חברתי

skaramoosh

New member
משחק מגניב! כנסו

נכון כשאתם לוחצים על CTRL+V זה מדביק לכם את הדבר האחרון שהעתקתם? אז בואו נראה מה כל אחד העתיק, יכול לצאת מזה משהו מעניין.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifזונת תגובות שכמוך.

[אני ממש נהנת להגיב לתגובות שלך ואז לתקוע מבטים נוטרי טינה על זה שאת לא מתחברת, אהמ.]

psycho360

New member
../images/Emo6.gif הי! אני התחלתי עם זה

[טוב אני לא] אבל איזה נחמד שזה תופס פופולאריות
ואין לי כלום כי רק עכשיו פתחתי ת'מחשב

שיחה מהמסנג'ר?

ירדן. אומר/ת: סתיו.איזה סרט אימה כבר תכננת לראות? I solemnly swear that I am up to no good אומר/ת: קיוב 3? I solemnly swear that I am up to no good אומר/ת: אה, שירן מספרת לך הכל? I solemnly swear that I am up to no good אומר/ת: חשבתי שהיא הלכה ירדן. אומר/ת: חחחחח.אופס. ירדן. אומר/ת: כי היא שאלה אות יאם אני רוצה גם לבוא. ירדן. אומר/ת: טוב לאמשנה. I solemnly swear that I am up to no good אומר/ת: אם את רוצה לבוא לאן? נו, בנות תמיד מעתיקות שיחות של אחרות ומתחילות להעביר הכל. XD

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

זה אופטופיק, את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום יש להעביר לפה, הודעות שלא תושרשרנה על ידי המשתמש תשורשרנה או תימחקנה על ידי אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים מודיע, הנהלת הפורומים, או כל שרשור ענייני בפורום.

אוקי שמעו!

ב"ה ב28 אני נוסעת כנראה לעזראלי עם חברים שלי. אני רוצה לנסוע,אבל אני רוצה לראות אותכם.. מישהו יכול??

אני אשמח למפגש ב-28

רק שיהיה אחרי 11 בבוקר. יש לי פגישה עם המחנכת. בכיף אני רוצה לראות אותך סאפקיק!!

למעלה