חברתי

מעצבן או מה?

יש פסטיבל תקשורת וקולנוע צעיר בדימונה, יש שם סרט שאני רוצה לראות, הופעה של עברי ושל דניאל סלומון, ולכולם אני יכולה לקבל כרטיסים חינם. א-ב-ל יש לי טיול שנתי בתאריכים האלה. ואני לא רוצה לפספס אותו. מה עושים? ]:

קודם כל, מחטיפים כאפה למורה,

זה תמיד עוזר! אח"כ עושים עץ או פלי 3 פעמים, מתייעצים עם כולם ואז מחלייטם. רוצה לשמוע את דעתי? איפה הטיול? עם מי את בחדרים? נראה לך שיהיה כיף? אם זה בדרום יהיה סתם חם, והופעות כאלו לא נראה לי שמפסידים. למרות כל זה יש מצב שתהיי היחידה בערך שלא תצא לטיול וזה סתם חרא אח"כ לשמוע איך כולם צחקו ונהנו בלילה ואיזה תרגיל עשו למורה. מייק יור צ'ויס.

זה טיול שהולך להיות ממש שווה

לירושלים באוהלים אז אם החברות שלי לא יחליטו פתאום להיות מפונקות, אני יוצאת. אה - ועל חפ את לא צריכה לספר לי, אני גרה בערד

כשאין בלוג... יש חברתי! ../images/Emo9.gif

הייתי ידוע כמציף ה
הראשי, ואז יצרתי לעצמי בלוג, וכל השטויות התנקזו לשם. עכשיו כשאין לי בלוג יותר... חזרתי לחברתי! חשבתי שאנטוש את הפורום, אבל לחץ הלימודים ירד. ויש לי זמן להיות פה. טוב, חייב לפרוק! יש לי שבוע ממש משעשע!!!!1
תראו:
יום רביעי - מסיבת יומולדת פרטית ששי עושה לי.
יום חמישי - יומולדת לאחותי!
יום שישי - אני גוזר את הציפורן המפורסמת שלי לכבוד היומולדת ולכבוד החג, אחרי אורך של שנה וחצי!!1
החבר'ה שהיו במפגש פורום ראו את האורך של הציפורן בזרת, אי אפשר לפספס אותה!
אנסה לצלם ולהעלות תמונה.
יום שבת - יש לי יומולדת 16!
[א' ראש השנה.]
יום ראשון בערב - מסיבת יומולדת עם החברים! [ב' ראש השנה.]
יום שני - הולכים למשרד הפנים, לשנות שם ולהוציא ת"ז!
וזהו! וממש כיף לי! שבוע מלא הפתעות, כל יום הפתעה אחרת.
שלכם, לוקינג.

Shiri from the block

Active member
וואי וואי לא גזרת אותה במשך שנה וחצי?? באמת תראה תמונות! מה האורך שלה?../images/Emo12.gif

אעאע, המצלמה שלי התחרפנההה!!!1

אנסה לתקן אותה, אבל היא 2 ס"מ ושלושה מ"מ.
כן, כן. בדקתי.

מגניב../images/Emo13.gif.הכי ארוך שהצלחתי לגדל

ציפורן בלי לכסוס אותה היה איזה מילמטר
.אני כוססת כפייתית! תיהנה בכל המסיבות ימי הולדת,[מזל"ט
] ותספר כבר מה השם החדש שלך

לא אמרתי לכם? אין מה לדאוג../images/Emo11.gif

הטיפשוני (*מרשה לעצמי*
) תמיד אומר שהוא עוזב, ובסוף לא. יא מוצץ צומי!!!!!!!!!!!! וסופכלסוף החברתי יהיה מוצף בזיבולי שכל שלך!!! שם לא הכי יפה בעולם.. אני לא בטוחה שאצליח להתרגל אליו אי פעם..
מזל טוב, ובהזדמנות זו אני מבקשת לא לפתוח לאבי שרשור מזל טוב ביום הולדת שלו. בבקשה, אני כבר ממש תיכננתי משהו (יו איזו משעומממת אני
) ואל תהרסו...
לאב יווו!!

../images/Emo6.gif

השם עדיין לא בטוח. ואני לא צומי! פשוט באמת יוצא לי לעזוב ולחזור אחרי כמה זמן.

15freedom girl

New member
קלטו קטע מגניב...

למישו שאני מכירה היה כלב שקראו לו בלייק עכשיו הוא היה שחור כזה... שאלתי אותו עם הוא קשור להארי פוטר והוא אמר לי שזה עוד לפני...איזה מגניב

למעלה