חברתי

MrsDrakula

New member
קומונה! קומונה! קומונה ! ^^ P:

של הלהקה THREE DAYS GRACE היא לא שלי אבל ממש יבש שם, מי שיכול שיקפוץ לביקור ^^ בבקשה ... =\

../images/Emo66.gifחדשה-ישנה

היי
אני נעמה, בת 11, ואני חדשה כאן. בערך
. אני קוראת סמויה פה כמה מיליוני שנים. הייתי בפורום תקופה מסוימת, אבל הפסקתי לכתוב כי.... ככה
. בכלמקרה, בכלל לא בטוח שאני מצטרפת, אז שרשרתי לחברתי. תקבלו אותי יפה
נעמה

ח'ברה למה אתם זונחים את

הצ'אט? מה,מריחים כבר את סוף החופש,אז מפסיקים לצ'וטט? על תתנו לחופש להסתיים לפני הזמן. אני בכלל כבר עובד. ומגיעה הביתה עיף ורצוץ.ובכל זאת אני מוצא זמן. לא חייבים להשאר עד מאוחר כמו בתחילת החופש. גם כך אני לא יכול יותר מ- 11:30 בלילה.חוץ משרי שלה יש תירוץ מוצדק ומובן,השאר יכולים טיפה להתאמץ. אחרי הכל הדרך הכי טובה להכיר אחד את השני זה דרך הצ'אט. וגם כי זה כיף. ( לפעמים )

saaror

New member
אתה צודק

הצ'אט נהיה מקום שומם אין שם כבר כמעט אף אחד ואני חושב שאנשים גם לא נכנסים כי הם יודעים שכתוב למעלה 10,ובעצם ידוע שזה סתם נתקע על המספר...(הערה להנהלה) אבל יש כמובן אנשים שלמשל לומדים לפסיכומטרי,או סתם מנצלים את סוף החוש לבילויים כמו בית מלךון או ללכת לחברים וכו'. אבל אין ספק שבמהלך החופש היה ממש כיף.להשאר ער עד השעות הקטנות יחד עם עוד 11 אנשים,זה מעביר ת'זמן(במקום לישון)

הו, ג'יסס - תנ"ך, לשון ומחשבים!

השאלה אם זה באמת נכון, כי... משרד החינוך אמר שהתוצאות יגיעו במהלך ספטמבר. אני אלך לבדוק.

ממ

בתחילת השבוע משרד החינוך פרסם הודעה שהציונים יפורסמו במהלך השבוע הבא. ובפורום לימודים וש"ב מעריכים שזה יפורסם היום (היה כתוב מקורות רישמים, אבל לא היה קישור). ולחלק מבתי הספר הציונים כבר הגיעו.

למעלה