חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

שבוע חדש עומד בפתח, ואיתו גם שרשור חברתי. (אל תדאגו, בשנה החדשה נהיה אפילו יותר קיטשיים!) בכל מקרה. הכללים כבר ידועים, ונחזור עליהם לטובל כל מי שחדש / שכח / תהה:
כל ההודעות החברתיות נכנסות פה. שרשורי בית ספר, ציונים, חבר שלי עזב אותי, נכון יואן מקגרגור הורס?????!!11
(נו מה, הוא שווה איזכור) וכד'.
לא מנצל"שים שרשורים אחרים בשביל חברתי, ולא מנצל"שים שרשורי תפוז אנשים. הנה לנו שרשור שלם ל-
, כמה פשוט!
כל הודעה שלא תשורשר כרואוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה.
השרשור הזה קופץ! זאת אומרת, גם אם הוא לא בראש הדף, או בדף הראשון, חפשו אותו ושרשרו אליו, הוא כבר יגיע למעלה (אם הוא בן פחות מ-72 שעות). שיהיה לכולנו שבוע נפלא!

sirius felton

New member
חחח....welcome to the club....

אני מגישה את שיעורי הבית שלי באותם מילים של החברות שלי... אהמ... המורות מפגרות מדי כדי להבין מה אני זוממת לפני כל שיעור...

ZoHaRoT

New member
אני מזדהה איתך...

בחמש וחצי יש לנו ערב התעוררות בביה"ס... ושבוע הבא במקום אחר, לא זוכרת איפה...

CoralP

New member
נכון כל פעם ש

צריך לעשות משהו כמו להכין שיעורים או ללמוד לבמחן, פתאום מוכנים לעשות הכל חוץ מאת מה שצריך לעשות? XD
אתמול הייתי צריכה לעשות דוח בשל"ח, ואפילו הכנתי ש.ב. באלגברה בתירוץ-התחמקות-מוזר-שכזה XP המממממממ משעמם O= ומחר אני יוצאת לגיחה .. מישו היה כבר בגיחה? הלוו יודניקים?:p |טטניקית נובית
| ואעעע משעמםםםXDDDDDDDDD ד"א.. מישו פה אוהב אנימה? ^O^

n u k e y

New member
לי יש גיחה שבוע הבא=]

אנחנו הולכים לעין חמד.. שזה מבאס כי זה ממש קרוב לאיפה שאני גרה.. אוה, ואני די אוהבת אנימה.. לא ראיתי הרבה סדרות, אבל, מחוסר זמן.. כשהיה אינויאשה בערוץ הילדים הייתי מכורה

CoralP

New member
גיחה זה

טיול קטן [לילה אחד] מטעם שיעור של"ח שבו מקימים אוהלים וישנים בשקי שינה ויש כלמיני פעילויות ותחרויות בין הכיתות P=

למעלה