!
כי אני אהיה כבר בן 16 אחרי החגגגגגג!!!1
אמרו מזל טוב!!!1
כן, יש שם. ולא, לא אספר אותו. אעשה הפתעה לכולם!

יא תתחדש../images/Emo13.gif

אתה מרוצה מהשם החדש?לא יהיה לך קשה להתרגל? דרך אגב,למה מחקת את הבלוג?

אממ... יקח זמן, אבל מתרגלים.

מרוצה מהשם החדש? מאד!!!1
מחקתי בלוג מכל מיני סיבות. אחת מהם היא ש... יותר מדי אנשים [שלא רציתי שיראו אותו] ראו אותו, קראו בו ועקבו אחריו.

תתחדש.

*מרגישה כמו מחזיקת סודות מדינה*
רק אני יודעת את השם שלך..
לדעתי הוא חביב ותו לא, ואני לא אוכל להפסיק לקרוא לך אבי. לוידעת, זה נורא נורא מוזר

rds15

New member
תוכניה תוכניה תוכניה תוכניה תוכניה!

הגיעה תוכניה, והיא כל כך שייני, ויש ניל גיימן ^____^ ואם אין לכם שמץ של מושג על מה אני מדבר, ואתם מסתכלים על ההודעה הזאת במבט של "מה לכל הרוחות הוא רוצה מהחיים שלנו?", קודם כל, בושו לכם! אחרי שעשיתם זאת, תכנסו ללינק. http://2006.icon.org.il/programme-new.php איקון2006, הוריי ^_^

רק בגלל שהעלית את זה, אני חייב ל

לפרוק. ההרצאה שלי - באפי והקהילה ההומוסקסואלית - רשומה בתאריך ה-12.10 ב16:00 אחה"צ, שזה תאריך חרא וביקשתי שישנו אותו. חוצמזה, משום מה לא מופיעים הפרטים של ההרצאה בתוכנייה, ודיברתי עם האחראית כל כך והיא אמרה שהיא תדאג לזה. (היא לא בדיוק עשתה את זה עדיין). בכולופן, כולכם מוזמנים להרצאה, והיא פונה לקהל שהוא לא רק באפיסטי או הומוסקסואל, ההרצאה מתאימה לכולם! אני ממש מקווה שישנו את התאריך, אני לא רוצה להיות בין ההרצאות הסוגרות.
.. אני אעדכן אתכם.
עידו.

אתה בא למרשעת? ../images/Emo9.gif

חסר לך אם לא. וההצראה שלך תהרוס לי את הסדרה.
עכשיו יש לי צורב DVD ואוכל לקחת מברק את כל העונות, הצילו.

אז תתחיל לראות, יש לך כמה שבועות

כדי לראות עד פרק 14 (כולל) בעונה השביעית. אחריו אני לא נוגע.

wanted !!!

מבוקש !! איש לבן , מטר תשעים , עם אצבעות כמו של נחש , אף פחוס ונחיריים כשל נחש . מדבר אל עצמו , לובש בגדים שחורים , קירח , כבן 70+ אך נראה בן 30 . יש לו נטייה לילדים בגיל העשרה , מסתובב עם מקל וחבורה של זקנים נוספים. כל המוצא - נא לדווח לרשויות - פרס כספי מובטח !

Burning Witch

New member
אצבעות כמו של נחש?? ../images/Emo6.gif

בפעם האחרונה שאנ בדקתי לחש לא היו אצבעות..

yuvi217

New member
זה אמור להיות

"אצבעות כמו שני עכבישים גדולים" או משהו כזה... לא? נחמד

dוDav

New member
"יש לו נטייה לילדים בגיל העשרה"

לא ידעתי שוולדמורט כזה.

למעלה