חברתי

חרבביש

New member
אני גם לא.

אבל אני לא כותב (בטח שלא כמוך), לא מצייר (כנ"ל), לא עובד בפוטושופ כמוך (וזה הדבר היחיד שניתן לוויכוח)... ואני גם לא מצטלם טוב כמוך

מהמם.

אם ישאלו אותי מהי התכונה שאני מתה שתהייה לי אבל אין לי אותה בגרוש (טוב לא בגרוש, אבל לא ברמה הזו
) זה ציור. כ"כ מקנאה באנשים כמוך, שיודעים לצייר יפה! אממ, וגם המורה לשעבר שלי לאומנות אמרה שמאוד מאוד קשה לצייר כף יד תלת מימדית שיוצאת טוב, אפילו היא מתקשה בזה, והיא אומנותית מאוד וזה.. אז זה רק מוכיח כמה את מוכשרת. תגידו, אפשר ללמוד לצייר ככה?
אוחח איך אני מתה!

mjlk

New member
תראי...

מאז שאני זוכרת את עצמי (טוב, בואו לא נגזים.. מכיתה ז') אני מציירת ציורים ידיים... וזה נראה לי הכי טוב שלי.. אבל אם תבקשי ממני לצייר פנים למשל - אני אאבד ת'צפון... כי אני פשוט לא יודעת פרופורציות ולא כלום.. אבל הכל מתחיל ונגמר באימון! כישרון זה רק 10% כשה-90% הנותרים הם אימונים ורצון... מבינה? תציירי ותציירי ותציירי ותציירי גם אם יוצא לך הענק שרק במקום כף יד... תמשיכי ולאט לאט זה ישתפר! וחוק חשוב - תמיד לצייר מהתבוננות - אף פעם לא לנחש איך זה נראה כי תמיד זה יוצא לא טוב! זהו
אה וגם.. לדעתי אסור להחזיק ת'עיפרון חזק מדי.. תני לו לצייר קוי מיתאר עדינים ורופפים ולאט לאט תחזקי ת'צורה!

אני באמת מציירת מגיל אפס

אני מתמחה בעיניים, יוצא לי יפה, אבל לא ממש מציאותי
אני יודעת שאימון חשוב, ואני אכן מתאמנת ומתפללת שהפעם יצא סביר. תלת מימד אצלי זה לא רשום בלקסיקון, כי אני פשוט גרועה בזה.. שיער - גרועה.. יש כמה דמויות חמודות שאני יודעת לצייר.. וכשבאה מין סוגשל מוזה כזאת, אז יש מצב למצוא אצלי ציור חביב. האמת שיום אחד באה לי ה"מוזה" ולא יכלתי להפסיק לצייר, ואני הייתי המומה מעצמי, את כל הציורים היפים שלי אני שומרת, ולא יוצא לי יפים הרי (
) אז קלסר השירים, סיפורים, ציורים וכל השאר, מלאים בציורים הללו. תשאלו את שרי, פעם שלחתי לה את הציור של הכלב. יש דברים שאני טובה בהם (טובה, סביר
) ויש שלא

n u k e y

New member
ממש ממש יפה../images/Emo41.gif

איך את מציירת יד ככה? ידיים זה משהו שלא משנה כמה אני מנסה לצייר אני מגיעה לתוצאות די בינויות..

the ror

New member
ממש יפה. כשאני מנסה איכשהו תמיד

חסרה אצבע או שתים...חחח

mjlk

New member
כי ויקי לא מרשה ../images/Emo7.gif

ויקי אשמה! ויקי ויקי ויקי! חח סתם בצחוק
אנחנו אוהבים אותך ויקי!
אסור לנצל"ש תפוז אנשים כי זה פשוט עושה בלגאן בפורום... זה גם מקפיץ שרשורים חשובים לעמודים האחרים ודיונים מעניינים נדחקים... המנהלות פותחות שרשורים חברתיים ושרשורים לנצלושים במיוחד כדי שיהיה יותר סדר ושיהיה פחות שרשורים בפורום וכך דיונים מעניינים לא ירדו למטה. קפיש?

אני מתאר לעצמי שזה

בגלל שתפוז אנשים פונים באופן כללי לפורומים השונים, ולא באופן מיוחד לפורום שלנו. כך שאנו לא מתבקשים להגיב. כך לפחות אני חושב.

למי תהיה שבת דפוקה??

ב"ה לי!!!!!!!! אחותי נוסעת לה לשבת שזה אומר שאני לא ממש ניידת.. ז"א לבקש עזרה.. וזה משהו שאני שונאתתתת לעשות!!! ואני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתת שזה קורהההההההההההה אבל אולי שבת הבאה בלי הורים! <בפעם הראושנה בחיי!> אז............... נישן הרבה השבת? *תתעלמו ממה שכתבתי הייתי חייבת לפרוק*

פףף, גמלי.

שבת שעברה הייתי בניתוח. אני לא ממש יכול ללכת, אבל לחבר שלי [חילוני] יש מסיבה - אני רוצה ללכת להגיד להם שלום בשישי בערב, אבל אני צריך להיות בקצה השני של יהוד עם חברים אחרים בב"ע. מה שאומר שאני צריך ללכת המון השבת, אבל... אני לא יכול ללכת הרבה!
השבת אחותי בביה"ח, היא חוזרת רק במוצ"ש עם הילד. ואם הם חוזרים במוצ"ש - יהיה פה המולה ולא יתנו לי לראות 24.
וזהו. גמאני צריך לפרוק מתישהו.

מי הולך לצפות בגמר של

כוכב נולד היום? ( למעשה בעוד כשעה וחצי ),ורן אין צורך להגיב אני מבין שזה פטתי. אבל אני משועמם,במיוחד מאז שנתקתי את הוט,ואלי להסתדר עם שני ערוצים וחצי. ( אין תקציב
)

למעלה